Fiókom

Powerbass ASA3 600.4 erősítő

4 csatornás erősítő, 4 x 100 / 2 x 400 W RMS (4 Ω), 4 x 200 W RMS (2 Ω)
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Powerbass ASA3 600.4 erősítő

Powerbass ASA3 600.4 erősítő

A Powerbass hatalmas feladat előtt állt - a mára legendássá vált ASA sorozatú erősítők továbbfejlesztése. Üdvözöljük az ASA3-at! Az ASA sorozatú erősítők harmadik generációja keskenyebb alapterülettel rendelkezik a sokoldalúbb telepítés érdekében, megnövelt túlfeszültség-védelemmel, szélesebb bemeneti érzékenységgel és a jobb hőelvezetés érdekében tervezett új extrudált csomagolással. Sikerült megtartania az összes népszerű funkciót, amelyek általában csak más márkák csúcskategóriás sorozataiban találhatók. Az ASA3 erősítők minden igazi audiofil igényét kielégítik. Az új és továbbfejlesztett extrudált hűtőborda több lamellát használ, miközben megtartja az ASA klasszikusnak számító tiszta vonalakat. Ezek az erősítők tiszta teljesítményt nyújtanak a rock and roll lelkével, vagy bármilyen zenei ízléssel. Változó 12 dB, felső/alsó átmenő, elektronikus kapcsolás végtelen rendszeralkalmazásokhoz. PWM MOSFET tápegység a hatékony, torzításmentes hangvisszaadáshoz, 2 ohm sztereó vagy 4 ohm mono stabil képességekkel. Felhasználóbarát funkciók, mint például a változtatható basszuserősítés-szabályozás 18 dB-es erősítéssel 45 Hz-en, hogy nagyobb teljesítményt kapjon a subwooferekből. Ha valóban komolyan szeretné irányítani a subwoofer kimenetét, minden 2, 4 és 5 csatornás modellhez megvásárolható távirányító. 

A Powerbass ASA3 600.4 erősítő fő tulajdonságai

 • 4 csatornás, A/B osztályú erősítő.
 • Teljesítmény 4 x 100 / 2 x 400 W RMS (4 Ω), 4 x 200 W RMS (2 Ω).
 • PWM MOSFET tápegység.
 • Alacsony szintű RCA bemenet/alacsony szintű RCA átmenő kimenet.
 • Távoli puha be-/kikapcsolási késleltetés.
 • Változtatható magas/alacsony átjárású elektronikus váltó.
 • Változó 18dB Bass Boost EQ 45 Hz-en.
 • Változó erősítésszabályozás.
 • Védőáramkörök: impedancia túlterhelés, hangszóró rövidzárlat, termikus túlmelegedés és DC kimenet.
 • Vezetékes másodlagos távoli erősítésszabályozás (opcionális PB-GAIN1) - nem tartozék.
 • Kapcsolható logó háttérvilágítás.

A Powerbass márkáról

A Powerbass 2001-ben alakult egy céllal: olyan nagyszerű audio termékeket hozni a piacra, amelyek kiváló hangzást és nagy megbízhatóságot kínálnak megfizethető áron. A Powerbass központja a kaliforniai Ontarióban található, ahol a vállalatnak világszínvonalú mérnöki és fejlesztési vezetői csapattal rendelkező gyártóüzemek is vannak. A Powerbass eredetileg olyan kiváló minőségű OEM hangszórók gyártására összpontosított, amelyek az akkori árkategóriájukban utánozhatatlan minőséget képviseltek. Az évek során számos termékkel, például mélynyomókkal vagy erősítőkkel és természetesen több hangszóró modellsorozattal bővítették a kínálatot, amelyek közül különösen a belépő szintű "S" sorozat szinte legendássá vált. És mindig ugyanazzal a céllal, mint a kezdeti időkben: megfizethető, a versenytársaknál jobb teljesítményt nyújtó termékeket kínálni. Két évtizeddel később a Powerbass ugyanazokat az értékeket tartja tiszteletben, és a zenehallgatás élményének maximalizálása érdekében kiváló minőségű termékek átfogó portfólióját kínálja ügyfeleinek. 
Katalógus számASA3 600.4
MárkaPowerbass
HivatkozásokHivatalos weboldal (angol)
Az erősítő csatornák számaAz erősítőket a következőkre osztjul:
- Monoblokkok
- 2 csatornás
- 3 csatornás
- 4 csatornás
- 5 csatornás
- 6 csatornás
- több csatornás

