Fiókom

Comfortmat Extreme Pro rezgéscsillapító anyag

rezgéscsillapító anyag, 700 x 500 mm, vastagság 6 mm, MLF 0,75, súly 7,59 Kg / m² 
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Comfortmat Extreme Pro rezgéscsillapító anyag

Comfortmat Extrem Pro rezgéscsillapító anyag

6 mm vastagságú professzionális rezgéscsillapító anyag a 2021-ben teljesen újratervezett Expert termékcsalád csúcsmodelljéből. Az Extreme Pro kétféle újonnan kifejlesztett tömítőanyagból áll, amelyek mindegyike más-más funkciót lát el. Az anyag kétharmada egy innovatív bitumenből készült felső réteg, amely 20%-kal nagyobb merevséggel rendelkezik, mint a korábbi változat, és lehetővé teszi, hogy a rezgések a legnagyobb hatékonysággal szűrődjenek ki, még a legterheltebb területeken is. A második réteg, amely egy speciális, könnyű tömítőanyagból készült, alacsony súlya mellett extrém tapadásával tűnik ki, amelyet 15%-kal növeltek. A két réteget ráadásul alumíniumfólia választja el egymástól a még nagyobb anyagmerevség és hatékonyság érdekében. Ugyanez a fólia kerül az anyag felső oldalára is. Az eredmény a piacon kapható leghatékonyabb rezgéscsillapító anyag, amely 6 mm vastagsággal és több mint 0,75 egységnyi akusztikai veszteségtényezővel megbirkózik a rezgésekkel és az alacsony frekvenciájú zajokkal. Az anyag alkalmas nagy teljesítményű SPL hangberendezésekhez is. Természetesen az Extreme ellenáll a víznek, a nedvességnek, az olajoknak és a szélsőséges hőmérsékleteknek, korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, és télen és nyáron is megőrzi ugyanazokat a tulajdonságokat. Felhívjuk figyelmét, hogy az anyagot elsősorban szerelőközpontokba tervezték, és felhajtás előtt 50 fokra kell felmelegíteni.

Egyedülálló Comfortmat Extreme Pro anyagtechnologia

A Comfortmat Extreme Pro az egyedülálló, szabadalmaztatott BitFoil II technológiával készül, amely lehetővé teszi a bitumen kettős laminálását és az alumíniumfóliához való kötését közel molekuláris szinten. Az Extreme Pro egy speciális fóliával rendelkezik, amelynek gyártási folyamata a HotAL II kettős hőkezelési technológiát alkalmazza. Ez garantálja a megnövelt filmmerevséget, miközben a működés során kiváló rugalmasságot biztosít. Az új inFliz technológia a butilvegyület egyszerű felvitelére az alumíniumfólián lehetővé teszi a levegő teljes hiányát a rétegek között, és a teljes felületen való egyenletesebb eloszlásnak köszönhetően jelentősen javítja az anyag tulajdonságait. A fólián lévő rácsos új kialakítás segít az anyag vágásakor, megkönnyíti a telepítést, és védi a Comfortmat termékeket a hamisítványoktól.
 A Comfortmat Extreme Pro rezgéscsillapító anyag fő tulajdonságai

 • Professzionális rezgéscsillapító anyag 6 mm vastagsággal a felső Expert termékcsaládból.
 • Nagy hatékonyság a két különböző tömítőanyag speciális összetételének köszönhetően. 
 • Az egyik leghatékonyabb rezgéscsillapító anyag a piacon, akusztikai veszteségtényezője több mint 0,75.
 • Egyedülálló, szabadalmaztatott BitFoil II technológia a maximális anyagmerevség és hatékonyság érdekében.
 • 20%-kal nagyobb merevség és 15%-kal nagyobb tapadás, mint az előző változatnál. 
 • Ideális az autó maximális hangszigeteléséhez vagy nagy teljesítményű SPL berendezésekhez.
 • Vízzel, nedvességgel, olajokkal szembeni ellenállás és korróziógátló tulajdonságok.
 • Ugyanazok a tulajdonságok télen és nyáron a szélsőséges hőmérsékletekkel szembeni nagyfokú ellenállásnak köszönhetően. 
 • Az anyagot a felhordás előtt +50°C-ra kell felmelegíteni.

