Fiókom

Pioneer TS-WX70DA aktív subwoofer

aktív subwoofer, 2 x 6" (160 mm), 100 W RMS
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Pioneer TS-WX70DA aktív subwoofer
-23 %
Frissítve

Pioneer TS-WX70DA aktív subwoofer

A Pioneer bemutatja az aktív autós mélynyomók ​​új generációját, D osztályú erősítőkkel és DIGITAL BASS CONTROL funkcióval. Ez az egyedülálló funkció lehetővé teszi a kívánt DEEP vagy DYNAMIC üzemmód kiválasztását. A Pioneer TS-WX70DA aktív autós mélynyomó akár 200 watt erős, gazdag és mély basszust is képes produkálni, amelyet nem csak hallani, hanem érezni is, anélkül, hogy a csomagtartóban lévő mélynyomó akadályozná. A TS-WX70DA mélysugárzó egyszerűen vezérelhető és a mellékelt vezetékes távirányítóval kiválasztható a mélyhangmód. A D osztályú erősítő technológia integrálásának köszönhetően a Pioneer TS-WX70DA mélynyomó még problémamentesebb telepítést kínál, mivel még magas bemeneti szintű High - line hangszóró bemenettel vagy Low - RCA vonal bemenettel is képes jeleket fogadni.

Főbb jellemzői

  • Helytakarékos aktív mélynyomó.
  • D osztályú erősítő technológia.
  • Választható mélyhangmódok: DEEP és DYNAMIC.
  • Merev test és konstrukció a rugalmas beépítéshez.
  • Vezetékes távirányító tartozék.
Katalógus számTS-WX70DA
MárkaPioneer
HivatkozásokHivatalos weboldal
RMS teljesítményRMS teljesítmény Az aktív subwoofer RMS teljesítménye, az az állandó teljesítmény, amelyet az aktív mélynyomó hosszú időn keresztül képes lejátszani. Javasoljuk, hogy ezt az értéket használja. Az aktív mélysugárzók RMS-teljesítménye az integrált erősítő RMS-teljesítménye, amely a legtöbb esetben kissé alulvezérelt a mélysugárzó beégése elleni védelem érdekében. (50 W x 2) 100 W
Max. (maximális) teljesítmény Kiváló teljesítménye vagy Max. teljesítmény, amelyet az aktív mélynyomó pillanatnyilag (kb. 0,5 másodperc) képes megszólaltatni, például amikor egy felvételen az ütőhangszerek lecsapnak. Ez azonban nem olyan fontos paraméter, mint az RMS teljesítmény. 200 W
A használt subwoofer átmérőjeA subwoofer átmérője, amely az aktív boxba van beszerelve. 160 mm (6")
Frekvencia tartományEgy eszköz azon képessége, hogy egy jelet a legalacsonyabb frekvenciától a legmagasabb frekvenciáig képes reprodukálni, vagy egy aktív mélynyomó azon képessége, hogy egy adott frekvenciasávban hűen adja vissza a hangot.

Általában:
A 40 és 16 000 Hz közötti frekvencia tartomány tartalmazza az összes hangszer alap- és aliquot (felharmonikus) hangjainak túlnyomó többségét. Minket az érdekel, hogy milyen a kisugárzott hangnyomás hullámformája ebben a frekvencia tartományban, amikor a hangszórórendszer állandó bemeneti teljesítményt kap. Ezt nevezzük frekvenciaválasznak, amely a sugárzott hangnyomás szintjét adja meg decibelben (dB) a frekvencia függvényében. Egy hangszóró vagy hangszórórendszer frekvenciaválaszát a legpontosabban egy grafikon segítségével lehet kifejezni.

A legtöbbször azonban a frekvenciaválaszt úgy adják meg, hogy megadják a maximális hangnyomás-tűrést egy adott frekvenciatartományban, pl. 50-15 000 Hz -+ 6 dB. Egy ilyen elszegényedett alak értéktelen. Mit ér egy gyártó, ha 30-20.000 Hz frekvencia tartományú hangszórórendszert kínál, ha nem meri megadni a hangnyomás maximális egyenetlenségét ebben a tartományban, hiszen lehet, hogy pl. +- 20 dB a tűréshatára.

A jó hangszórórendszer egyenetlensége, vagy frekvenciaválasza a jó zenei teljesítmény érdekében nem haladhatja meg a +- 3 dB-t a 80-12.000 Hz-es sávban és a +- 6 dB-t a 40-16.000 Hz-es sávban. A nagyobb egyenetlenségek már elszegényítenek vagy kiemelnek bizonyos tónusú területeket, ami hallható vagy akár zavaró torzítást is okozhat. Megváltoztatja az alaphangok és a magasabb felharmonikusok közötti arányt is, ami megváltoztatja a hangszínt, és az egyes hangszereket, valamint az egész zenei képet természetellenessé teszi.
20 - 250 Hz
Lehetőség a fázis eltolódásraA fáziseltolás egy lineáris elektronikus oszcillátor, amely szinuszos kimenetet állít elő. Egy erősítő, például egy tranzisztor invertáló részéből áll. A visszacsatoló hálózat "eltolja" a fázist az erősítő kimenetén 180 fokkal a rezgési frekvenciához képest, és pozitív visszacsatolást ad. A fáziseltolódás-szűrő olyan fáziseltolódást hoz létre, amely a frekvencia növekedésével növekszik.

Ezt általában akkor használják, ha a mélynyomó a mágnessel együtt van alulra szerelve, vagy ha két erősítő van külsőleg csatlakoztatva. A Phase Shiftet akkor is használják, ha a hangszórók aktívan vannak bekötve, ahol a hangszórók időeltolódását állítja be. Az ötlet lényege, hogy a mélysugárzó ne játssza későn a basszust, és ezért a jobb erősítők kínálják ezt a fázisfordítási lehetőséget.
Ne
Lehetőség a keresztváltó beállításáraEz általában az aktív mélynyomó LPF-szűrőjének hangolását jelenti. Ano
VédőrácsVédőrácsok vagy -rudak a mélysugárzó mechanikai sérülése elleni védelemre. Ano
Az aktív subwoofer méretei850 x 97 x 323 mm
EgyébAktivní plochý se zadním zvukovodem

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.