Fiókom

CARMODO 4x Premium Carbontuch für Glasflächen kendő készlet az ablakokra

ablaktisztító kendő készlet, súly 380 GSM, 40 x 40 cm, 4 db
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
CARMODO 4x Premium Carbontuch für Glasflächen kendő készlet az ablakokra
-10 %

CARMODO 4x Premium Carbontuch für Glasflächen kendő készlet az ablakokra

A CARMODO® 40 cm x 40 cm-es prémium kendőjével az üveg- és tükörfelületek tisztítása egyszerű és garantáltan csíkmentes. A készlet négy kiváló minőségű kendőt tartalmaz. A tökéletes tisztítási eredményhez azonban fontos az ablaktisztítás módja - a tökéletes üvegtisztításhoz kövesse a kétlépcsős eljárást.

Előtisztítás:
Távolítsa el a durva szennyeződéseket a kendő egyik oldalával. A CARMODO kendő egy címkével van ellátva, amelyből megtudhatja, hogy melyik oldal a piszkos oldal. Mindig olyan ablaktisztítóval együtt használja, mint a Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner.

Tisztítás:
A durva szennyeződések fellazítása után tisztítsa meg az ablakot a kendő másik, tiszta oldalával. Foltok csak akkor keletkeznek, ha nem történt elégséges előtisztítás, vagy ha a kendő piszkos oldalát használják a befejezéshez. Használja a címkét útmutatásként. Ismét használjon ablaktisztítót.

Fő tulajdonságok

 • Méretek: 40 x 40 cm.
 • Hosszú élettartam.
 • Carbon szálakat tartalmaz.
 • Súly 380 GSM.
 • Szürkéskék kivitelben.
 • 4 db a csomagban.

A CARMODO kendő használata és ápolása

 • Az első használat előtt ajánlott a kendőt 30°C kimosni.
 • Ajánlott a kendőt minden használat után kimostni, mivel az autósamon károsítja a mikroszálakat. 
 • A kendőt speciális mikroszálas kendőre való mosószerrel mossa.
 • Mindig egyedül mirkoszálas applikátorokkal és kendőkkel mossa együtt.
 • Mindig 30 °C fokon mossa lágyító használata nélkül, mivel ez károsítja és gyengíti a szálakat.
 • Soha ne szárítsa a kendőket és törölközőket szárítógépben vagy poros környezetben. Ideális esetben szárítsa őket egy állványon a szobában.
 • A mikroszálas termékeket száraz és eredeti csomagban tárolja.

A márkáról

Németországban nagyon népszerű márka, amely az autómosó tartozékokra specializálódik. Kínálatukban találhat egy egyedi, tépőzárral ellátott nagy mosókesztyűt, amely soha többé nem csúszik el a padlón, vagy speciális intelligens mosókefe huzatokat, amelyeket akkor használhat, amikor a mosóboxban mossa autóját. Minden termék Németországban készül, és kiváló minőségű, átdolgozott termékek.
Katalógus számCARMODO 006
MárkaCARMODO
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
2 a vásárlók értékelték
Béci
10. 8. 2023

Ezt kerestem! Csodálatos! Ha nem akarsz szívni az üvegekkel ezt kell megvenni! Brutális 1000 féle kendőt próbáltam de ez káprázat!Tuti veszek még amíg el nem kapkodják!

Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Fictech Mirror (1 l)Fictech Mirror ablaktisztító (1 l)Gyors előnézetablaktisztító, 1 l5.480 FtRaktáronFictech Glass (1 l)Fictech Glass koncentrált ablaktisztító (1 l)Gyors előnézet (3 értékelés)koncentrált ablaktisztító, 1 l5.480 FtRaktáronFresso Glass Cleaner (1000 ml)Fresso Glass Cleaner ablak tisztító (1000 ml)Utolsó darabokGyors előnézet (1 értékelés)üveg tisztító, citrus illat, 1000 ml3.320 FtRaktáronCarPro GlassMittCarPro GlassMitt mosókesztyű az ablakokraGyors előnézetmosókesztyű az ablakokra6.650 FtRaktáronMeguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner (710 ml)Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner üvegtisztító (710 ml)-10 %Gyors előnézet (41 értékelés)üvegtisztító3.890 Ft4.320 FtRaktáronStjärnagloss RutigStjärnagloss Rutig mikroszálas kendő az üvegreGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas kendő az ablakokra, 40 x 40 cm3.980 FtRaktáronStjärnagloss Glas (500 ml)Stjärnagloss Glas ablaktisztító (500 ml)Gyors előnézet (22 értékelés)ablaktisztító, 500 ml4.150 FtRaktáronCarPro GlassFiberCarPro GlassFiber kendő az ablakokraGyors előnézet (3 értékelés)kendő az ablakokra, nagyság 40 x 40 cm5.650 FtRaktáronSam's Detailing Glass Cleaner (500 ml)Sam's Detailing Glass Cleaner üveg és ablak tisztító (500 ml)TippGyors előnézet (8 értékelés)géles ablaktisztító, 500 ml6.320 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Window WaffleDodo Juice Supernatural Window Waffle kendő az ablakokraFrissítveGyors előnézet (27 értékelés)mikroszálas kendő az abalkokra, 40 x 40 cm, súly 375 gsm, 1 darab4.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (500 ml)Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner ablak tisztító (500 ml)TippGyors előnézet (118 értékelés)professzionális ablak tisztító, 500 ml4.650 FtRaktáronCarbon Collective Clarity Twisted - Dual Microfibre ClothCarbon Collective Clarity Twisted - Dual Microfibre Cloth törölköző az üvegreGyors előnézet (41 értékelés)kettős törölköző az üvegekre és a belső műanyagokra, 450 gsm, 45 x 35 cm3.150 FtRaktáronCarbon Collective Supreme Glass ClothCarbon Collective Supreme Glass Cloth törlőkendő az üvegreGyors előnézet (1 értékelés)törlőkendő az üvegre, súly 450 GSM, 40 x 40 cm4.320 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.