Fiókom

Meguiar's Ultimate Black Plastic Restorer a nem belakozott műanyagok megújítására és védelmére (355 ml)

a nem fényes műanyagok megújítására és védelmére az autó külső és belső részére egyaránt
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Ultimate Black Plastic Restorer a nem belakozott műanyagok megújítására és védelmére (355 ml)
-20 %
Frissítve

Meguiar's Ultimate Black Plastic Restorer a nem belakozott műanyagok megújítására és védelmére (355 ml)

A műanyag díszlécek és egyéb belső és külső műanyag felületek felújítása még soha nem volt ilyen egyszerű és hatékony. A Meguiar's népszerű Ultimate Protectant Dash & Trim Restorert újratervezték és még jobbá tették. Most bemutatjuk a csodálatos Meguiar's Ultimate Black Plastic Restorer-t. Ezzel az új termékkel minden festetlen kemény és puha műanyag, vinil és gumi felületnek visszaadja a fényűző, mély és sötét megjelenést. Ideális választás a belső részek, műszerfal, ajtópanelek stb. számára is. Egyedi összetételének köszönhetően ideális választás a gumitömítésekhez és az autó egyéb műanyag és gumi alkatrészeire is. Próbáljon ki egy olyan terméket, amely valóban tartósan felújítja a műanyagokat, és nem csak ideiglenesen festi azokat! A Meguiar's Ultimate Black Plastic Restorer valóban táplál és hosszú ideig véd minden olyan festetlen műanyagot, amely az idő és a környezet (napfény, időjárási körülmények stb.) káros hatásai miatt kiszáradt, kivilágosodott vagy akár kifehéredett. Egyedülálló, teljesen újratervezett formulája mélységében felújítja és táplálja a műanyagot, visszaadva annak gazdagságát és tökéletes megjelenését. Prémium UV-blokkolókat is tartalmaz, hogy megakadályozza az öregedést és a fakulást, így az eredmények nagyon sokáig tartanak. Így az eső, a hőmérséklet-változások és még a napfény sem fosztja meg Önt a műanyag nagyszerű megjelenésétől. Ez az egyedülálló termék nem tartalmaz pigmentet, így nem fedi el a műanyag fekete színét, mint a konkurens termékek, hanem ténylegesen kezeli azt. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy eső után fekete víz folyik le a műanyagról, mint a hagyományos műanyag tinták esetében.

A Meguiar's Ultimate Black Plastic Restoreru fő tulajdonságai

 • A festetlen műanyag, vinil és gumi felületek hosszú távú felújítása.
 • Mély táplálás, amely újjá varázsolja a felszínt.
 • A felület a kezelés után sötét és fényes, tapintásra teljesen száraz - nem zsíros és nem ragad.
 • A termék nem tartalmaz pigmentet vagy fekete festéket, így nem festi túl a felületet, hanem valóban felújítja azt.
 • Az erős UV-blokkolók megakadályozzák az UV-sugarak okozta fakulást és a felület romlását.
 • Vízzel érintkezve nem okoz csíkokat, nem folyik le a felületről fekete víz, mivel 100%-ban pigment- és színmentes.
 • Hosszú távú ellenállás az esővel, a hőmérséklet-változásokkal és más kedvezőtlen környezeti hatásokkal szemben.

A használat menete

 • Alaposan rázza fel a terméket.
 • Alkalmazza tiszta és hűvös felületen.
 • Kis mennyiséget vigyen fel a hab applikátorra vagy mikroszálas kendőre.
 • A felesleges terméket mikroszáls kendővel törölje le a felületről.
 • Az erősen oxidálódott és sérült részeknél 1-2x applikálhatja még a terméket.
 • Ne használja az átlátszó műanyagokon, plexi üvegenm festéken, üvegen, abroncsok futófelületein, bőrön, üléseken, a kerekek pedáljain és motorkerékpárokon.
 • Ne használja ott, ahol nem kívánatos a magas fényű megjelenés.
Katalógus szám:G15812
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
91 %
40 a vásárlók értékelték
28×
Értékelje a terméket:

  Érdekelheti még

  Meguiar's Soft Foam Applicator PadsMeguiar's Soft Foam Applicator Pads - hab applikátor-20 %Gyors előnézet (14 értékelés)hab applikátor, 2 db2.700 Ft3.370 Ft RaktáronValetPRO Classic Protectant (500 ml)ValetPRO Classic Protectant műanyag ápolás (500 ml)Gyors előnézet (8 értékelés)műanyagok ápolására, 500 ml5.750 FtRaktáronTershine Refined - Rubber & Trim (500 ml)Tershine Refined - Rubber & Trim gumiabroncs és műaynag élénkítő (500 ml)-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)gumiabroncs és műaynag élénkítő, 500 ml7.920 Ft8.800 Ft RaktáronStjärnagloss Gummi (500 ml)Stjärnagloss Gummi gumiabroncsokra és kerekre (500 ml)TippFrissítveGyors előnézet (8 értékelés)gumiabroncs, gumi és műanyag védelem, 500 ml6.250 FtRaktáronMeguiar's Supreme Shine Microfiber TowelMeguiar's Supreme Shine Microfiber Towel - mikroszálas kendő-20 %Gyors előnézet (13 értékelés)mikroszálas kendő (40 x 60 cm)4.600 Ft5.750 Ft RaktáronFlexipads Soft Edge Black ApplicatorFlexipads Soft Edge Black ApplicatorTippGyors előnézet (91 értékelés)finom hab applikátor, fekete színű, átmérő 105 mm, 1 darab1.000 Ft1 - 4 hétAuto Finesse Revive Trim Dressing (500 ml)Auto Finesse Revive Trim Dressing műanyag megújító (500 ml)-10 %Gyors előnézet (3 értékelés)megújító a külső műanyagokra, 500 ml7.150 Ft7.950 Ft RaktáronAuto Finesse Dressle All Purpose Dressing (500 ml)Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing sealant a műanyagokhoz (500 ml)-10 %TippGyors előnézet (25 értékelés)műanyagok impregnálása, antisztatikus, látható sötétedés, 500 ml, 6 hónapi védelem6.540 Ft7.270 Ft RaktáronInfinity Wax Rubber and Plastics Wax (200 g)Infinity Wax Rubber and Plastics Wax - műanyag védelem (200 g)FrissítveGyors előnézet (3 értékelés)műanyag és gumiabroncs SiO2 tartalmú regeneráló, 150 ml9.310 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarbon Collective Platinum Trim Coating (30 ml)Carbon Collective Platinum Trim Coating (30 ml) kerámia védőbevonat műanyagokhozTippFrissítveGyors előnézet (6 értékelés)kerámia védőbevonat külső műanyagokhoz, 30 ml23.560 FtÁtmenetileg nem elérhető
  Kérdezze meg tőlünk
  Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.