Fiókom

Gyeon Q2M Bathe Essence autósampon (400 ml)

pH semleges, magas koncentrációjú sampon, 400 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M Bathe Essence autósampon (400 ml)
-10 %

Gyeon Q2M Bathe Essence autósampon

Magas koncentrációjú, pH-semleges autósampon, amelyet sealanttal és viaszokkal kezelt autók ápolására terveztek. A Q²M Bathe Essence a sampon tiszta esszenciája. Elképesztő 1:2000-es koncentrációval, mindössze 5 ml termékre van szükség a tökéletes mosáshoz! Egyetlen 400 ml-es kiszerelésű sampon is elegendő akár 80 mosáshoz. A lenyűgöző tisztítóerő és a szennyeződések, a kosz és a könnyű szerves szennyeződések eltávolításának képessége fantasztikus kenőhatással és nagy habképző erővel párosul. A Q²M Bathe Essence a legjobb választás a kerámiav védelemmel ellátott járművek tisztításához. További tisztítóereje lehetővé teszi a könnyű szerves szennyeződések eltávolítását, és segít helyreállítani a védelem kezdeti hidrofób jellegét. Az autósampon semleges pH-értékének köszönhetően teljesen biztonságos minden fényezéshez és bevonathoz. Magas koncentrációja ellenére a Q²M Bathe Essence teljesen biztonságos marad a jármű minden külső felületén. A Q²M Bathe Essence magas habzóerővel rendelkezik. Legfőbb jellemzője azonban a nagyfokú csúszóképesség és kenőképesség, ami jelentősen hozzájárul a biztonságos mosáshoz. Egy minőségi mosókesztyűvel kombinálva ez az egyik legbiztonságosabb megoldás az autómosáshoz!

Fő tulajdonságok

 • Erősen kenhető autósampon.
 • Nagyszerű a karosszériához, ahol van védelem.
 • Fogyasztás: 5-8 ml autónként.
 • Hígítás: 1:2000.
 • pH-érték: 6.

A használata

 • Soha ne mossa autóját közvetlen napfényben, hanem ideális esetben árnyékban vagy este és kora reggel.
 • A sampont a fenti adagolásnak megfelelően hígítsa fel.
 • Először öblítse le az autót vízzel, hogy megszabaduljon a durva szennyeződésektől.
 • Ezután mindig felülről lefelé mossa le, lehetőleg mosókesztyűvel.
 • Ha elégedett az eredménnyel, öblítse le az autót erősebb vízsugárral.
 • Most már itt az ideje a szárításnak. Ajánljuk a szárítótörlőt, használhatja a Carbon Collective Onyx szárítótörlőt, amely 2,5 liter vizet képes felszívni, és tökéletesen megszárítja az egész autót.
 • Sok további információt találsz a 'hogyan mossuk le az autódat' című cikkünkben.

A márkáról

A Gyeon (ejtsd: "dzsion") márka Dél-Koreából származik, ahol számos, kiváló minőségű és innovatív autókozmetikumokkal foglalkozó globális márka jött létre. A dél-koreaiak köztudottan nagyon precízek és szorgalmasak, és ezek a tulajdonságok tökéletesen tükröződnek a márka termékeiben. Már a termékeik dizájnját elnézve is nyilvánvaló, hogy nagy gondossággal dolgoztak. De a szép csomagolás nem minden. Ezek az autóápolási termékek fejlett technológiát kínálnak versenyképes áron. A Gyeon szinte minden terméket saját dél-koreai laboratóriumában és üzemében fejleszt és gyárt, az autóápolási ipar legjobb tudósainak és szakértőinek segítségével. Ezt a folyamatot alapos kutatás, intenzív tesztelés és a megszállott vágy támogatja, hogy mindent, amit gyártanak, tökéletesítsenek. Ez a megközelítés a minőség, a tartósság és a könnyű használat szempontjából kivételes termékeket eredményez. A Gyeon mindig is egyedülálló volt, és folyamatosan arra törekszik, hogy egy lépéssel előrébb járjon, és a vállalkozásuk minden területén győzni akar. A szenvedély és a tapasztalat tartja őket ezen az úton, és soha nem kötnek kompromisszumot. Európában ezt az autókozmetikát nagy tisztelet övezi. Ma a Gyeont 6 kontinensen és több mint 100 országban árulják világszerte.
Katalógus számG29616
MárkaGyeon
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
97 %
6 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.