Fiókom

Meguiar's Soft Buff Rotary Foam Polishing Disc 7" polírozó korong

polírozó korong a rotációs polírozóhoz (közepes), 7" / 175 mm
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Soft Buff Rotary Foam Polishing Disc 7
-10 %

Meguiar's Soft Buff Rotary Foam Polishing Disc 7" polírozó korong

A WRFP7 kereket rotációs polírozógépekkel való használatra tervezték. Ez a polírozó kerék a fényezés végső polírozására szolgál, a fényezés maximális fényességére, a körkörös karcolások, hologramok, orbitális fátyolfelhő és egyéb könnyű és közepes fényezési hibák lecsiszolására. A végső polírozáshoz használja a Meguiar's egyik befejező polírozóját, például a M205 Meguiar's Ultra Finishing Polish-t. Az új habkorongokat kifejezetten a rotációs polírozógéphez tervezték, hogy javítsák a velük végzett munka során elért eredményeket. Ugyanakkor a felhasznált hab új kialakítása jelentősen csökkenti az üzemi hőmérsékletet, csökkentve ezzel a festék megégésének kockázatát.

A speciális Velcro tépőzárat, amely a tárcsákat a korongokhoz rögzíti, a maximális polírozási hatékonyság szem előtt tartásával fejlesztették ki. Ez az egyedülálló rendszer megakadályozza a polírozási teljesítmény nem kívánt csökkenését. A hagyományos tépőzáras rögzítők a korongra gyakorolt rezgés és merőleges nyomás miatt játékot okozhatnak a csiszolóanyag-tartó és a korong közötti csatlakozásban, ami a polírozógép által generált polírozóerő csökkenését eredményezi. Ez azt eredményezi, hogy csak korlátozottan lehet kijavítani és polírozni a festéket.

A Velcro tépőzáras rendszer egyedülálló kialakítása révén biztosítja a korong és a tárcsa közötti kapcsolat szilárdságát, és ezáltal növeli a gépi polírozási folyamat hatékonyságát. A tépőzárnak köszönhetően nem keletkezik nem kívánt lazaság, és a polírozó erő maximálisan átadódik a polírozóról a festékfelületre. Ezért használja a Meguiar's ezt a tépőzárat minden tárcsáján és keréktárcsáján. Az új tárcsákat a világ legjobb detektívjeivel közösen tervezték újra, hogy tökéletes teljesítményt nyújtsanak az ideális átmérő megtartása mellett.

Megjegyzés
A tárcsák éppúgy befolyásolhatják a festékfelújítás eredményét, mint a gépi polírozó, a korong, a polírozópaszta vagy az alkalmazott felviteli technika. Ha rossz minőségű tárcsát vagy nem megfelelő tépőzárral ellátott tárcsát használ, az negatívan befolyásolhatja a munka eredményét. Bár a normál tépőzárral ellátott tárcsák vagy korongok használata technikailag lehetséges, a fent leírt okok miatt azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy mindig csak a Meguiar's kiváló minőségű tárcsáit és korongjait használják, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a fényezés kijavítása, polírozása és viaszolása során.

A Meguiar's Soft Buff korongok előnyei a régebbi Meguiar's korongokkal szemben:

 • Egy teljesen új anyag - a teljesen újratervezett hab a festék megújítás határait egy eddig ismeretlen szintre emeli.
 • Jobb "finish" - az új habnak köszönhetően sokkal könnyebb elérni a mély fényt és a tökéletes finish-t, és a viasz felvitele is lényegesen egyszerűbb.
 • Alacsonyabb munkahőmérséklet - a felhasznált anyagok innovatív kialakítása csökkenti a munkahőmérsékletet és ezáltal a festék károsodásának kockázatát.
 • Minimális a további hibák kockázata - az új hab jelentősen csökkenti az orbitális köd és más kisebb hibák kockázatát.
 • Nagyobb tartósság - a modern technológia hosszabb élettartamot biztosít a tárcsáknak.
 • Simább működés - a korong összességében simábban siklik a munka során, így a korrekció és a polírozás sokkal könnyebbé válik.
 • Speciális Velcro tépőzáras rögzítés - a szálak egyedi kialakításának köszönhetően hatékonyabbá teszi a fényezést és a fényezés csiszolását egyaránt.

Műszaki paraméterek:

 • Centrális átmérő: 6,1" / 155 mm
 • A korong munkafelületének átmérője: 7" / 178 mm
 • Alkalmas: rotációs polírozókhoz, megfelelő átmérővel
 • Tárcsa használata: WRBPWRSBP
Katalógus számWRFP7
MárkaMeguiar's
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.