Fiókom

Stjärnagloss Matt Wash Kit autómosó készlet

teljes készlet a matt fényezésű autó mosásához
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Stjärnagloss Matt Wash Kit autómosó készlet
-18 %
Utolsó darabok

Stjärnagloss Matt Wash Kit autómosó készlet

Teljes készlet a matt karosszéria mosására, amely a szükséges termékeket és kiegészítőket tartalmazza, melyekre szüksége lehet.

A Stjärnagloss Matt Wash Kit készlet tartalma:

  • Stjärnagloss Först (1 l) - amennyiben az autója nagyon szennyezett, vagy időt és energiát szeretne spórolni a mosással, akkor a Stjärnagloss Först idális segítség lesz, amely eltávolítja a nagyobb szennyeződéseket is. Természetes narancsolajat tartalmaz, amely nem csak tisztít, de kellemes illatozik. A használata nagyon egyszerű. Elég felvinni a szennyezett felületre, hagyja egy rövid ideig hatni, majd erős víznyomással öblítse le.

  • Stjärnagloss Matta (500 ml) - a Stjärnagloss Matta egy kifejezetten matt lakkokhoz kifejlesztett sampon, ahol a formulának köszönhetően nem keletkezik nemkívánatos csillogás. Nem tartalmaz olajokat és fényfokozókat. Szélvédőkön és normál festékeken is gond nélkül használható. pH-semleges formulája kiváló tisztítási teljesítményt biztosít a viaszok vagy kerámiabevonatok eltávolítása nélkül. Ez egy magas habzású sampon, amelyet úgy terveztek, hogy a legmagasabb szintű kenhetőséget biztosítsa, gyengéden gátolja a felületi feszültséget és eltávolítja a szennyeződésrészecskéket a felületről.

  • Stjärnagloss Mörk (100 ml) - a matt fóliás vagy matt fényezésű autó mosása után kerülje a simítást és a polírozást - minden horzsolás fényt adhat, és tartósan károsíthatja a matt fényezést. Azt is el kell kerülnie, hogy véletlenül fényt adjon (a fényesség a legtöbb termék fő célja a piacon!), ezért a megfelelő gyors részlet kiválasztása alapvető fontosságú. Nemcsak hatékonyan kell tisztítania, hanem csiszoló- és fényesítőanyagoktól is mentesnek kell lennie. A Mörk részletező nem tartalmaz csiszoló részecskéket, finom oldószerének köszönhetően hatékonyan távolítja el a zsírt, így természetes fényezést eredményez, hozzáadott fényezés nélkül.
  • Stjärnagloss Lurvig - mikroszálas mosókesztyű a legjobb minnőségű puha mikroszálakból. Puhasága megegyezik a természetes mosókesztyűkével, de sokszorosan tartósabb.. A hosszú és plüss mikroszálak biztonságosan siklanak a fényezésen, felveszik és felfogják a szennyeződéseket, és könnyen eltávolítják azokat a fényezésről.

  • Stjärnagloss Törstig - Törstig törölköző 60 x 60 cm (1000 gsm) méretben, amely extra plüssből és szívó képességű mikroszálakból készül. Képes akár 1 liter vizet is abszorbálni.
Katalógus szám:STJ-MWS
MárkaStjarnagloss

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.