Fiókom

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax folyékony viasz természetes karnauba tartalommal (473 ml)

folyékony viasz természetes karnauba tartalommal
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax folyékony viasz természetes karnauba tartalommal (473 ml)
-10 %

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax folyékony viasz természetes karnauba tartalommal (473 ml)

A Gold Class viasz a Meguiar's termékcsalád prémium kategóriás viasza, amely természetes karnaubát is tartalmaz. Tökéletes védelem, vízlepergetés és fényességnövelés pontosan az, amit ettől a viasztól várhat. A természetes karnauba rendkívül mély fényt kölcsönöz, ami leginkább a sötét és fekete lakkoknál figyelhető meg. A Gold Class viasz prémium minőségét a Libereci Műszaki Egyetem laboratóriumaiban végzett független vizsgálat is megerősítette, amelyet a Prima TV csatorna Autosalon című műsorában tettek közzé. A csomag tartalmaz egy hab applikátort is a viasz felviteléhez.

Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium folyékony viasz. Elegáns, időtlen, prémium... A Meguiar's Gold Class folyékony viasz bevezetése óta inspirálja az autórajongókat, hogy kényeztessék és védjék értékes befektetéseiket. A kondicionálók egyedülálló, szabadalmaztatott keveréke táplálja és dúsítja a festéket, hogy tiszta, fényes és mély fényt adjon. A carnauba és a polimer védőanyagok védelmet nyújtanak az UV-sugarak ellen, így erős, hosszan tartó védelmet nyújtanak, hogy megőrizzék a munka eredményét. A Meguiar's Gold Class folyékony viasz minden festékhez biztonságos. Könnyen alkalmazható és alkalmazható. A prémium formula révén olyan simán felvihető és letörölhető, hogy az autó viaszolása könnyű és élvezetes.

Tippek a viaszolásra és védelemre

 • Érintésre a karosszériának hűvösnek kell lennie.
 • A felületnek tisztának és száraznak kell lennie. Ha szükséges, akkor dekontaminálja a felületet a Meguiar's claye segítségével - így tükörsima felületet érhet el, amelyen a védelem sokkal tovább kitart.
 • Ha szükséges távolítsa el a festék hibáit (karcolások, foltok, oxidáció, stb.), a maximális fényességet pedig valamelyik Meguiar's polírozó termékünkkel érheti el.
 • Használjon nagyon kevés mennyiséget - minnél nagyobb a viasz rétege, annál bonyolultabb a letörlése és gyorsabb a fogyasztása. A nagyobb mennyiség nem növeli meg a védelmet.
 • Egy csomag viasz, legyen az szilárd vagy folyékony, a megfelelő használat mellett elegendőnek kell lennie  20 - 25 személyautó ápolására. 
 • A Meguiar's szilárd és folyékony viaszok közötti külömbségek csak a személyes preferenciáktól függenek. Mind a két típus egyforma védelmet nyújt az autójának, ezért azt válassza, amellyel Önnek kényelmesebb és egyszerűbb lesz a munka. 
 • A viaszok fokozhatják és kiemelhetik a fényezést és a fényezés mélységét, amelyet a korábbi polírozással ért el. Viszont nem alkalmasak arra, hogy a megsötétedett és oxidálódott festék fényességt kialakítsák. Ezt csak a polírozással érheti el.
 • A legegyszerűbb alkalmazás, hogy ha a viaszt felviszi az egész karosszériára. Addig a viasz megszárad és lecserélheti az applikátort egy mikroszálas kendőre és elkezdheti a viaszt alaposan törölni. Ez a módszer egy személyautón 20-30 percet vesz igénybe nagyobb erőlködés nélkül.
 • A viasz a száradás során enyhén befehéredik. Amennyiben nem biztos benne, hogy a viasz elegendően száraz ahhoz, hogy elkezdje törölni, tesztelje le az ujjával. Az újjával próbálja letörölni a viaszt - ha a viaszt a felületen szétmaszatoja, akkor hagyja még száradni, viszont ha már nem törli le a viaszt az ujjával, akkor elkezdheti fényesíteni a felületet.
 • Kerülje a műanyag és gumis felületeket, mivel a viasztól fehér foltok maradhatnak.
 • A Meguiar's samponok rendszeres használatával jelentősen meghosszabbíthatja a viaszréteg tartósságát és a víztaszító vagy "gyöngyöző" hatást (az úgynevezett hidrofób hatást). A rendszeres mosások között a legjobb karbantartást a Meguiar's részletező használata biztosítja.
 • Ne használjon agresszív és mosószeres termékeket, zsírtalanítókat (tipikus mosogatószerek stb.) vagy aktív tisztítószereket és habokat az autó mosásához - ezek a termékek nem kíméletesek a viaszréteggel, és nagyon jelentősen gyengítik azt, egyes esetekben teljesen eltávolíthatják a viaszt a festékfelületről, valamint a fényező olajokat, amelyek táplálják a fényezést. Az eredmény egy kiszáradt és szabadon hagyott festékréteg lesz, amely felületileg nagyon gyorsan romlani kezd, és mechanikusan és kémiailag könnyen sérül, amíg a festékréteget nem védi újból egy új viaszréteggel vagy más megfelelő védelemmel.

