Fiókom

Meguiar's üres vödör

Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's üres vödör
-10 %

Meguiar's vödör

Praktikus, 13,25 literes (3,5 gallonos) vödör, amely nélkülözhetetlen eszközzé válik autó, motorkerékpár, lakóautó, teherautó vagy hajó mosásakor. Kifejezetten a X3003 Meguiar's Grit Guarddal való használatra tervezték, hogy megakadályozza a festék karcolását a mosási folyamat során. A vödör eredeti matricával van ellátva az igazi autórajongók számára. A Grit Guard védő rács nem tartozék.
 • 13,25 l-es vödör.
 • Átmérő: 264 mm.

Tippek az autómosáshoz

 • A gondatlan mosás a festékkárosodás egyik fő forrása! A nem megfelelő kézi mosás vagy a portálon/kefével az autómosókban történő mosás elkerülhetetlenül megkarcolja és károsítja a fényezést.
 • Mindig mossa le, hogy kiküszöbölje a festékréteg károsodásának kockázatát.
 • Mindig csak a saját, bevált samponját használja, ne olyan vény nélkül kapható samponokat, amelyek eredete ismeretlen, és amelyek mosási tulajdonságait nem tesztelték alaposan.
 • Ne használjon mosogatószereket vagy háztartási tisztítószereket, nem érintkező vagy aktív tisztító habokat, zsírtalanítókat, oldószereket vagy más tisztítószereket. Ezek a tisztítószerek általában nem kíméletesek a festékfelület védő viaszrétegéhez vagy a fényezőolajokhoz, kiszárítják azt, és védelem nélkül hagyják. A nem védett festékrétegeken nagyon hamar elkezdődik a felület károsodása, oxidálódása, fényvesztése, és nagyon veszélyesen ki vannak téve a környezetnek, valamint jelentősen érzékenyebbek a mechanikai és kémiai sérülésekre.
 • Az autómosáshoz használt víznek a lehető legközelebb kell lennie a karosszéria hőmérséklethez.
 • Használja a két vödör módszert vagy a Meguiar's vödröt Grit Guard védőráccsal.
 • Ne használjon habos/molitán mosószivacsot vagy nagy fonott szálú kesztyűt. Ezek a szivacsok és kesztyűk nem képesek hatékonyan felszívni a szennyeződéseket, és használatuk megkarcolhatja a festéket. Csak nagyon finom mikroszálas vagy természetes báránygyapjú szőrből készült, kíméletes mosókesztyűt használjon, amely felfogja és magába szívja az apró szennyeződéseket.
 • Mosás után mindig szárítsa meg az autót! Ez megakadályozza a vízben lévő ásványi anyagok okozta vízfoltok kialakulását. Ezenkívül az aktív szárítás megakadályozza, hogy a por a szárítási folyamat során újra leülepedjen.
 • Szárításhoz kizárólag a kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközőt X1802 Meguiar's Supreme Drying Towel vagy X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois. Helyileg a nehezen hozzáférhető területeket sűrített levegővel száríthatja meg (vigyázzon a fúvókából kifröccsenő olajjal való újbóli szennyeződésre!). Nem javasoljuk a szilikonos gumiszárítóval történő szárítást, mivel az megragadhatja a porszemcséket, és karcolásokat okozhat a festésen.
 • A Meguiar's samponnak egyáltalán nem kell habosodnia mosás közben, mégis megmarad minden nagyszerű tulajdonsága, és 100%-ban kíméletes. A sampont mindig keverje bele a vízbe, ráadásul nem kell felhabosítani a sampont.

