Fiókom

Meguiar's DA Polisher Backing Plate 5" tárcsa a polírozóra

tárcsa a 5" DA polírozóra / 127 mm
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's DA Polisher Backing Plate 5
-25 %
Frissítve

Meguiar's DA Polisher Backing Plate 5" tárcsa a DA polírozógépre

Az új Meguiar's tárcsa rendszer jelentősen leegyszerűsíti és hatékonnyá teszi a gépi polírozást. Ugyanakkor megkönnyíti az Ön számára a megfelelő tárcsa kiválasztását az adott korongokhoz. A DBP5 tárcsát a Meguiar MT310 DA polírozóhoz és más 5/16" menetátmérőjű orbitális polírozókhoz tervezték. A 5" átmérőjű Meguiar's Soft Buff habkorongok (DFC5DFP5 és DFF5), a 5" átmérőjű DA mikroszálas korongok (DMX5DMC5 és DMF5) csiszolókorongok tartására szolgál. A Meguiar's új DBP sorozatú tárcsáit teljesen újratervezték, hogy a legjobb eredményeket nyújtsák mind a polírozás, mind a karosszéria csiszolása során.

A speciális tépőzárat, amely a polírozó- és csiszolókorongokat a tárcsákhoz rögzíti, a maximális polírozási és csiszolási hatékonyság szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ez az egyedülálló rendszer megakadályozza a polírozási teljesítmény nem kívánt csökkenését. A szokásos tépőzáras rögzítők a tárcsára gyakorolt rezgés és merőleges nyomás miatt meglazíthatják a tárcsa és a korong közötti kapcsolatot, és így a polírozógép által generált polírozóerő csökkenhet. Ez azt eredményezi, hogy csak korlátozottan lehet kijavítani és polírozni a fényezést.

A Velcro tépőzáras rendszer egyedülálló kialakításával biztosítja a tárcsa és a korong közötti kapcsolat szilárdságát, és ezáltal növeli a gépi polírozás és csiszolás hatékonyságát. A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően nincs nem kívánt lazaság, és a polírozóról a maximális polírozóerő kerül át a festékfelületre. Ezért használja a Meguiar's ezt a tépőzárat minden korongján és tárcsáján.

A tépőzáras rendszer egyedülálló kialakításával biztosítja a hordozó és a tárcsa közötti kapcsolat szilárdságát, és ezáltal növeli a gépi polírozás és csiszolás hatékonyságát. A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően nincs nem kívánt lazaság, és a polírozóról a maximális polírozóerő kerül át a festékfelületre. Ezért használja a Meguiar's ezt a tépőzárat minden korongján és tárcsáján. A tárcsák éppúgy befolyásolhatják a festékfelújítás eredményét, mint a gépi polírozó, a kerék, a polírozópaszta vagy az alkalmazott felviteli technika. Ha rossz minőségű tárcsát vagy nem megfelelő tépőzárral ellátott tárcsát használ, az negatívan befolyásolhatja a munka eredményét.

Bár a normál tépőzárral ellátott tárcsák vagy korongok használata technikailag lehetséges, a fent leírt okok miatt azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy mindig csak a Meguiar's kiváló minőségű tárcsáit és korongjait használják, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a fényezés kijavítása, polírozása és viaszolása során.

A Meguiar's Soft Buff tárcsák előnyei a régebbi Meguiar's tárcsákkal szemben:

 • Nagyobb teljesítmény - a teljesen újratervezett tárcsa biztosítja a polírozó erő jobb átvitelét a polírozóról a festékfelületre.
 • Nagyobb tartósság - az új üvegszálas mag és a biztonsági szál növeli a sodrony erősségét és tartósságát.
 • Forgásjelző - megkönnyíti a tárcsa sebességének szabályozását, így a gépi polírozás élvezetesebbé válik.
 • Kemény gumi él - precíz munkát biztosít a nehezen hozzáférhető helyeken, de nem képez éles peremet, amely károsíthatja a festéket.
 • Speciális tépőzáras rögzítő - a szálak egyedi kialakításának köszönhetően hatékonyabbá teszi a fényezést és a fényezés csiszolását egyaránt.

Műszaki paraméterek:

 • Szerelési átmérő: 5/16"
 • Tárcsa átmérő: 5" / 127 mm
 • Max. fordulatszám ("orbit"): 12 000 OPM
 • Alkalmas: MT310 Meguiar's DA Polisher és más orbitális és DA polírozógépekhez, ajánlott szerelési átmérővel.
 • Korongok használata: DFC5DFP5DFF5DMC5 a DMF5
Katalógus szám:DBP5
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.