Fiókom

Tershine Apex V2 - Quick Wash (500 ml) gyors részletező

prémium gyors detailer a mosáshoz és védelemre, koncentrált, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Tershine Apex V2 - Quick Wash (500 ml) gyors részletező

Tershine Apex V2 (500 ml) gyors részletező

Az Apex egy gyors mosószer, amelyet kifejezetten arra az esetre fejlesztettek ki, ha növelni szeretné a fényt, és nincs más lehetőség az autó mosására, például autókiállításokon stb. Kiválóan alkalmas kerékpárok, motoros szánok, teherautók, építőipari berendezések és lakókocsik tisztítására, a határokat csak a képzelet szabja meg. 2020 végétől az Apexnek vadonatúj formulája van. Ezért nem szabad összehasonlítani az Apex+-zal, amely egy tiszta részletező/fokozó. Az Apex V2 egy olyan termék, amely inkább tisztításra szolgál (bár nagyon jó fényt is biztosít).

Egyedi összetételének köszönhetően leemeli a szennyeződéseket a felületről, és védőfilmet hagy maga után. A V2-es változat koncentrátum, így könnyedén hígíthatja az igényeinek megfelelően (500 ml-ből akár 10 liter késztermék is keverhető!). Ez rendkívül kedvező árúvá teszi. Tökéletes, ha egy kis flakonban összekevered és a hátizsákodba teszed, például kerékpározáskor, endurópályán, kiállításon vagy bárhol, ahol tiszta felületre vágysz. Egyébként fantasztikus illata van.

Az új Apex kiválóan alkalmas madárürülék, rovartörmelék, sár és egyéb szerves szennyeződések (valamint zsírok/olajok) és egyéb szennyeződések eltávolítására. Nagyszerű kerékpározáshoz. Erősen szennyezett felületeken használjon nagy mennyiségű terméket, hogy feloldja a szennyeződést, és védőfilmet hozzon létre a mikroszálas kendő és a tisztítandó felület között. Végül polírozza ki a felületet a tiszta oldalával vagy lehetőleg egy másik ruhával.

A Tershine Apex V2 használata

  • Alaposan rázza fel.
  • Higítsa 5 - 70% vízzel, ideális 25 - 30% vízzel.
  • Fújja rá egy kendőre és a szennyeződéseket törölje le, a kendőt fordítsa meg és fényesítse ki a tiszta felével.
  • Ideális esetben használjon két mikroszálas kendőt, így megelőzheti a festék megkarcolását, amennyiben a kendőben maradnak a szennyeződések.
  • Fokozatosan alkalmazza az egész felületen. 
Katalógus szám:TER-APEX
MárkaTershine

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.