Fiókom

Kicker újdonságok a 2021-es modellévre

Az amerikai Kicker márka a Rockford Fosgate-tel együtt az egyik legnépszerűbb márka az USA-ban. A Kicker könnyen felismerhető a négyzet alakú membránnal ellátott mélynyomóinak köszönhetően, ami egyedülálló. A márkát 1973-ban alapították, és számos technológiáját szabadalmaztatta. Az év elején egy cseh beszállítóval együttműködve frissítettük a teljes választékot, és az európai piacon elérhető összes új terméket felvettük az online áruházunkba.

Újdonságok a márka kínálatában

  • A megfizethető árú Kicker CS hangszórócsaládot teljesen megújították - új dizájn, jobb hangzás és felépítés.
  • A Kicker KS hangszórócsalád is jelentős újításon esett át.
  • Véleményünk szerint a legizgalmasabb újdonság a Kicker KEY 200.4 mikroerősítő - az új erősítő egy nagy teljesítményű DSP chipet tartalmaz, amely jelentős javulást biztosít a hangzás tekintetében a valós hallgatás és a jelenet szempontjából minden járműben. Egyszerűen nyomja meg a kapcsolót az automatikus kalibráláshoz, a mikrofon pedig elvégzi a többit. Ami általában órákig tartó professzionális munkát igényel, az percek alatt elvégezhető. A nagy teljesítményű 40 sávos equalizer és a 24 dB-es DSP-kapcsolók fokozzák az egyes hangszórók hangszínét. A hihetetlen hangminőség mellett az erősítők szinte bárhová beszerelhetők - legyen az a rádió mögött, az ülés alatt vagy a csomagtartóban.
  • A Kicker QL7R 122 egy megateljesítményű box 4 Kicker mélynyomóval az L7 sorozatból.
  • Kicker L7T 8", 10" és 12" szögletes subwooferek - Az L7T mélysugárzók karcsú mélysugárzók, valódi basszussal és egy pár tekercsel. A SoloKon membrántechnológiával és az egyedülálló L7T tartórendszerrel a basszus igazán merészen szól!
  • 6 új box, amelyek Kicker L7T mélysugárzókkal vannak felszerelve.
  • Az L7 sorozatot mostantól kiegészíti az L7R sorozat, ahol találhatunk önálló mélysugárzókat és komplett boxokat is.
  • 4 új, vízálló Kicker CWTB mélynyomó - például hajón való használatra alkalmas.
  • Speciális edzett Kicker TRTP lapos boxok, amelyekre a csomagtartóban lévő hétköznapi dolgokat helyezheti el, nagyon tartós konstrukció.
  • 2 technológiailag fejlett Kicker Kisload átalakító - Interfész az eredeti autórádióhoz. Egyes modern autórádiók a lejátszás folytatásához egyenletes ellenállást (úgynevezett "terhelést") igényelnek. E terhelés nélkül a hifirendszer váratlanul leállhat. A KISLOAD2 intelligens rádiós interfésze megakadályozza a hirtelen leállást, mivel biztosítja, hogy az ellenállás állandó maradjon.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hozzászólások a cikkhez