Minden csatorna koaxiális típus esetén egy hangszóró, komponens hangszórók esetén pedig egyik oldal táplálására szolgál.

A monoblock típusú erősítőket elsősorban mélysugárzókhoz használják.

A 2 csatornás mind a mélynyomókhoz, mind például az autó első hangszórópárjához alkalmasak.

A 3 csatornás az első vagy hátsó hangszórók + mélynyomó esetén használható.

4 csatornás az elülső + hátsó hangszórókon vagy 1 pár hangszórón + mélynyomón.

A 6 vagy 5 csatornás hangszórókat leggyakrabban 2 pár hangszóró + mélynyomó esetén használják.

Hidalás az erősítő hídszerű bekötését jelenti, az egyik csatorna + pólusát és a másik csatorna - pólusát használva. A legtöbb esetben ez az erősítőn "BRIDGED"-ként jelenik meg.
4
Erősítő energiaosztályaAz erősítőket két alap osztályba sorolhatjuk: analóg a digitális. Az analóg erősítők (A/B) nagyobb teljesítményigényűek, de általában természetesebb hangzással rendelkeznek. A digitális erősítők (D) jelentősen alacsonyabb energiafogyasztással és nagyobb hatékonysággal rendelkeznek, de a hangzás nem biztos, hogy olyan élethű, mint a hagyományos analóg erősítőké. A/B
RMS teljesítmény 4 Ω-nálRMS teljesítmény, ha a hangszórók vagy a mélynyomó 4 Ω-ra van terhelve. Az effektív teljesítmény az erősítő állandó kimeneti teljesítménye, és az egyik legfontosabb paraméter az erősítő kiválasztásakor. 4 x 100 / 2 x 400 W
RMS teljesítmény 2 Ω-nálRMS teljesítmény, ha a hangszórók vagy a mélynyomó 2 Ω-ra van terhelve. Az effektív teljesítmény az erősítő állandó kimeneti teljesítménye, és az egyik legfontosabb paraméter az erősítő kiválasztásakor. 4 x 200 W
Alsó sávszűrő (LPF)LPF / LP resp. "low pass filter" lehetőséget nyújt arra, hogy az erősítő egy potenciométerrel úgy állítsa be az erősítőt, hogy az alsó sávban csak az adott sávban lévő frekvenciákat játssza le, amelyekre szüksége van. Ez a szűrő a mélysugárzó frekvencia tartományának beállítására szolgál, hogy elkerülje annak túlterhelését vagy a hangzás torzítását.

Példa:
Az erősítők leggyakrabban 20 és 300 Hz közötti LPF-ekkel rendelkeznek. Ezt a potenciométert 45-80 Hz közé javasoljuk állítani.
40 - 250 Hz
Felső sávszűrő (HPF)HPF / HP resp. "hi pass filter" lehetőséget nyújt arra, hogy az erősítőt egy potenciométerrel úgy állítsuk be, hogy a közép-, mélyközép- és magas frekvenciák egy bizonyos frekvenciától felfelé szóljanak.

