Fiókom

Meguiar's Pro Speed Compound professzionális korrekciós polírozó paszta (946 ml)

extra hatékony, professzionális, korrekciós és polírozó paszta
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Pro Speed Compound professzionális korrekciós polírozó paszta (946 ml)
-20 %

Meguiar's Pro Speed Compound professzionális korrekciós polírozó paszta

A Meguiar's professzionális autókozmetikai termékcsaládjának legabrazívabb polírozó pasztája. Ezt a polírozó pasztát kifejezetten a festékműhelyek kemény körülményeihez fejlesztették ki, 1200-as szemcseméretig történő festékeltávolítás utáni polírozáshoz. A Meguiar's által kifejlesztett, csúcstechnológiát képviselő szuper-mikro-abraziv technológia (SMAT) fantasztikus korrekciós képességeket biztosít a erős festékhibák - karcolások, erős oxidáció, foltok, marások és karcolások - eltávolításához, miközben tökéletes polírozási képességeket biztosít. Az eredmény egy olyan magasfényű finis, amely olyan érzést kelt, mintha egyidejűleg fényesítené a festéket egy befejező polírozószerrel.

Az M100 Meguiar's Pro Speed Compound-ot rotációs polírozóval (LH19E DLX vagy 64392) kemény habkorong (WRFC7) vagy gyapjúkorong (WRWC8 vagy WRWHC7), valamint az MT310 Meguiar's DA polírozóval kemény habkorong (DFC5 vagy DFC6) használatára tervezték.

A Meguiar's által kifejlesztett egyedülálló mikro-csiszoló technológia garantálja a nagyon hatékony, mégis kíméletes festékjavítást, eltávolítja a karcolásokat, oxidációt és egyéb festékhibákat, miközben tökéletes fényezést biztosít, amely egyúttal olyan érzést kelt, mintha újrafényezné a festéket. Az M100 Pro Speed Compound a Meguiar leghatékonyabb professzionális fényezője. Ideális csiszolás utáni első lépésként vagy erősen sérült festékrétegek esetén. A felület újrafényezése után erősen ajánlott a felületet M205 Ultra Finishing Polish polírozószerrel kifényesíteni.

Az M100 lakkot nagyon könnyű felvinni és letörölni. Ezt a rendszert egyszerűbb és hatékonyabb használni, mint a konkurens gyártók többlépcsős polírozó rendszereit. A Meguiar's M100 Pro Speed Compound szilikonmentes, ezért alkalmas olyan festőműhelyekben és környezetben való használatra, ahol nem szabad szilikonszennyeződéstől tartani.

A Meguiar's Pro Speed Compound tulajdonságai

  • Extra abrazív hatású polírozó, amely a legjobb eredményt nyújtja a mély festékhibák eltávolításában, miközben megőrzi a Meguiar's termékekre jellemző maximális kíméletességet.
  • A speciális formulát hab- vagy gyapjúkorongokkal történő felvitelre tervezték.
  • Extra gyorsan eltávolítja az 1200-as vagy finomabb csiszolópapírral történő csiszolással egyenértékű sérüléseket.
  • Fényesebb felületet hagy maga után, mint a hagyományos csiszolófényezések.
  • Kategóriájában a legnagyobb csiszolóerő garantálja a tökéletes eredményt minden erős festékkárosodás, például mély karcolások, beleértve a kör alakú karcolásokat, erős oxidációt, foltokat és hologramok eltávolításában.
Applikáció: DA polírozógép, rotációs polírozógép

Újralakkozható, VOC kompatibilis.
Katalógus szám:M10032
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
6 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.