Fiókom

Gyeon Q2M WaterSpot vízkő-eltávolító (500 ml)

vízkő-eltávolító, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M WaterSpot vízkő-eltávolító (500 ml)

Gyeon Q2M WaterSpot vízkő-eltávolító 500 ml

A Gyeon Q²M WaterSpot egy hatékony vízkőfolt-eltávolító. A Q²M WaterSpot legnagyobb előnye, hogy kíméletes a festékkel szemben. A nem megfelelő karbantartás miatt a vízfoltok problémát jelenthetnek a frissen felhordott nanorétegeken. A Q²M WaterSpot segítségével eltávolíthatja a nem kívánt szennyeződéseket anélkül, hogy políroznia kellene, vagy újra fel kellene vinnie a nanoréteget (a védelem típusától függően).

Könnyen és hatékonyan használható Gyeon Q2M WaterSpot

A Q²M WaterSpot nagyon könnyen használható. Alkalmazás előtt tisztítsa meg a testet enyhe, pH-semleges samponnal, és szárítsa meg. Ezután fújja közvetlenül a festékre vagy egy mikroszálas kendőre, és törölje át a vízkővel érintett területet. Ha erősen szennyezett, fújja közvetlenül a felületre, és többször törölje át mikroszálas ruhával. Ismételje meg az eljárást szükség szerint. Dolgozz panelről panelre. Soha ne tisztítson egyszerre túl nagy területet, a tisztítószer rászáradhat. Soha ne hagyja a Q²M WaterSpot-ban megnedvesített ruhát hosszabb ideig a fényezésen vagy az üvegen.

A Gyeon Q2M WaterSpot 500 további tulajdonságai

  • Átlag fogyasztás: 15 ml / panel
  • pH semleges: nem
  • Biztonságos az autó festékére: igen
  • Kíméletesség a bevonatokhoz: a védelemtől függ (a vízkő eltávolítása után szükséges a kerámia védelem újra felvitele).
  • 500 ml kiszerelés.
  • Súly: 0,56 kg.
Katalógus szám:G25970
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
3 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.