Fiókom

Harmonic Harmony Interlude Y-Cable Combine RCA jelkábel

Y jelkábel, hossza 0,2 m, 2x anya, 1x apa, 3x árnyékolt
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Harmonic Harmony Interlude Y-Cable Combine RCA jelkábel
Tipp

Harmonic Harmony Interlude Y-Cable Combine RCA jelkábel

Kiváló minőségű jelkábel Harmonic Harmony a második legmagasabb modellsorozatból, az Interlude. Ennek a sorozatnak a jelkábelei megfizethető high-end képviselnek otthoni és járműhangrendszerekhez. Az Interlude még több tisztaságot, részletességet és kiegyensúlyozottságot biztosít az alacsony, közepes és magas hangok halk, zajmentes háttér előtti létrehozása során. Az Interlude termékcsalád kiváló minőségű ezüst RCA csatlakozókkal és hármas árnyékolással is rendelkezik, amely OFC rézfonatból, alumínium fóliából és PVC áll, hogy alaposan megelőzze az RMI és az EMI torzítását. A legmagasabb minőségű OCC rézből (Ohno Continuous Cast) készült kábel összetétele is kivételes, amely ideális feltételeket biztosít a színezés nélküli hangátvitelhez. A kábelt zöld színű, tervezői csavart zsinór védi. Y kábel 0,2 m hosszúsággal, 2x anya, 1x apa.

A Harmonic Harmony Interlude jelkábel főbb jellemzői

 • Csúcskategóriás Y jelkábel az Interlude második legmagasabb kínálatából.
 • 2x anya, 1x apa.
 • A legjobb minőségű OCC réz összetétele ideális feltételeket biztosít a hangátvitelhez, színezés nélkül.
 • Még több tisztaság, részletgazdagság és kiegyensúlyozottság, ha alacsony, közepes és magas hangokat állít elő csendes, zajmentes háttér előtt.
 • Háromszoros árnyékolás OFC réz fonatból, alumínium fóliából és PVC.
 • Kiváló minőségű ezüst RCA csatlakozók.
 • A kábel alapja 2 x 21 AWG OCC többszálú rézmag.
 • A kábelt egy tervezői, sodrott, zöld színű fonat védi.
 • Papírdobozba csomagolva.
 • Kábel hossza: 0,2 m.
 • Ár páronként.

A Harmonic Harmony márkáról

A Harmonic Harmony egy indonéz gyártó, amely csúcskategóriás kábelezést kínál otthoni és autós audiorendszerekhez. A cég székhelye és gyártósora a fővárosban, Jakartában található, amely nemcsak híres turisztikai és kulturális központ, hanem számos vezető audioberendezés-gyártó és telepítőközpont munkahelye is. A Harmonic Harmony kábelek mind az audioiparban dolgozó szakembereknek, mind a kompromisszumok nélküli hangzás és az audiofil élmény szerelmeseinek készültek. A hazai színtéren számos díjjal jutalmazott termékek példátlan hangzási tulajdonságai a Harmonic Harmony a világ abszolút vezetői közé sorolják, különös tekintettel az ázsiai piacra, ahol az otthoni és gépjárművek high-end hangrendszerei gazdag hagyományokkal rendelkeznek. A gyártó kínálatában nem csak négy modellvonal luxus jelkábeleit találja meg, hanem csúcsminőségű táp és hangszórókábeleket, valamint a kompromisszumok nélküli hangélményt biztosító egyéb termékeket is, amelyek megfelelnek a cég "true to live sound" szlogenjének.

Katalógus szám:INTERLUDE Y-CABLE COM
Hivatkozások:Hivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.