Fiókom

Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer (473 ml) műanyag újraélesztő és kérámiavédelem

folyékony hibrid kerámia újraélesztő külső műanyagokból
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer (473 ml) műanyag újraélesztő és kérámiavédelem
-10 %

Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer (473 ml) műanyag újraélesztő és kérámiavédelem

A fejlett SiO2 kerámiatechnológia feldobja az autó külső festetlen műanyagjait, miközben a felületet kemény és tartós kerámiavédelemmel látja el, amely ellenáll a mosásnak, az esőnek és az időjárás viszontagságainak. Ha aggódik autója kifakult és elszürkült műanyagai miatt, akkor ez a termék a legjobb megoldás!  Fényesítse, sötétítse és védje külső műanyagjait a Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorerrel! Egyszerű, gyors, hatékony és tartós a kerámia technológiának köszönhetően! Idővel, a napfény, az UV-sugarak, a hőmérséklet-változások és egyéb környezeti hatások hatására a külső műanyagok, díszlécek és gumitömítések kifakulnak, tompulnak, elveszítik gazdag megjelenésüket és elkezdhetnek hólyagosodni - egyszerűen fogalmazva - öregedni. A Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer nagyszerű megoldás az öregedés ezen jelei ellen, melyektől minden autószerető és mindennapi felhasználó szeretne megszabadulni. Ez a folyékony krém, amelyet csak egy applikátorral lehet könnyen felvinni, fényesíti, sötétíti és gazdag, telített megjelenést kölcsönöz az autó műanyag és gumi részeinek, például a festetlen lökhárítóknak és díszléceknek, a gumi ablaktömítéseknek, az ajtókilincseknek vagy a tükörsapkáknak, anélkül, hogy a felületet festeni kellene. A krémes állag precíz és pontos felvitelt biztosít, így nem kell aggódnia a környező felületek szennyeződése miatt. Ha a szürke és fekete műanyagok és gumi alkatrészek autója külsején kezdik elveszíteni tökéletes megjelenésüket, a Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer újjáéleszti őket, mély, sötét fényt ad nekik, és kerámia védelemmel egészíti ki, amely hosszú időre "rögzíti" az eredményt, még akkor is, ha lemosod az autót, vagy ha ráesik az eső.

Applikálás folyamata

 • Jól rázza fel!
 • Alkalmazza árnyékban, tiszta és hűvös felületen.
 • A legjobb eredmény elérése érdekében győződjön meg arról, hogy a kezelendő felület mentes a szennyeződésektől, korábbi termékek maradványaitól és nedvességtől.
 • Ha szükséges, a Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer felvitele előtt tisztítsa meg a felületet egy megfelelő tisztítószerrel, például a Meguiar's G180224 Heavy Duty Multi-Purpose Cleanerrel.
 • Vigyen fel egy kis, érme nagyságú mennyiséget a termékből egy habszivacsra vagy mikroszálas applikátorra.
 • Dolgozza be a terméket egyenletesen a kezelendő felületbe.
 • Hagyja a terméket 5-10 percig száradni. Minél tovább hagyja rajta a terméket, annál sötétebb lesz az eredmény.
 • Törölje le a felesleges terméket a felületről és a környező területekről egy mikroszálas kendővel.
 • Erősen oxidálódott és sérült alkatrészek esetében előfordulhat, hogy 2-3 alkalommal meg kell ismételni a felhordást.

Hasznos Meguiar's tippek

 • Ez a termék nem tartalmaz tintát vagy pigmentet. Az eredeti állapotukban szürke alkatrészek sötétedni fognak és gazdagabb árnyalatot vesznek fel, de a Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer nem arra szolgál, hogy feketévé változtassa őket!
 • A pigment hiánya miatt azonban nem kell aggódnia amiatt, hogy a műanyagról eső vagy mosás közben lefolyó fekete víz elmossa a pigmentet, mint más, pigmentre és felületi színezésre épülő termékek esetében.
Katalógus számG220316
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
90 %
4 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.