Fiókom

Új Fictech termékek és a meglévő termékek általános árengedményei

Folytatjuk a téli termékfrissítési akciónkat az autókozmetikumok kategóriájából. Februárban a francia Fictech autókozmetikum-gyártó cég felértékelődése és új termékekkel való kiegészítése volt a soron. Sikerült kedvezőbb beszerzési árakat kialkudnunk, és ez a januári árakhoz képest akár 20%-kal alacsonyabb végárakban is megmutatkozott! A Fictech termékeket kínál hajókhoz, repülőgépekhez és természetesen autókhoz. A 2024-es évre a Fictech teljesen megújította motorkerékpárápoló termékcsaládját is, és bevezette a Fictech EXPERT-et, egy kiváló minőségű kerámia bevonatot. Hazájában, Franciaországban ez a márka népszerűségben és eladásokban az első helyen áll, és mindenképpen érdemes az Ön figyelmét is felkelteni, ha valami mást szeretne a garázsában, mint mindenki más.

A 2024-es szezon Fictech újdonságainak bemutatása

  • Fictech Car Lift XPERT Windshield kerámia védelem ablakra - keramický povlak, který poskytuje účinnou ochranu skel před agresivními vlivy okolí. Nabízí extrémně odolnou keramickou vrstvu, která chrání skleněné povrchy před kyselými dešti, škodlivými UV paprsky a ptačím trusem. Jeho hlavní předností je excelentní schopnost odvádět vodu a především dlouhá životnost - až 1 rok. Tento přípravek funguje skvěle jako tekuté stěrače.
  • Fictech Car Lift XPERT Rims kerámia kerékvédelem - védőréteg, amely tartós védelmet nyújt a kerekeket érő minden külső behatás ellen (akár 900 °C-os hőmérsékletet is kibír!). A többi kerámia autóvédővel (SiO2 és TiO2) megegyező összetételt használva a Car Lift Rims megakadályozza, hogy a forró fékekből származó por mélyen behatoljon a felni festékébe. A Car Lift Rims megakadályozza, hogy más szennyeződések megtapadjanak a keréktárcsákon, amelyek így tovább maradnak tiszták, és sokkal könnyebbé teszik a rendszeres karbantartást. Az ezzel a termékkel kezelt felnik fénye is jelentősen megnő.
  • Fictech Car Lift XPERT kerámia védelem - hatékony védelem, amelyet úgy terveztek, hogy a felhasználó számára a Fictech minden know-how-ját kínálja, hogy könnyen telepíthető, tartós eredményt nyújtó termékeket kínáljon. Ha egy nagyon tartós (kb. 24 hónap) védelmet szeretne, amely megvédi a fényezést az oxidációtól, a különböző szennyeződések megtapadásától, és ugyanakkor garantálja a jövőbeni könnyű karbantartást, akkor az Lift XPERT a megfelelő választás.
  • Fictech Car Lift XPERT Crystal kerámia védelem - egy olyan védelem, amelyet úgy terveztek, hogy a felhasználó számára a Fictech összes know-how-ját kínálja a fejlett fényvédő technológia terén, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek könnyen alkalmazhatóak, lenyűgöző és tartós eredményekkel. A Crystal még tartósabb védelmet (akár 3 év / 35 000 km) és javított felületi keménységet (7H+ a MOHS skálán) kínál. A Car Lift Crystal segítségével a felhasználó a legjobbat választja járműve számára. Ez a kerámiabevonat megvédi a fényezést az oxidációtól, megakadályozza a különböző szennyeződések bejutását a fényezésbe, és garantálja a könnyű jövőbeli karbantartást is. A védelem és az ebből adódó fényesség nagyon magas színvonalú. A Car Lift Classic és a Crystal közötti másik különbség a jobb hőmérséklet-ellenállás (600 °C-ig). Kipufogókra vagy felnikre is alkalmazható. A nagyobb védelem és fényesség érdekében lehetséges (és ajánlott) legalább két réteg Car Lift Crystal felvitele. Maximum 4 rétegben lehet alkalmazni.
  • Fictech Car Lift XPERT Restorer kerámia műanyag bevonat - egy olyan termék, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy kettős megoldást kínáljon. Az első az agresszív környezeti hatások elleni védekezés képessége. A Car Lift Restorer a szilícium-dioxidból (SiO2) és titán-dioxidból (TiO2) álló kerámialapnak köszönhetően lehetővé teszi a kezelt alkatrészek UV-védelem elleni védelmét. A második megoldás a fakulás elleni képesség. Az így kezelt felületek valóban visszanyerik eredeti fekete, gazdag színüket, zsíros vizuális megjelenés nélkül, hosszú eltarthatósági idővel. A vízzel és az ismételt mosással szemben is ellenálló.