Példa:
Az erősítők leggyakrabban 40 és 300 Hz közötti HPF-ekkel rendelkeznek. Ha a potenciométert körülbelül 150 Hz-re állítjuk, akkor a hangot úgy vágjuk le, hogy 150 Hz-től az erősítő teljes frekvencia tartományának felső határáig, mondjuk 20 000 Hz-ig játszunk le frekvenciákat. Ezt a potenciométert 80-160 Hz között javasoljuk beállítani. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy a hangszórók nagyobb kimenetet toleráljanak, mivel nem terheli túl őket basszusokkal az alsó frekvencia tartományban.
40 - 250 Hz
Frekvencia tartományEgy erősítő azon képessége, hogy a jelet a legalacsonyabb frekvenciától a legmagasabb frekvenciáig képes reprodukálni = a hang hűséges reprodukálása egy adott frekvenciasávban.

Szakmailag:
A 40 és 16 000 Hz közötti frekvencia tartomány tartalmazza az összes hangszer alap- és aliquot (felharmonikus) hangjainak túlnyomó többségét. Minket az érdekel, hogy milyen a kisugárzott hangnyomás hullámformája ebben a frekvencia tartományban, amikor a hangszórórendszer állandó bemeneti teljesítményt kap. Ezt nevezzük frekvenciaválasznak, amely a sugárzott hangnyomás szintjét adja meg decibelben (dB) a frekvencia függvényében. Egy hangszóró vagy hangszórórendszer frekvenciaválaszát a legpontosabban egy grafikon segítségével lehet kifejezni.

A legtöbbször azonban a frekvenciaválaszt úgy adják meg, hogy megadják a maximális hangnyomás-tűrést egy adott frekvencia tartományban, pl. 50-15 000 Hz -+ 6 dB. Mivel a hangszórók és rendszerek frekvenciaválasza általában nagyon egyenetlen, egyes gyártók presztízs okokból nem is adják meg ezt a maximális hangnyomás-tűrést decibelben a naptárukban. Egy ilyen elszegényedett szám sajnos értéktelen. Mit ér egy gyártó, ha 30-20.000 Hz frekvencia tartományú hangszórórendszert kínál, ha nem meri megadni a hangnyomás maximális egyenetlenségét ebben a tartományban, hiszen a tűréshatára pl. +- 20 dB lehet.

A minőségi zenei teljesítményt biztosító jó hangszórórendszereknél a frekvenciahullámforma egyenetlensége vagy hullámzása a 80-12.000 Hz-es sávban nem haladhatja meg a +- 3 dB-t, a 40-16.000 Hz-es sávban pedig a +- 6 dB-t. A nagyobb egyenetlenségek már elszegényítenek vagy kiemelnek bizonyos tónusú területeket, ami hallható vagy akár zavaró torzítást is okozhat. Megváltoztatja az alaphangok és a magasabb felharmonikusok közötti arányt is, ami megváltoztatja a hangszínt, és az egyes hangszereket, valamint az egész zenei képet természetellenessé teszi.
20 - 22 000 Hz
Harmonikus torzítás (THD)A teljes harmonikus torzítási arány azt mutatja, hogy az erősítő bemeneti jele mennyire torzított. A torzítás a kimeneti jelben lévő csúcshullámok formájában jelentkezik. A jel eredetileg hiányzó részeinek arányát százalékban adják meg, a tipikus értékek 0,001% és 0,5% között vannak.

