Fiókom

Meguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - szárító törölköző

mikroszálas szárító törölköző, 76 x 55 cm
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Meguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - szárító törölköző
-25 %

Meguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - szárító törölköző

A Meguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel egy exkluzív mikroszálas szárító törülköző, amely akár háromszor több vizet szív fel, mint a hagyományos mikroszálas törülközők! A szokásos mikroszálas törölközőknél is nagyobb, pontosan 76 x 55 cm. A mikroszálak különleges, nagy nedvszívó képességű szerkezete tökéletes szárító- és nedvszívó képességet biztosít, amelynek köszönhetően az autó szárítása nem házimunka, hanem a rendszeres autókarbantartás szórakoztató része a tökéletes megjelenés felé vezető úton, amelyet mindenki csodálni fog.

A szárítás nagyon fontos lépés, amelyet mindig közvetlenül az autómosás után kell elvégezni. Ha jól megszárítja autóját, megelőzi a csúnya foltokat, a vízkő felhalmozódását, és előkészíti a felületet a kezelésre. Szárítsa meg autóját biztonságosan és hatékonyan ezzel a fényűző, extra nedvszívó törülközővel. A törülköző "gofrimintával" rendelkezik, amely biztosítja, hogy szárítás közben ne karcolja meg autóját, még akkor sem, ha a mosóterületen vagy garázson kívüli nyitott területen dolgozik. Próbálja ki a törülközőt, amelyet nemcsak az autórajongók, hanem a szakemberek is keresnek világszerte hatékonysága és zseniális könnyű használhatósága miatt.

Tippek az autó szárításához

  • Miután a karosszéria felületéről leöblítette a sampont, öblítse át az autót ismét lassan, felülről lefelé, de ezúttal csak egy nagyon vékony vízsugárral, amely szabadon folyik a tömlőből, a nyomócső nélkül. Ez a lépés a maradék víz akár 80%-át is eltávolíthatja a festékről, ami megkönnyíti a későbbi száradást.
  • Hajtsa félbe a mikroszálas szárító törülközőt, és húzza le vele a vizet az autó felületéről.
  • Végül szárítsa meg a nehezen elérhető területeket, ráncokat és testkontúrokat.
  • Ez az eljárás hosszabb ideig tartja a törülközőt a lehető legszárazabb állapotban, és meghosszabbítja a maximális nedvszívó képességét.
A Meguiar összes mikroszálas és habszivacs terméke mosógépben mosható a mikroszálas törülközőadagolóban, amelyet a DJFL500 kóddal kínálunk.
Katalógus szám:X2000
MárkaMeguiar's

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
90 %
2 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.