Fiókom

Pioneer TS-WH500A aktív subwoofer

aktív subwoofer, HVT technológia
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Pioneer TS-WH500A aktív subwoofer
-20 %

Pioneer TS-WH500A aktív subwoofer

A TS-WH500A egy rendkívül vékony, de erőteljes mélynyomó az autójához. A beépített MOSFET erősítő legalább 150 wattal megnöveli a mélysugárzó alumínium membránjának teljesítményét. Az egyedülálló Horizontal Vertical Transforming technológiának köszönhetően, amely vízszintes hajtóerő révén függőleges rezgéseket hoz létre, ez a mélynyomó autentikus, tiszta és széles mélyhangtartományt produkál bármilyen zenéhez.

HVT technológia

A Horizontal-Vertical Technology (HVT) úttörő megközelítést képvisel a hangsugárzók felépítésében. Ez az egyedülálló csatolási mechanizmus megváltoztatja a hangsugárzók működését, és jelentős előnyöket kínál a hagyományos hangsugárzó-kialakításokhoz képest – mind méretben, mind pedig a minőségi hangzás érdekében előreláthatólag.

Zajcsökkentés

Ez a mélynyomó kettős membránnal és egy olyan rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja, hogy a membrán mozgása a hangtekerccsel tökéletes szimmetriában legyen - a nem kívánt vibráció kiküszöbölése érdekében. Ily módon a rezgések nem kerülnek át a jármű karosszériájára, ami tiszta mélyhangzást eredményez.

Rugalmas beépítés

Ez a mélynyomó vékony, így sok helyre beszerelhető, például az utastérbe vagy az utasülés alá, anélkül, hogy a hangkimenetet veszélyeztetné. Ráadásul könnyedén "belefér" autók egész sorába.
Katalógus számTS-WH500A
MárkaPioneer
HivatkozásokHivatalos weboldal
RMS teljesítményRMS teljesítmény Az aktív subwoofer RMS teljesítménye, az az állandó teljesítmény, amelyet az aktív mélynyomó hosszú időn keresztül képes lejátszani. Javasoljuk, hogy ezt az értéket használja. Az aktív mélysugárzók RMS-teljesítménye az integrált erősítő RMS-teljesítménye, amely a legtöbb esetben kissé alulvezérelt a mélysugárzó beégése elleni védelem érdekében. 50 W
Max. (maximális) teljesítmény Kiváló teljesítménye vagy Max. teljesítmény, amelyet az aktív mélynyomó pillanatnyilag (kb. 0,5 másodperc) képes megszólaltatni, például amikor egy felvételen az ütőhangszerek lecsapnak. Ez azonban nem olyan fontos paraméter, mint az RMS teljesítmény. 150 W
Frekvencia tartományEgy eszköz azon képessége, hogy egy jelet a legalacsonyabb frekvenciától a legmagasabb frekvenciáig képes reprodukálni, vagy egy aktív mélynyomó azon képessége, hogy egy adott frekvenciasávban hűen adja vissza a hangot.

Általában:
A 40 és 16 000 Hz közötti frekvencia tartomány tartalmazza az összes hangszer alap- és aliquot (felharmonikus) hangjainak túlnyomó többségét. Minket az érdekel, hogy milyen a kisugárzott hangnyomás hullámformája ebben a frekvencia tartományban, amikor a hangszórórendszer állandó bemeneti teljesítményt kap. Ezt nevezzük frekvenciaválasznak, amely a sugárzott hangnyomás szintjét adja meg decibelben (dB) a frekvencia függvényében. Egy hangszóró vagy hangszórórendszer frekvenciaválaszát a legpontosabban egy grafikon segítségével lehet kifejezni.

A legtöbbször azonban a frekvenciaválaszt úgy adják meg, hogy megadják a maximális hangnyomás-tűrést egy adott frekvenciatartományban, pl. 50-15 000 Hz -+ 6 dB. Egy ilyen elszegényedett alak értéktelen. Mit ér egy gyártó, ha 30-20.000 Hz frekvencia tartományú hangszórórendszert kínál, ha nem meri megadni a hangnyomás maximális egyenetlenségét ebben a tartományban, hiszen lehet, hogy pl. +- 20 dB a tűréshatára.

A jó hangszórórendszer egyenetlensége, vagy frekvenciaválasza a jó zenei teljesítmény érdekében nem haladhatja meg a +- 3 dB-t a 80-12.000 Hz-es sávban és a +- 6 dB-t a 40-16.000 Hz-es sávban. A nagyobb egyenetlenségek már elszegényítenek vagy kiemelnek bizonyos tónusú területeket, ami hallható vagy akár zavaró torzítást is okozhat. Megváltoztatja az alaphangok és a magasabb felharmonikusok közötti arányt is, ami megváltoztatja a hangszínt, és az egyes hangszereket, valamint az egész zenei képet természetellenessé teszi.
20-200 Hz
A csomag tartalmazza a távirányítótAz aktív mélysugárzók egyes modelljeihez vezetékes távirányítók is tartoznak, amelyek az egyik oldalon az aktív dobozba csatlakoznak, a másik oldalon pedig van egy potenciométer, amelyet szabadon elhelyezhet a fülkében. A távirányító szokásos helye a kormánykerék alatt van. Előnye, hogy a vezetési körülményektől és az autóban ülő személyzet hangulatától függően szabályozhatja a teljesítményt vagy a hangerőt. Igen
VédőrácsVédőrácsok vagy -rudak a mélysugárzó mechanikai sérülése elleni védelemre. Igen
Az aktív subwoofer méretei340 x 60 x 250 mm

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.