Ajánlott lépések az automosáshoz

 • Öblítse le autóját a laza szennyeződésektől mentes, magasnyomású vízzel vagy wapkával alulról felfelé. Az autó alsó részei a legpiszkosabbak, ezért az alulról felfelé történő öblítés során a víz a legpiszkosabb részeken hat a leghosszabb ideig, és a szennyeződéseket a leghosszabb engedi fel. Ezenkívül a magasabb részekről lefelé áramlik a szennyeződés, ami segít eltávolítani a felázott szennyeződést a küszöbökről, kerekekről vagy a futóműről.
 • Ezután samponozza be az egész karosszériát felülről lefelé, azaz a legtisztább részektől a legpiszkosabbakig.
 • A kesztyűt mindig óvatosan mossa meg, amikor a vödörben áztatja, hogy a szennyeződések fellazuljanak, és ne kerüljenek vissza a festékre.
 • Öblítse le a sampont a karosszériáról víznyomással vagy egy wapkával felülről lefelé. A folyóvíz segít eltávolítani a sampont még a nehezen hozzáférhető helyekről is.
 • Végül lassan öblítse át újra a karosszériát felülről lefelé, de ezúttal csak egy nagyon vékony vízsugárral, amely szabadon folyik a tömlőből, a nyomócső nélkül.
 • Szárítsa meg az autót egy kiváló minőségű, rendkívül nedvszívó mikroszálas szárító törülközővel, az X2000 Meguiar's Water Magnet, vagy a kiváló minőségű természetes szarvasbőr X2100 Meguiar's Natural Chamois segítségével.
 • Ha szükséges, erősítse meg a védőviaszréteget a Meguiar gyorsviaszok egyikével.
Katalógus számRG203
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
99 %
21 a vásárlók értékelték
20×
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Meguiar's fedél a vödörreMeguiar's fedél a vödörre-10 %Gyors előnézet (6 értékelés)Meguiar's fedél a vödörre3.440 Ft3.820 FtRaktáronPurestar Duplex Drying Towel Lime LPurestar Duplex Drying Towel Lime L prémium szárító törölköző-30 %TippGyors előnézet (23 értékelés)prémium szárító törölköző, 70 x 90 cm, súly 1100 gsm, lime színű9.320 Ft13.320 FtRaktáronPurestar Duplex Drying Towel Pink LPurestar Duplex Drying Towel Pink L prémium szárító törölköző-30 %Gyors előnézet (3 értékelés)prémium száritó törölköző, 20 x 38 cm, súly 1100 gsm, rózsaszín színű9.320 Ft13.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőPurestar Duplex Drying Towel Gray LPurestar Duplex Drying Towel Gray L szárító törölköző-30 %TippGyors előnézet (77 értékelés)prémium szárító törölköző, 70 x 90 cm, súly 1100 gsm, szürke színű9.320 Ft13.320 FtRaktáronMeguiar's Gritt GuardMeguiar's Gritt Guard védőrács a vödörbe-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)védőrács a vödörbe7.340 Ft8.150 FtRaktáronMeguiar's Grit Guard vödör védőráccsalMeguiar's Grit Guard vödör védőráccsal-10 %Gyors előnézet (10 értékelés)vödör 13,5 l + Grit Guard védőráccsal13.480 Ft14.980 FtRaktáronGrit Guard Insert - BlackGrit Guard Insert - Black - rács a vödörbeTippGyors előnézet (8 értékelés)védőrács a vödörbe, fekete kiszerelés5.150 FtRaktáronPurestar Duplex Drying Towel Gray MPurestar Duplex Drying Towel Gray M prémium szárító törölköző-30 %TippGyors előnézet (181 értékelés)prémium szárító törölköző, 45 x 75 cm, súly 110 gsm, szürke színű5.820 Ft8.320 FtRaktáronCarbon Collective VORTEX Grid GuardCarbon Collective VORTEX Grid Guard vödörrácsTippGyors előnézet (18 értékelés)forradalmi rács a vödörbe, kupos alakú lyukakkal6.150 FtRaktáronCarbon Collective Signature Teal Detailing Bucket (20 l)Carbon Collective Signature Teal Detailing Bucket vödör (20 l)TippUtolsó darabokGyors előnézet (9 értékelés)luxus vizes vödör különleges türkiz színben, 20 literes térfogattal12.820 FtRaktáronCarbon Collective Onyx Twisted Drying Towel 50 x 80 cmCarbon Collective Onyx Twisted Drying Towel 50 x 80 cm - szárítótörlőTippGyors előnézet (118 értékelés)nagyszerű szárító törlő, súlya 1100 gsm, 50 x 80 cm11.320 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.