Fiókom

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax folyékony viasz természetes karnauba tartalommal (473 ml)

folyékony viasz természetes karnauba tartalommal
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax folyékony viasz természetes karnauba tartalommal (473 ml)
-10 %
Egy jobb termék elérhető

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax folyékony viasz természetes karnauba tartalommal (473 ml)

A Gold Class viasz a Meguiar's termékcsalád prémium kategóriás viasza, amely természetes karnaubát is tartalmaz. Tökéletes védelem, vízlepergetés és fényességnövelés pontosan az, amit ettől a viasztól várhat. A természetes karnauba rendkívül mély fényt kölcsönöz, ami leginkább a sötét és fekete lakkoknál figyelhető meg. A Gold Class viasz prémium minőségét a Libereci Műszaki Egyetem laboratóriumaiban végzett független vizsgálat is megerősítette, amelyet a Prima TV csatorna Autosalon című műsorában tettek közzé. A csomag tartalmaz egy hab applikátort is a viasz felviteléhez.

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium folyékony viasz. Elegáns, időtlen, prémium... A Meguiar's Gold Class folyékony viasz bevezetése óta inspirálja az autórajongókat, hogy kényeztessék és védjék értékes befektetéseiket. A kondicionálók egyedülálló, szabadalmaztatott keveréke táplálja és dúsítja a festéket, hogy tiszta, fényes és mély fényt adjon. A carnauba és a polimer védőanyagok védelmet nyújtanak az UV-sugarak ellen, így erős, hosszan tartó védelmet nyújtanak, hogy megőrizzék a munka eredményét. A Meguiar's Gold Class folyékony viasz minden festékhez biztonságos. Könnyen alkalmazható és alkalmazható. A prémium formula révén olyan simán felvihető és letörölhető, hogy az autó viaszolása könnyű és élvezetes.

Tippek a viaszolásra és védelemre

 • Érintésre a karosszériának hűvösnek kell lennie.
 • A felületnek tisztának és száraznak kell lennie. Ha szükséges, akkor dekontaminálja a felületet a Meguiar's claye segítségével - így tükörsima felületet érhet el, amelyen a védelem sokkal tovább kitart.
 • Ha szükséges távolítsa el a festék hibáit (karcolások, foltok, oxidáció, stb.), a maximális fényességet pedig valamelyik Meguiar's polírozó termékünkkel érheti el.
 • Használjon nagyon kevés mennyiséget - minnél nagyobb a viasz rétege, annál bonyolultabb a letörlése és gyorsabb a fogyasztása. A nagyobb mennyiség nem növeli meg a védelmet.
 • Egy csomag viasz, legyen az szilárd vagy folyékony, a megfelelő használat mellett elegendőnek kell lennie  20 - 25 személyautó ápolására. 
 • A Meguiar's szilárd és folyékony viaszok közötti külömbségek csak a személyes preferenciáktól függenek. Mind a két típus egyforma védelmet nyújt az autójának, ezért azt válassza, amellyel Önnek kényelmesebb és egyszerűbb lesz a munka. 
 • A viaszok fokozhatják és kiemelhetik a fényezést és a fényezés mélységét, amelyet a korábbi polírozással ért el. Viszont nem alkalmasak arra, hogy a megsötétedett és oxidálódott festék fényességt kialakítsák. Ezt csak a polírozással érheti el.
 • A legegyszerűbb alkalmazás, hogy ha a viaszt felviszi az egész karosszériára. Addig a viasz megszárad és lecserélheti az applikátort egy mikroszálas kendőre és elkezdheti a viaszt alaposan törölni. Ez a módszer egy személyautón 20-30 percet vesz igénybe nagyobb erőlködés nélkül.
 • A viasz a száradás során enyhén befehéredik. Amennyiben nem biztos benne, hogy a viasz elegendően száraz ahhoz, hogy elkezdje törölni, tesztelje le az ujjával. Az újjával próbálja letörölni a viaszt - ha a viaszt a felületen szétmaszatoja, akkor hagyja még száradni, viszont ha már nem törli le a viaszt az ujjával, akkor elkezdheti fényesíteni a felületet.
 • Kerülje a műanyag és gumis felületeket, mivel a viasztól fehér foltok maradhatnak.
 • A Meguiar's samponok rendszeres használatával jelentősen meghosszabbíthatja a viaszréteg tartósságát és a víztaszító vagy "gyöngyöző" hatást (az úgynevezett hidrofób hatást). A rendszeres mosások között a legjobb karbantartást a Meguiar's részletező használata biztosítja.
 • Ne használjon agresszív és mosószeres termékeket, zsírtalanítókat (tipikus mosogatószerek stb.) vagy aktív tisztítószereket és habokat az autó mosásához - ezek a termékek nem kíméletesek a viaszréteggel, és nagyon jelentősen gyengítik azt, egyes esetekben teljesen eltávolíthatják a viaszt a festékfelületről, valamint a fényező olajokat, amelyek táplálják a fényezést. Az eredmény egy kiszáradt és szabadon hagyott festékréteg lesz, amely felületileg nagyon gyorsan romlani kezd, és mechanikusan és kémiailag könnyen sérül, amíg a festékréteget nem védi újból egy új viaszréteggel vagy más megfelelő védelemmel.

