Fiókom

Tershine Magnify Wax hibrid viasz (100 ml)

nagyon hatékony hibrid viasz, 100 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Tershine Magnify Wax hibrid viasz (100 ml)
-51 %
Akció

Tershine Magnify Wax hibrid viasz

A Magnify keményviasz a "régi iskola" és a jövő csodálatos kombinációja. A viasz összetétele mestermű: valódi természetes carnaubából, nagy teljesítményű polimerekből áll, és ami ma már egészen egyedülállóvá teszi ezt a terméket - szilikaport tartalmaz. A Magnify nagyszerű kitöltő tulajdonságokkal rendelkezik (kitölti a könnyebb karcolásokat), rendkívül könnyű felhordhatósággal és nagyon tisztes tartóssággal. Természetesen rengeteg csillogást és rendkívül hidrofób felületet kap, amely víztaszítóvá válik! Jó tudni, hogy nem kell stresszelnie, hogy időben letörölje, hanem nyugodtan élvezheti a felhordási folyamatot, és az egész járművet bevonhatja mielőtt kifényesíti. Ez nagy különbség a hagyományos kerámia bevonatokhoz képest. Ha kísérletezni szeretne a töltőanyagok tulajdonságaival, akkor vastagabb réteget is felvihet, és hagyhatja kicsit tovább száradni az egészet. 5 perctől 2 óráig is lehetséges, amíg a viaszt teljesen lecsiszolja a karosszéria felületéről. Ettől függetlenül a viasz nagyon könnyen alkalmazható és letörölhető. A maximális tartósság érdekében a járművet a felvitel után néhány órán át (lehetőleg egész éjszaka) bent kell hagyni. A felhordás előtt mindenképpen használjon Prime Panel Wipe festékzsírtalanítót, hogy megtisztítsa a felületet és növelje a viasz tapadási képességét a felületen, de ez nem feltétlenül szükséges. A viasz a megszokottnál némileg finomabb. Az egyenletes felvitel érdekében ne feledje, hogy a kevesebb több, nem kell sok ml viasz az egész autóra. Természetesen lehetőség van a viasz Apex+ vagy Refract utántöltésére, de ezt nyugodtan tegye meg a következő mosáskor, vagy hagyjon legalább 12 órát a kikeményedésre a felvitel előtt. Szinte minden felületen kiválóan működik, beleértve a csónakokat, lakóautókat/lakókocsikat, markológépeket stb. is.

Fő tulajdonságok

 • Könnyen alkalmazható.
 • Hosszú élettartam.
 • Fantasztikus fényt és vízelvezetést biztosít.
 • Véd az időjárás viszontagságaitól
 • Valódi természetes karnaubát, rendkívül tartós polimereket és szilikaport tartalmaz.
 • Működik a festéken és a PPF fólián.
 • Alacsony fogyasztás - 5-10 ml egy közepes méretű autóhoz.

A Tershine Magnify Wax viasz használata

 • A festéket a viaszolás előtt elő kell készíteni, tisztának és dekontamináltnak kell lennie.
 • A viaszt hideg karosszériára alkalmazza, ideális lenne árnyékban, kerülve a napsugarakat.
 • A hab applikátorra vékony réteg viaszt kanalazzon, majd vigye fel az autó fényezésére. Használjon 5-10 ml-t az egész autóra.
 • A viaszt egyszerre az egész autóra felviheti.
 • Hagyja megszáradni a viaszt (maximum 120 perc), majd egy jó minőségű mikroszálas kendővel polírozza át.
 • A felvitel után 7 napig ne mossa le a járművet!
 • Az előkészítésről és magáról a gyantázásról minden információt megtalál a "hogyan kell gyantázni egy autót" című cikkünkben.

Tershine márkáról

A Tershine egy svéd prémium autókozmetikai márka, melynek arca és alapítója Tobias Ericson, az autóápolás fanatikusa. Tobias hosszú éveket töltött saját autókozmetikumok tesztelésével és saját fejlesztéssel, amíg saját termékeivel csúcseredményeket tudott elérni. A nagy kereslet miatt 2017-ben Stockholm mellett megalapította saját márkáját, a Tershine-t. Nagy hangsúlyt fektet a környezetre és a természetre ártalmatlan anyagok használatára. Ez a márka a lehető legmagasabb minőségre törekszik, amelytől a lélegzete is eláll. A Tershine ma is folyamatosan új termékeket és új ötleteket dob piacra.
Katalógus számTER-MAGNIFY 100ML
MárkaTershine
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
87 %
3 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.