Fiókom

Meguiar's Soft Buff Rotary Backing Plate tárcsa a rotációs polírozógéphez

tárcsa a rotációs polírozógéphez, 6,1" / 155 mm
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Soft Buff Rotary Backing Plate tárcsa a rotációs polírozógéphez
-10 %

Meguiar's Soft Buff Rotary Backing Plate tárcsa a rotációs polírozógéphez

A WRBP-t 5/8" menetátmérőjű rotációs polírozógépekhez tervezték. A Meguiar új, 7" átmérőjű habkorongjainak (WRFC7, WRFP7 és WRFF7) és 8" átmérőjű gyapjúkorongjainak (W4000) tartására szolgál. A kifejezetten a rotációs polírozógépekhez tervezett új Meguiar's keréktárcsákat teljesen újratervezték, hogy a legjobb eredményeket nyújtsák mind a polírozás, mind a karosszériacsiszolás terén.

A speciális Velcro tépőzárat, amely a polírozó- és csiszolókorongokat a hordozókhoz rögzíti, a maximális polírozási és csiszolási hatékonyság szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ez az egyedülálló rendszer megakadályozza a polírozási teljesítmény nem kívánt csökkenését. A hagyományos tépőzáras rögzítők a forgás és a csiszolókorongra gyakorolt merőleges nyomás miatt játékot okozhatnak a tárcsa és a csiszolókorong közötti csatlakozásban, ami a polírozó által generált polírozóerő csökkenését eredményezi. Ez azt eredményezi, hogy csak korlátozottan lehet kijavítani és polírozni a fényezést. A tépőzáras rendszer egyedülálló kialakításával biztosítja a párna és a korong közötti kapcsolat szilárdságát, és ezáltal növeli a gépi polírozás és csiszolás hatékonyságát. A tépőzárnak köszönhetően nem keletkezik nemkívánatos játék, és a polírozó erő maximálisan átadódik a polírozóról a festékfelületre. Ezért használja a Meguiar's ezt a tépőzárat minden tárcsáján és keréktárcsáján.

A ctárcsák éppúgy befolyásolhatják a festékfelújítás eredményét, mint a gépi polírozó, a kerék, a polírozópaszta vagy az alkalmazott felviteli technika. Ha rossz minőségű applikátort vagy nem megfelelő tépőzárral ellátott applikátort használ, a munka eredményét hátrányosan befolyásolhatja. Bár technikailag lehetséges a normál tépőzárral ellátott tárcsák vagy korongok használata, a fent leírt okok miatt azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy mindig csak a Meguiar's csúcsminőségű korongjait és párnáit használják, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a fényezés javításában, polírozásában és viaszolásában.

A Meguiar's Soft Buff tárcsák előnyei a régebbi Meguiar's tárcsákkal szemben:

  • Nagyobb teljesítmény - a teljesen újratervezett kefe jobb átvitelt biztosít a polírozó erőnek a polírozóról a festékfelületre.
  • Nagyobb tartósság - az új mag növeli a párna szilárdságát és tartósságát.
  • Merev gumiszegély - precíz munkát biztosít a nehezen hozzáférhető helyeken, de nem képez éles peremet, amely károsíthatja a fényezést.
  • Speciális Velcro tépőzár - hatékonyabbá teszi a fényezést és a festékcsiszolást az egyedi szálszerkezetnek köszönhetően.

Műszaki paraméterek:

  • Szerelési átmérő: 5/8"
  • A tárcsa átmérője:  6,1"/155 mm
  • Alkalmas: rotációs polírozókhoz, megfelelő átmérővel
  • Korongok használata: WRFC7WRFP7WRFF7 és W4000
Katalógus számWRBP
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.