Fiókom

Soft99 Ultra Glaco folyékony ablaktörlők (70 ml)

folyékony ablaktörlők
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Soft99 Ultra Glaco folyékony ablaktörlők (70 ml)
-25 %
Tipp

Soft99 Ultra Glaco víztaszító

A Soft99 Ultra Glaco folyékony ablaktörlők rendkívül hosszú élettartamúak + a legfejlettebb Fusso PAT-P technológiát használják. Ennek a technológiának köszönhetően az Ultra Glaco akár 6-szor hosszabb élettartamú, mint a versenytársak folyékony ablaktörlői. Egyetlen alkalmazás elegendő egy tartós és erősen víztaszító bevonat létrehozásához, amely ellenáll az ablaktörlők kopásának és az agresszív ablaktisztítószerekkel történő rendszeres mosásnak. Az Ultra Glaco akár egy éven keresztül is képes egyenletes teljesítményt nyújtani. A Glaco termékcsalád többi termékéhez hasonlóan az alkalmazás gyors és egyszerű. Az Ultra Glaco fekete és narancssárga színű tartályban kerül forgalomba, amely a könnyű kezelhetőség érdekében applikátorral van ellátva. Az optimális teljesítmény és tartósság érdekében a terméket a felhordás után körülbelül 12 órán át kell hagyni, hogy megszilárduljon. A szélvédő dőlésszögétől és az eső intenzitásától függően az Ultra Glaco 45 km/h sebességtől lehetővé teszi az ablaktörlő nélküli vezetést. A fogyasztás szélvédőnként kb. 10 ml. Az Ultra Glaco kiegyenlíti a szélvédő felületét, és légnyomás alatt segít a víz taszításában. A láthatatlan ablaktörlők javítják a látási viszonyokat rossz időjárás esetén, ami hozzájárul az általános vezetési biztonsághoz. Az ezzel a termékkel kezelt ablakok télen vagy a kora reggeli fagyok idején kevésbé fagynak be. Az Ultra Glaco a japán piac legkelendőbb folyékony törlőkendő márkája.

Soft99 Ultra Glaco használata

  1. Az üvegről távolítsa el a durva szennyeződéseket (mossa le a autósamponnal és szárítsa meg).
  2. Nem szükséges, de a maximális tartósság és hatékonyság elérése érdekében ajánlott az üveget kifényesíteni, pl. a Dodo Juice Supernatural Glass Polish polírozóval az ablakokra.
  3. A használat előtt a terméket alaposan rázza fel.
  4. Távolítsa el a termék fedelét, és érintse az applikátort az üveghez.
  5. Óvatosan nyomja meg az üveget, a terméket vigye fel az üvegre és kenyje szét.
  6. Hagyja megszáradni (5 - 10 perc az ajánlott idő).
  7. A szinte teljesen megszárad filmet egy mikroszálas kendővel fényesítse ki.
  8. A maximális tartósság érdekében hagyja a felületet beéredni száraz helyen 12 órán keresztül, optimális hőmérséklet és páratartalom mellet.
Katalógus szám10310
MárkaSoft99
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
99 %
28 a vásárlók értékelték
26×
Mészáros Tamás
24. 6. 2022

A leírtaknak megfelelő termék.A tartóssága majd idővel kiderül.

Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.