Fiókom

Gladen GA-25GF hangszórók

magassugárzók, kalotájának átmérője 25 mm, 4 Ω
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gladen GA-25GF hangszórók

Gladen GA-25GF magas hangszórók

25 mm átmérőjű kalotaszegi selyemmagashangszórók, amelyek a népszerű Gladen M 165 G2 hangszórócsomagban találhatók. Mivel ez egy pótalkatrész, ezek a hangszórók nem buborékcsomagolásban vannak, hanem lazán kínáljuk őket. A frekvenciakapcsolók nem tartoznak a csomaghoz, ha a kapcsolókat is tartalmazó magashangszórókészlet érdekli, akkor szerezze be a Gladen GA-25GF-CR terméket. Az M-Line modellsorozat a Gladen magasabb kategóriás hangszórószériáinak fejlett technológiáját és a hangszórótervezésben szerzett széleskörű tapasztalatát hasznosítja, lehetővé téve a nagyszerű hangvisszaadást megfizethető áron. A modellsorozat második generációja a német gyártó sikeres bestsellerére épül, és számos fejlesztést hoz. Említésre méltó az erősebb és stabilabb acélkosár, a továbbfejlesztett vízszigetelés és a továbbfejlesztett üvegszálas membrán. Az M-Line sorozat minden hangszórója magas szintű hatékonysággal rendelkezik, amelyet az illesztés és az alacsony membrántömeg hatékony kombinációjával értek el. A kiváló érzékenység a 3 Ohmra csökkentett impedanciával párosulva lehetővé teszi a kényelmes csatlakoztatást a gyári és utángyártott autórádiókhoz külső erősítő beszerelése nélkül. Ezeknek a népszerű hangszóróknak a sikere nemcsak az árkategóriájukhoz képest nagyszerű hangzásukban rejlik, hanem a könnyű beszerelhetőségükben és a 100%-os megbízhatóságukban is. 

A Gladen GA-25GF hangszórók főbb jellemzői

  • 25 mm-es nagy hatásfokú magassugárzó selyemkupolával.
  • Moduláris kialakítás a rugalmas telepítéshez.
  • Csavart réz vezetékek.
  • A frekvenciaváltók nem részei a csomagnak.

A márkáról

A Gladen márka az egyik legsikeresebb márka Németországban, ahonnan származik és ahol gyökerei vannak. A Gladen olyan kiváló minőségű termékeket kínál, mint a hangszórók, mélynyomók és erősítők. Emellett széles termékkínálattal rendelkezik, amely több száz terméket tartalmaz, legyen szó csatlakozókról, csillapító anyagokról és sok más termékről. A Gladen termékek a múltban és a jelenben is elnyerték a rangos EISA-díjakat. A németek szeretik ezt a márkát - egyszerűen imádják.
Katalógus számGA-25GF G2
MárkaGladen
HivatkozásokHivatalos weboldal
Hangszórók típusaKoaxiális hangszórók:
A koaxiális hangszórókra jellemző az all-in-one kialakítás. A magas- és középsugárzó egy kosárban van. Előnye az egyszerűbb szerelés, de a szalagok egy hangszóróban való összekapcsolása vagy egymáshoz való közelsége miatt a hangminőség általában romlik. Általában a mélyközépsugárzó közepén található egy magassugárzó, amelynek hangtekercse a közös mágneskör második légrésében működik. A háromutas koaxiális hangszóró egy középső mélysugárzóból, egy középső hangszóróból és egy külön sugárban elöl elhelyezett, különálló magassugárzóból áll.

Komponens hangszórók:
A komponens hangszórókat az egyes frekvenciasávokra való felosztás jellemzi, adott esetben magas- + közép- és mélyhangszóró + basszus. Az egyes hangszórók teljesen különállóan helyezhetők el, ami jobb hangzást és akusztikai teljesítményt eredményez. A komponens hangszórók túlnyomó többségéhez egy külső kapcsolót is mellékelnek, amely szétválasztja a magassugárzót, a közép/középsugárzót és háromsávos hangszóró esetén a basszust, vagy lehetővé teszi a magassugárzó decibelszintjének (pl. +2 dB, 0 dB, -2 dB), meredekségének (pl. 6dB/okt. 12dB/okt.) vagy aktív vagy bi-amp kapcsolásának beállítását.
Výškové
ImpedanciaImpedancia - az elektromos ellenállás mérése. Hangszórók vásárlásakor mindenki számára fontos, hogy az impedancia összhangban legyen a használt erősítővel vagy autórádióval.

Példa:
Egy 2 Ohm-os hangszóró nem csatlakoztatható egy olyan erősítőhöz, amely csak 4 Ohm-ig stabil! Egy 4 Ohm-os hangszóró problémamentesen használható egy olyan erősítőn, amely 2 Ohmig stabil. A leggyakoribb hangszóróimpedancia manapság 3-4 Ohm.
4 Ω
A magassugárzó kalotájának átmérőjeA magassugárzó kalotájának (membránjának) nettó átmérője. 25 mm
Magassugárzó kalotájának anyagaA magas hangszóró gyártásához használt kalota anyag. Hedvábí
Frekvenciakapcsoló mellékelveA frekvenciakapcsoló fontos része a defacto minden hangszórónak. A váltó általában különböző ellenállásértékeket, tekercsméreteket és kondenzátortípusokat tartalmaz, amelyek elég alapvetően módosítják a hangzást. Az alábbiakban ismertetjük, hogy mire használják a váltókat.

Komponens hangszórók:
Minden jó minőségű komponens hangszórórendszer része a váltó. Feladata annak biztosítása, hogy az erősítő által előállított frekvenciák úgy legyenek elosztva az akusztikai frekvenciaspektrumban, hogy minden hangszóró csak a sávszélesség azon részét kapja, amelyet a hatékonyság és a minimális torzítás szempontjából optimálisan tud lejátszani.

Koaxiális hangszórók:
A koaxiális hangsugárzók esetében a legtöbb esetben egy egyszerű kitérés (6dB/Oct.) van, amelyet a kondenzátor képez a magas hangszórónál.
Ne
ÁrHa az ár páronként értendő, a csomag mindig 2 darabot tartalmaz, pl. 2x középsugárzó, 2x magassugárzó és 2x frekvenciaváltó. Pár

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
90 %
4 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.