A viaszolás menete - kézzel

 • Csak olyan karosszérán dolgozzon, amely árnyékban van és érintésre hűvös.
 • A hab applikátorral, amely a csomag része egy kis mennyiséget vegyen fel, 4 cseppet vigyen fel a termékből és dörzsölje bele az applikátorba, hogy a felülete nedves legyen.
 • Majd csepegtessen még egy cseresznyemag nagyságú mennyiséget az applikátorra. 
 • Körkörös mozdulatokkal és nyomás nélkül hagyja a felületen az applikátort csúszni.
 • Vigyen fel egy nagyon vékony matt film réteget, látható a fény ellenében.
 • A viaszt kis mennyiségben adagolja, (cseresznyemag mennyiség) abban az esetben, ha az applikátorral nem visz fel elegendő mennyiséget a vékony viaszréteghez, mint a munka elején.
 • A vastagabb viasz réteg nem növeli a védelmet! Ha a viaszból többett használ, akkor nehezebb lesz letörölni és hamarabb kifogy a csomag.
 • A viaszt hagyja a felületen száradni néhány percig (függ a környezettől, ahol dolgozik - hőmérséklet, pára tartalom).
 • A száradás után a viaszt könnyedén törlölje le mikroszálas kendővel: X1801 Meguiar's Finishing Towel, X2010 Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel vagy E101 Meguiar's Ultimate Microfiber Towel.

A jármű viaszolása - Meguiar's DA Power System vagy a MT310 Meguiar's DA polírozó segítségével

 • Csak olyan karosszérán dolgozzon, amely árnyékban van és érintésre hűvös.
 • Használjon hab korongot (G3509 a DA Power Systemhez vagy DFF5, illetve DFF6 a DA polírozóhoz).
 • A korongra vigyen fel 3-4 cseresznyemag nagyságú cseppet a temrékből, hogy benedvesítse a felületet.
 • Majd csepegtessen még egy csepett a koronra és alkalmazza a viaszt a felületen.
 • Alacsony gyorsaság melett dolgozzon (max. 1200 RPM a fúrógépenm 3800 OPM a DA polírozón).
 • Vigyen fel egy nagyon vékony matt film viaszréteget nyomás nélkül.
 • A viaszt kis mennyiségben adagolja, (cseresznyemag mennyiség) abban az esetben, ha az applikátorral nem visz fel elegendő mennyiséget a vékony viaszréteghez, mint a munka elején.
 • A vastagabb viasz réteg nem növeli a védelmet! Ha a viaszból többett használ, akkor nehezebb lesz letörölni és hamarabb kifogy a csomag.
 • A viaszt hagyja a felületen száradni néhány percig (függ a környezettől, ahol dolgozik - hőmérséklet, pára tartalom).
 • A száradás után a viaszt könnyedén törlölje le mikroszálas kendővel: X1801 Meguiar's Finishing Towel, X2010 Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel vagy E101 Meguiar's Ultimate Microfiber Towel.

A csomagolás része:

Katalógus számG7016
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
97 %
12 a vásárlók értékelték
10×
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Sérült sapka nagy Ahifi logóval (khaki)Sérült sapka nagy Ahifi logóval (khaki)-82 %Utolsó darabokGyors előnézet (2 értékelés)sapka nagy Ahifi logóval, khaki1.110 Ft6.290 FtRaktáronAuto Finesse Radiance Carnauba Creme (500 ml)Wax Auto Finesse Radiance Carnauba Creme (500 ml)-10 %Gyors előnézet (7 értékelés)szintetikus viasz valódi T1 karnauba keverékkel, eltarthatóság 3 hónap, 500 ml11.020 Ft12.240 FtRaktáronPoorboy's Liquid Natty's Blue Wax (473 ml)Poorboy's Liquid Natty's Blue Wax folyékony karnauba viasz (473 ml)-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)egyedi karnauba viasz, folyékony, 473 ml11.890 Ft13.210 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth Ultra VioletEwocar Microfiber Cloth Ultra Violet kendőGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, lila színű1.270 FtRaktáronMeguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax (473 ml)Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax kerámia viasz (473 ml)-10 %Gyors előnézet (20 értékelés)folyékony hibrid kerámia viasz9.420 Ft10.470 FtRaktáronMeguiar's Deep Crystal System Carnauba Wax - Step 3 (473 ml)Meguiar's Deep Crystal System Carnauba Wax - Step 3 - folyékony viasz természetes karnauba tartalommal (473 ml)-10 %Gyors előnézet (6 értékelés)folyékony viasz természetes karnauba tartalommal, 3. lépés5.790 Ft6.440 FtRaktáron303 Show Car Wax (473 ml)303 Show Car Wax - viasz (473 ml)Gyors előnézettermészetes és szintetikus viasz keverék, 473 ml11.760 FtRaktáronBilt Hamber Hydra-Wax (500 ml)Bilt Hamber Hydra-Wax folyékony karnauba viasz (500 ml)TippGyors előnézet (4 értékelés)nagyon ellenálló folyékony karnauba viasz, mely magas fényességet biztosít, 500 ml20.150 FtRaktáronAuto Finesse Radiance Carnauba Creme (250 ml)Auto Finesse Radiance Carnauba Creme - viasz (250 ml)-10 %Gyors előnézet (4 értékelés)szintetikus viasz, eredeti T1 karnauba tartalommal, élettartam 3 hónap, 250 ml7.240 Ft8.050 FtRaktáronPurestar Ultimate Violet Buffing TowelPurestar Ultimate Violet Buffing Towel mikroszálas törölközőTippGyors előnézet (67 értékelés)kétoldalú mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 450 gsm, lila színű2.400 FtRaktáronPurestar Grass Buffing TowelPurestar Grass Buffing Towel mikroszálas kendőTippGyors előnézet (31 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súly 800 gsm, zöld színű3.530 FtRaktáronPurestar Premium Buffing Towel OrangePurestar Premium Buffing Towel Orange mikroszálas kendőTippGyors előnézet (6 értékelés)prémium mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súly 1200 gsm, narancssárga szín4.340 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.