A Comfortmat Extreme Pro rezgéscsillapító anyag műszaki paraméterei

 • Vastagság: 6 mm
 • Méretek: 700 x 500 mm
 • Súly: 2,66 Kg (7,59 Kg / m²) 
 • Akusztikai veszteségtényező (MLF): 0,75
 • Tapadás: 10 - 12 N / cm
 • Dombornyomás: 6 x 6 mm
 • Szín: fekete, zöld nyomtatással
 • Ár: 1 darab.A Comfortmat Extreme Pro rezgéscsillapító anyag alkalmazásának helye

A Comfortmat Extreme Pro rezgéscsillapító anyag szinte bárhol alkalmazható, ahol a rezgéseket és rezonanciákat csökkenteni kell. A 6 mm-es vastagság és a magas akusztikai veszteségtényező miatt azonban az anyag különösen alkalmas a nagyon nagy rezgésterhelésű területeken. Különösen a padló, a motor válaszfala, valamint az első és hátsó kerékjárati ívek alkalmasak az alkalmazásra. Az Extreme Pro alkalmas SPL audio installációkhoz is. A 6 mm-es vastagság már feleslegesen vastag más járműfelületekhez. A "Mire szolgál, és hogy válasszuk ki a legmegfelelőbb rezgéscsillapító anyagot?" című cikkünkben minden további információt megtalál a rezgésgátló anyagokról, azok használatáról és helyes kiválasztásáról. A Comfortmat Extreme rezgéscsillapító anyag leggyakoribb felhasználási területei:

 • Padló
 • A csomagtartó padlója
 • Első fém kerékjárati ívek
 • Hátsó fém kerékjárat ívek
 • Motor válaszfal
 • Középső tunel
 • Torpedó

A Comfortmat szigetelő anyagokról

A Comformat már több mint 10 éve van jelen a piacon, és gyorsan a világ vezető rezgéscsillapító és szigetelő anyaggyártójaként vált ismertté. Különösen Oroszországban, a járműhangszigetelés származási országában, a Comfortmat™ szigetelőanyagok kiváló teljesítményüknek köszönhetően jelenleg a legszélesebb körben használják a professzionális járműhangszigetelésben. A Comfortmat új technológiákat hozott az autóipar számára, amelyek maximális hatékonyságot, kisebb anyagtömeget, állandó hatékonyságot még szélsőséges hőmérsékleten is, és nem utolsósorban nagyon egyszerű alkalmazást tesznek lehetővé. Mindez csak a Comfortmat laboratóriumaiban végzett sokéves kutatás, a gyártás minden szakaszában végzett szigorú minőségellenőrzés, a gyártógépek korszerűsítése a gyártósorok automatizálásának világelső szakértőinek bevonásával, valamint egy korszerű berendezésekkel felszerelt kutatóközpont létrehozása tette lehetővé. A Comfortmat magasan képzett szakértői széleskörű tudományos és gyártási tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen elvégzik a szükséges fizikai és mechanikai vizsgálatokat, és szakértelemmel rendelkeznek az autók vibrációs-akusztikai tulajdonságai terén. Ez lehetővé teszi, hogy a Comfortmat™ termékek megfeleljenek a mai autóipari piac legigényesebb követelményeinek.
Katalógus szám:COM EXTREME PRO
MárkaComfortmat
Anyag típusaAntivibrační
Vastagság6 mm
Méret700 x 500 mm
1 darab tömege2,66 Kg
Területi tömeg7,59 Kg / m²
Akusztikai veszteségtényező (MLF)Az akusztikai veszteségtényező (mechanikai veszteségtényező) kifejezi az anyag azon képességét, hogy elnyelje a terjedő hangot, és a hang által keltett rezgések energiáját hőenergiává alakítsa. Az elméleti maximális veszteségtényező 1, ami azt jelenti, hogy nincs rezgés. Például egy 1 mm vastag, nem tükröződő acélnak 200 Hz-en körülbelül 0,001-es veszteségtényezője van. Ezért minél magasabb a veszteségtényező, annál jobb. A szigetelő anyagok kombinálásával a veszteségtényező jelentősen növelhető, és megközelítheti az 1-et. 0,75
Tapadás10 až 12 N / cm
Alumínium fóliák2x HotAl II 100 μm
VízállóAno
SzínČerná se zeleným potiskem
Ár1 kus
Rétegek sorrendje1. vrstva

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
3 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.