A torzítást a teljesítménysávjukban mérik. Ha egy bizonyos teljesítményszinttől meghaladja a 0,7%-ot, akkor ez az az érték, amelytől kezdve az adott erősítő kimeneti teljesítménye már nem játszik torzításmentesen, és amelytől kezdve a torzítás általában meredeken növekszik, így a teljesítmény további növelésével már nem lehet számolni. Minél alacsonyabb az érték, annál jobb.
0,05 %
Jel/zaj aránya (S/N ratio)A jel-zaj arány azt jelenti, hogy a kimeneti jel mindig tartalmaz zajt. A jel-zaj arány azt fejezi ki, hogy mekkora a zaj aránya a hasznos jelhez képest. Ezt nevezik A értéknek, amely a mély és nagyon magas frekvenciákat kevésbé veszi figyelembe. Ez megfelel az emberi hallás jellemzőinek, amely nem olyan érzékeny a mély frekvenciákra, különösen 1 kHz alatt. Minél magasabb az érték, annál jobb az erősítő. 94 dB
Bemeneti érzékenységAhhoz, hogy az erősítő megfelelően tudja ellátni a feladatát, egy bizonyos szintű bemeneti jelre van szüksége, amely autórádióról autórádióra változik. Ezt "Voltban" mérik (pl. 2 V, 4 V stb.) Minél magasabb az érték az előerősítő vagy az autórádió kimenetén, annál kisebb az erősítő teljesítményigénye. Az erősítőnek azonban figyelembe kell vennie ezt a bemeneti érzékenységet, ezért ez az érték az erősítőre is meg van adva. 0,5 - 4 V
Távirányító mellékelveEgyes erősítőmodellekhez vezetékes távirányítók is tartoznak, amelyek egyik oldalán az erősítőhöz csatlakoznak, a másik oldalon pedig egy potenciométer van, amelyet szabadon elhelyezhet a fülkében. A távirányító szokásos helye a kormánykerék alatt van. Előnye, hogy a vezetési körülményektől és az autóban ülő személyzet hangulatától függően állíthatja a teljesítményt, illetve a hangerőt. Ne
Erősítő biztosíték értékeAz erősítőn lévő biztosítékok értékéből valós képet kaphat az erősítő valós teljesítményéről. 2 x 30 A
Erősítő méretei420 x 208 x 58 mm

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Powerbass ASA3 1500.1D Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 1500.1D erősítőTippGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 500 / 1000 / 1500 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), D osztály299.830 FtRaktáronPowerbass ASA3 600.1D Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 600.1D erősítő-50 %AkcióGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 200 / 400 / 600 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), D osztály86.650 Ft174.830 FtRaktáronPowerbass ASA3 400.4 Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 400.4 erősítőGyors előnézet4 csatornás erősítő, 4 x 50 / 2 x 200 W RMS (4 Ω), 4 x 100 W RMS (2 Ω)99.830 FtRaktáronPowerbass ASA3 600.2 Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 600.2TippGyors előnézet (1 értékelés)2 csatornás erősítő, 2 x 150 / 1 x 600 W RMS (4 Ω), 2 x 300 W RMS (2 Ω), A/B osztály133.170 FtRaktáronPowerbass ASA3 300.2 Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 300.2 erősítőTippGyors előnézet2 csatornás erősítő, 2 x 75 / 1 x 300 W RMS (4 Ω), 2 x 150 W RMS (2 Ω)83.170 FtRaktáronPowerbass ASA3 1000.1D Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 1000.1D erősítőGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 400 / 700 / 1000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), D osztály224.830 FtRaktáronPowerbass ASA3 600.1 Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 600.1 erősítőGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 300 / 600 W RMS (4 / 2 Ω), A/B osztály154.830 FtRaktáronPowerbass ASA3 400.1 Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 400.1 erősítőGyors előnézet1 csatornás erősítő, 1 x 200 / 400 W RMS (4 / 2 Ω), A/B osztály113.170 FtRaktáronPowerbass ASA3 1100.5 Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 1100.5 erősítőGyors előnézet5 csatornás erősítő, 4 x 75 + 1 x 250 W RMS (4 Ω), A/B osztály216.500 FtRaktáronPowerbass ASA3 700.5 Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 700.5 erősítőGyors előnézet5 csatornás erősítő, 4 x 50 + 1 x 200 W RMS (4 Ω), A/B osztály166.500 FtRaktáronPowerbass ASA3 200.2 Ingyenes kiszállításPowerbass ASA3 200.2 erősítőGyors előnézet2 csatornás erősítő, 2 x 50 / 1 x 200 W RMS (4 Ω) / 2 x 100 W RMS (2 Ω)67.580 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.