Fiókom

Néhány új termék a japán Nakamichi márkától

 A japán Nakamichi gyártó termékeinek rendszeres raktározásával hagyományosan számos új terméket mutatunk be. Ezúttal sincs ez másképp, hiszen több olyan terméket is felvettünk a kínálatba, amelyek különösen érdekes minőség/ár arányukkal hívják fel magukra a figyelmet. Ma különösen a 2022/2023-as új autórádiók első részét, valamint több új subwoofert említünk meg.
  • Nakamichi NQ523BD - új alapmodell 1 DIN-es mechanikamentes autórádió nagyon gazdag felszereltséggel. Természetesen Bluetooth kihangosító, USB bemenet, AUX vagy többszínű háttérvilágítás, de a FLAC fájlok lejátszásának lehetősége, 3 pár erősítő kimenet (2V) és mindenekelőtt egy integrált DSP processzor, amely a hangbeállítások széles skáláját kínálja ebben az árban.
  • Nakamichi NQ723BD - az 1 DIN-es mechanikamentes autórádió továbbfejlesztett modellje, amely a fenti modellhez képest számos további funkcióval rendelkezik. A legnagyobb változás az NQ523BD modellhez képest a levehető előlap, egy második USB bemenet, amely az autórádió hátulján található és a telefon töltésére is használható, valamint három 4V-os kimenet egy erősítő csatlakoztatásához.
  • Nakamichi NAM1612 - 2 DIN-es autórádió meghajtó nélkül, 7"-os érintőképernyővel, Bluetooth-kihangosítóval, előlapi USB- és AUX-bemenettel, változtatható háttérvilágítással és FullHD videolejátszással. Örülni fog a FLAC fájlok lejátszásának lehetőségének, a 4V kimeneteknek egy erősítőhöz 5.1-es konfigurációban vagy a kamera csatlakoztatásának lehetőségének. A készülékhez távirányító is tartozik.
  • Nakamichi NAM1630 DSP - ugyanaz a 2 DIN-es autórádió kialakítás, mint a fenti NAM1612 modell, számos egyedi fejlesztéssel a minőségi hangzás rajongói számára. Az autórádió tartalmaz egy teljes értékű professzionális DSP processzort, amelynek alapfunkciói közvetlenül az autórádióban állíthatók be. PC-hez csatlakoztatva ugyanaz a program futtatható, mint a Nakamichi önálló DSP processzorai, teljes körű funkciókkal, beleértve az időkorrekciót vagy a parametrikus equalizert. A HD felbontású érintőképernyős kijelző, a 2x USB bemenet, a Hi-Res Audio támogatás vagy a nyolccsatornás kimenet az erősítő csatlakoztatásához szintén lenyűgöz.
  • Nakamichi NA2300 - új 2 DIN-es autórádió alapmodell CD/DVD meghajtóval. Ezen kívül 6,2"-os LCD érintőképernyőt, Bluetooth-t telefonhívásokhoz és zenei streaminghez, USB bemenetet elöl és hátul, FLAC lejátszást vagy parkolókamera csatlakozást, 5.1-es erősítő kimeneteket és távirányítót kínál a dobozban.
  • Nakamichi NBF20.0A - a Nakamichi zászlóshajó lapos subwoofere, amely eredetileg csak 10" (250 mm) méretű meghajtóval volt kapható, most pedig a kisebb, 8", azaz 200 mm-es méretben is raktáron van. Az adott árkategóriában kiváló hangzás, kis méret és mégis elegendő, 100 W RMS teljesítmény. A vidáman visszafogott dizájn is lenyűgöz.
  • Nakamichi NBF618S-II - a Nakamichi legkisebb aktív, ülés alatti subwoofere új változatban 2022-re. 100 W RMS teljesítmény, egy 6x8"-os meghajtó és ami a legfontosabb, a 290 x 210 x 73 mm-es, nagyon kis alapterület biztosítja a bőséges basszust még a legkisebb ülés alatti helyeken is. Természetesen van egy vezérlőpanel, amelyen a bemeneti érzékenység, az alsó sávszűrő, a basszuserősítés vagy a Subsonic szűrő állítható. Egy távirányítót is mellékeltek az egyszerű teljesítménybeállításhoz.
  • Nakamichi NBX350 - készüljön fel a Nakamichi NBX350 subwooferrel egy komoly basszusra. Ennek a mélyreflexes hangszórónak a belsejében egy 350 W RMS teljesítményű subwoofer található. A precízen hangolt réshang, valamint az erőteljes 12"-os subwoofer lehetővé teszi a mély és ütős basszuskomponensek megjelenítését. Lekerekített élekkel és a Nakamichi logóval hímzett hangszóró tetején.
Autor: Ing. Karel Konečný
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hozzászólások a cikkhez