Fiókom

Meguiar's Glass Cleaner Concentrate üvegtisztító (3,78 l)

professzionális üvegtisztító
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.

Meguiar's Glass Cleaner Concentrate üvegtisztító 

A Meguiar's Glass Cleaner a legszigorúbb követelményeknek is megfelel mindenféle üvegfelület tökéletes tisztasága érdekében, ami miatt nagyon népszerű még a részletező stúdiókon és kézi mosókon kívül is. Otthonában, irodájában vagy garázsában is használhatja - egyszóval bárhol, ahol egyszerűen, gyorsan és hatékonyan kell üvegfelületeket tisztítania. 

Tippek az üveg felületek tisztítására

 • A legjobb eredmény érdekében használjon minőségi mikroszálas kendőt. Használhatja például az összes kapható Meguiar's kendőt.
 • Az újságpapír vagy a törlőkendők nem tudják olyan könnyen kifényesíteni az ablakokat. Ráadásul a nyomtatás elszínezheti a felületet, és megakadályozhatja a tökéletes fényezést, mivel ezek az anyagok nem úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak az ablaktisztítókban található zsírtalanítóknak és vegyi anyagoknak.
 • Az autóablakok tisztításakor az üveg egyik oldalán függőleges, a másik oldalon pedig vízszintes mozdulatokkal dolgozzon. Így nagyon könnyen megállapítható, hogy az ablak melyik oldalán maradtak szennyeződésmaradványok, és azt újra meg kell tisztítani. A Meguiar's Glass Cleaner Concentrate használható minden ablakon, beleértve a sötétített vagy fényezett ablakokat, a visszapillantó tükör üvegén, de a közönséges háztartási tükrökön, üveg dohányzóasztalokon, üvegpaneleken, üzletek ablakain és bárhol máshol, ahol a felületet tisztítani, zsírtalanítani kell, és tisztává, csíkmentessé kell tenni.
 • Ahol előfordulhat, hogy a termék véletlenül lefröccsen az üvegfelületekről, fújja a terméket 2-3x félbehajtott mikroszálas kendőre, majd vigye fel az üvegre.
 • Ha a termék viasszal vagy más festékvédővel érintkezik, ez a réteg meggyengülhet. Ezért ajánlatos teljesen elkerülni ezt az érintkezést.
 • Csak nagyon kis mennyiséget használjon a termékből - két-három permetezés a Meguiar's spray-vel elegendő egy teljes, általában piszkos szélvédő tisztításához. A szükségesnél több termék használata megnehezítheti a törlést.

Ajánlott üvegtisztítás

 • Mindig dolgozzon érintésre hűvös felületen és árnyékban.
 • Fújja a terméket enyhén egy két-háromszor félbehajtott mikroszálas kendőre vagy közvetlenül az üvegfelületre. 
 • Vigyázzon, hogy a termék ne fröccsenjen az üvegfelületeken kívülre. Ha ez megtörténik, azonnal törölje le a tisztítószert a környező felületekről.
 • A kendő egyik (benedvesített) oldalával törölje le a szennyeződéseket az üvegfelületről.
 • A kendő másik, száraz és tiszta oldalával fényesre polírozza a felületet.
 • Ne hagyja, hogy a termék a felületre száradjon.

A Meguiar's Glass Cleaner Concentrate tulajdonságai

 • Kifejezetten a szakemberek igényeihez kifejlesztve.
 • Kristálytiszta, csík- és foltmentes felületet hagy.
 • Védőfilmet hagy az üvegen, így más szennyeződések nem tapadnak meg olyan könnyen.
 • Ammóniamentes és teljesen kíméletes a színezett üvegekhez és ablakfóliákhoz.
 • Nagyon egyszerű és gyors alkalmazás a tökéletes eredmény érdekében.

Applikálás és higítás

 • Fújja fel és törölje le.
 • 1:10
Újralakkozható, VOC kompatibilis.
Katalógus szám:D12001
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Meguiar's Glass Cleaner Bottle (946 ml)Meguiar's Glass Cleaner Bottle flakon higításra (946 ml)-25 %FrissítveGyors előnézetflakon a Glass Cleaner Concentrate termék higítására, szórófej nélkül1.690 Ft2.260 Ft Általában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketValetPRO Glass Cleaner (500 ml)ValetPRO Glass Cleaner üvegtisztító (500 ml)Gyors előnézet (2 értékelés)üvegtisztító, 500 ml3.020 FtRaktáronValetPRO Glass Cleaner (950 ml)ValetPRO Glass Cleaner üvegtisztító (950 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)üvegtisztító, 950 ml4.680 FtRaktáronValetPRO Glass Cleaner (5000 ml)ValetPRO Glass Cleaner üvegtisztító (5000 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)üvegtisztító, 5000 ml11.800 FtRaktáronMeguiar's Supreme Shine Microfiber TowelMeguiar's Supreme Shine Microfiber Towel - mikroszálas kendő-25 %FrissítveGyors előnézet (12 értékelés)mikroszálas kendő (40 x 60 cm)3.850 Ft5.140 Ft RaktáronDodo Juice Supernatural Window WaffleDodo Juice Supernatural Window Waffle kendő az ablakokraFrissítveGyors előnézet (25 értékelés)mikroszálas kendő az abalkokra, 40 x 40 cm, súly 375 gsm, 1 darab3.320 FtRaktáronDodo Juice Mint Merkin - Glass ClothDodo Juice Mint Merkin - Glass Cloth mikroszálas kendő az ablakokraFrissítveGyors előnézet (11 értékelés)mikroszálas kendő az ablakokra, 40 x 40 cm, súly 350 gsm, 1 db3.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (100 ml)Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner ablaktisztító (100 ml)FrissítveGyors előnézet (6 értékelés)professzionális ablak tisztító, 100 ml2.710 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Glass Sealant Kit (50 ml)Dodo Juice Supernatural Glass Sealant Kit folyékony ablaktörlő (50 ml)TippFrissítveGyors előnézet (6 értékelés)nano folyékony ablaktörlő kerámiával, 50 ml12.410 FtÁtmenetileg nem elérhetőDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (500 ml)Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner ablak tisztító (500 ml)TippFrissítveGyors előnézet (89 értékelés)professzionális ablak tisztító, 500 ml4.830 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.