Fiókom

CarPro Wash Box Kit autómosó készlet

teljes készlet az autó mosására a CarPro márkától
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
CarPro Wash Box Kit autómosó készlet
-13 %

CarPro Wash Box Kit autómosó készlet

A CarPro Wash Box Kit egy kedvezményes árú készlet, amely tartalmazza az autó mosásához, szárításához, majd konzerválásához (viaszolásához) szükséges összes terméket. Mindössze egy vödörre, vízre és slágra lesz szüksége. Akár teljesen kezdő és szeretné megtapasztalni a CarPro márka minőségét, akár ajándékot keres valakinek, akit szeretne beavatni az autóápolásba, ez az elegáns doboz Önnek szól. Nagyszerű választás mindazok számára is, akik kerámiafesték védelmet vittek fel, és utókezelő felszerelésre van szükségük. Nagyon praktikus az applikációs központok számára is, amelyek ezt a dobozt kínálhatják ügyfeleiknek. A Wash Box Kit a CarPro 5 legkelendőbb termékét tartalmazza, amelyekkel az autómosás gyerekjáték. A hatékony sampont és a nagyszerű gyors detailert mikroszálas mosókesztyű, szárítótörlő és részletező kendő egészíti ki.

A CarPro Wash Box Kit tartalma

CarPro Reset (500 ml) - a népszerű CarPro sampon és az egyik legjobb sampon. A CarPro Reset nagyon hatékony és könnyen eltávolítja a makacs szennyeződéseket is, ugyanakkor kíméletes minden anyaghoz, könnyen leöblíthető és nagyon koncentrált. 2 kupak elég egy mosáshoz.

CarPro EliXir (500 ml) - egy csúcsminőségű gyorsdetektáló, amely szó szerint nagy feltűnést keltett a bevezetésekor. Ezt a terméket mosás után kell használni. Csak fújja rá a felületre, és azonnal törölje szárazra egy mikroszálas kendövel. Eltávolítja a kisebb szennyeződéseket,  csíkokat és egyéb tökéletlenségeket, lélegzetelállító fényt hagyva maga után. Védelmet nyújt a fényezésnek és kiválóan taszítja a vizet. Használható az autó teljes felületén - festék, üveg, műanyag alkatrészek és króm.

CarPro Hand Wash - a CarPro legnépszerűbb mosókesztyűje. Speciális mikroszálas anyagból készült, amely nagyon hatékonyan, de a lehető legkíméletesebben, és nem karcolja meg a festéket. Könnyen és hatékonyan öblíthető, és a fehér színnek köszönhetően könnyen láthatóvá válik a szennyeződés. A hátoldalon kézi hálóval van ellátva.

CarPro Dhydrate - a CarPro leghatékonyabb szárító törölközője. Nagyon puha, abszolút nem karcolódik, és tökéletesen szárít egy mozdulattal. Méretek 70 x 100 cm.

CarPro 2face - A CarPro legnépszerűbb mikroszálas kendője, amely a CarPro EliXirrel való használatra alkalmas. A kendő nagyon puha, nincs bélelve, és nincs rajta címke, így a lehető legkíméletesebb a fényezéshez.

A CarPro mosó készlet használata

 • Készítse elő egy vödörben a Reset sampon keverékét.
 • 20 liter vízhez elegendő 2 kupak sampon.
 • A nagyobb adagolás növeli a mosóhatást.
 • Ersősebb víznyomással mossa le a vastag szennyeződéseket.
 • Mossa le az autót autósamponnal és a mosókesztyű segítségével.
 • A járművet mossa részenként és fentről lefelé.
 • A mosókesztyűt rendszeresen mártsa a vödörbe.
 • A maximális kíméletesség érdekében javasoljuk, hogy 2 vödröt használjon, első vödör samponnal és a második vödör tiszta vízzel legyen teli és így mártogassa a kesztyűt.
 • A sampont alaposan mossa le slág vízzel.
 • Meleg időben ajánlott a járművet rendszeresen leöblíteni a mosás folyamán, hogy ne száradjon rá a sampon.
 • Az autót szárítsa meg a szárító törölközővel.
 • Az EliXir detailert vigye fel az egész autóra.
 • Részenként vigye fel, fújja a felületre és azonnal törölje szárazra 2face-es kendővel.
Katalógus szám:CP_WASH BOX KIT
MárkaCarPro

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.