A viaszolás menete - kézzel

 • Csak olyan karosszérán dolgozzon, amely árnyékban van és érintésre hűvös.
 • A hab applikátorral, amely a csomag része egy kis mennyiséget vegyen fel, 4 cseppet vigyen fel a termékből és dörzsölje bele az applikátorba, hogy a felülete nedves legyen.
 • Majd csepegtessen még egy cseresznyemag nagyságú mennyiséget az applikátorra. 
 • Körkörös mozdulatokkal és nyomás nélkül hagyja a felületen az applikátort csúszni.
 • Vigyen fel egy nagyon vékony matt film réteget, látható a fény ellenében.
 • A viaszt kis mennyiségben adagolja, (cseresznyemag mennyiség) abban az esetben, ha az applikátorral nem visz fel elegendő mennyiséget a vékony viaszréteghez, mint a munka elején.
 • A vastagabb viasz réteg nem növeli a védelmet! Ha a viaszból többett használ, akkor nehezebb lesz letörölni és hamarabb kifogy a csomag.
 • A viaszt hagyja a felületen száradni néhány percig (függ a környezettől, ahol dolgozik - hőmérséklet, pára tartalom).
 • A száradás után a viaszt könnyedén törlölje le mikroszálas kendővel: X1801 Meguiar's Finishing Towel, X2010 Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel vagy E101 Meguiar's Ultimate Microfiber Towel.

A jármű viaszolása - Meguiar's DA Power System vagy a MT310 Meguiar's DA polírozó segítségével

 • Csak olyan karosszérán dolgozzon, amely árnyékban van és érintésre hűvös.
 • Használjon hab korongot (G3509 a DA Power Systemhez vagy DFF5, illetve DFF6 a DA polírozóhoz).
 • A korongra vigyen fel 3-4 cseresznyemag nagyságú cseppet a temrékből, hogy benedvesítse a felületet.
 • Majd csepegtessen még egy csepett a koronra és alkalmazza a viaszt a felületen.
 • Alacsony gyorsaság melett dolgozzon (max. 1200 RPM a fúrógépenm 3800 OPM a DA polírozón).
 • Vigyen fel egy nagyon vékony matt film viaszréteget nyomás nélkül.
 • A viaszt kis mennyiségben adagolja, (cseresznyemag mennyiség) abban az esetben, ha az applikátorral nem visz fel elegendő mennyiséget a vékony viaszréteghez, mint a munka elején.
 • A vastagabb viasz réteg nem növeli a védelmet! Ha a viaszból többett használ, akkor nehezebb lesz letörölni és hamarabb kifogy a csomag.
 • A viaszt hagyja a felületen száradni néhány percig (függ a környezettől, ahol dolgozik - hőmérséklet, pára tartalom).
 • A száradás után a viaszt könnyedén törlölje le mikroszálas kendővel: X1801 Meguiar's Finishing Towel, X2010 Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel vagy E101 Meguiar's Ultimate Microfiber Towel.

A csomagolás része:

Katalógus számG7016
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
97 %
13 a vásárlók értékelték
11×
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Auto Finesse Radiance Carnauba Creme (500 ml)Wax Auto Finesse Radiance Carnauba Creme (500 ml)-5 %Utolsó darabokGyors előnézet (7 értékelés)szintetikus viasz valódi T1 karnauba keverékkel, eltarthatóság 3 hónap, 500 ml12.020 Ft12.650 FtRaktáronPoorboy's Liquid Natty's Blue Wax (473 ml)Poorboy's Liquid Natty's Blue Wax folyékony karnauba viasz (473 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)egyedi karnauba viasz, folyékony, 473 ml12.650 FtRaktáronEwocar Microfiber Cloth Ultra VioletEwocar Microfiber Cloth Ultra Violet kendőGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 400 gsm, lila színű1.320 FtRaktáronMeguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax (473 ml)Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax kerámia viasz (473 ml)-10 %Gyors előnézet (21 értékelés)folyékony hibrid kerámia viasz9.740 Ft10.820 FtRaktáronMeguiar's Deep Crystal System Carnauba Wax - Step 3 (473 ml)Meguiar's Deep Crystal System Carnauba Wax - Step 3 - folyékony viasz természetes karnauba tartalommal (473 ml)-10 %Gyors előnézet (6 értékelés)folyékony viasz természetes karnauba tartalommal, 3. lépés5.990 Ft6.650 FtRaktáron303 Show Car Wax (473 ml)303 Show Car Wax - viasz (473 ml)Gyors előnézettermészetes és szintetikus viasz keverék, 473 ml11.980 FtRaktáronBilt Hamber Hydra-Wax (500 ml)Bilt Hamber Hydra-Wax folyékony karnauba viasz (500 ml)TippGyors előnézet (4 értékelés)nagyon ellenálló folyékony karnauba viasz, mely magas fényességet biztosít, 500 ml19.830 FtRaktáronPurestar Ultimate Violet Buffing TowelPurestar Ultimate Violet Buffing Towel mikroszálas törölköző-30 %TippGyors előnézet (70 értékelés)kétoldalú mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 450 gsm, lila színű1.740 Ft2.480 FtRaktáronPurestar Grass Buffing TowelPurestar Grass Buffing Towel mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (32 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súly 800 gsm, zöld színű2.560 Ft3.650 FtRaktáronPurestar Premium Buffing Towel OrangePurestar Premium Buffing Towel Orange mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (6 értékelés)prémium mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súly 1200 gsm, narancssárga szín3.140 Ft4.480 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.