  • Fictech Car Lift XPERT Wrap Bright kerámia védelem fényes autófóliákhoz - kerámia védelem fényes védőfóliákhoz. Nagyon könnyen alkalmazható, egyrétegű bevonat minden típusú PPF és vinyl fóliához. Úgy tervezték, hogy javítsa az öntisztító hatást és fokozza bármely autófelület hidrofób tulajdonságait, valamint növelje a fólia tartósságát.
  • Fictech Car Lift XPERT Wrap Mat kerámia védelem matt autófóliákhoz - kerámia védelem matt védőfóliákhoz. Nagyon könnyen alkalmazható, egyrétegű bevonat minden típusú PPF és vinyl fóliához. Úgy tervezték, hogy javítsa az öntisztító hatást és fokozza bármely autófelület hidrofób tulajdonságait, valamint növelje a fóliázás tartósságát.
  • Fictech Car Lift XPERT Motorbike kerámia védelem motorkerékpárokhoz - a Moto sorozat első kerámiája. A kerámia védelem nagyon fontos ezen a területen, de alulhasznált. A Fictech kifejlesztett egy hibrid kerámiavédelmet, amely a motorkerékpár minden alkatrészére, így a festett, fényes, matt, karbon, krómozott felületekre, valamint a motorokra, sisakokra, kerekekre stb. is alkalmazható. A Fictech egy terméket kínál az egész motorkerékpár kezelésére. Ha lehetséges, mindig két védőréteget alkalmazzon a motorkerékpárra a további védelem és a csillogás érdekében.
  • Fictech Moto Matt (500 ml) termék víznélküli mosáshoz - ez a termék lehetővé teszi, hogy a motorkerékpár piszkos felületeit víz használata nélkül tisztítsa meg. Kiváló minőségű kenőanyagokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a fényezés karcolódását. Ezenkívül sima felületet és UV-védelmet hagy maga után. Matt felületekhez tervezték.
  • Fictech Moto Bubble (500 ml) motosampon - pH-semleges sampon, amelyet motorkerékpárok mosására terveztek. A Fictech Orange Bubble fényes és matt fényezéshez egyaránt használható. Öblítés után fényes marad a motor felülete, és vízlepergető formulájának köszönhetően jelentősen csökkenti a száradási időt.
  • Fictech Moto Coat (500 ml) védőbevonat motorkerékpárhoz - kivételes védelem egy olyan sprayben, amelyet nem kell letörölni. SiO2-vel készült, így taszítja a vizet. Minden motorkerékpár felületre alkalmazható - festett felületek, üveg, műanyag, karbon, felnik, stb. Jobb hidrofób védelmet és tartós fényt biztosít. A Moto Coat forradalmasítja a motorkerékpár védelmét. Ezzel a termékkel nincs szükség hosszadalmas felhordásra. Mindössze annyit kell tennie - mossa és öblítse le motorkerékpárját, majd fújja a terméket száraz vagy nedves felületre, majd nagy nyomás alatt öblítse le motorkerékpárját és szárítsa meg. Ennyi az egész! A Moto Coat előnye, hogy bármilyen felületre kockázat nélkül fújható. SIO2 alapú formulája több hétig tartó védelmet biztosít. A Moto Coat a felhordás után fényes megjelenést hagy motorkerékpárján.
  • Fictech Moto Engine (1 l) motorkerékpár motortisztító - erőteljes zsírtalanító a motortér könnyű tisztításához nem csak a motorkerékpáron. A motortér mindig nagyon nehezen tisztán tartható a nagy mennyiségben jelen lévő por, olajok és különböző szennyeződések miatt. A Moto Engine-t úgy fejlesztették ki, hogy megkönnyítse ezeknek a felületeknek a tisztítását. Sőt, tisztítóereje olyan mértékű, hogy a részletező kefével együtt történő használata után a motor tiszta lesz - mintha új lenne. Használatra készen, egyliteres flakonban kapható Ajánlatos a motort és a teljes motortérre fújni (kerülje el az elektromos csatlakozókat és más érzékeny alkatrészeket), és 2-3 percig hagyja hatni, mielőtt a kefével tisztítaná.
  • Fictech Moto Shine (500 ml) termék víz nélküli mosásra - ez a termék a motorkerékpárok piszkos felületeinek víz nélküli tisztítására használható. Kiváló minőségű kenőanyagokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a fényezés karcolódását. Ráadásul fényes felületet és UV-védelmet hagy maga után. Helyreállítja, újjáéleszti és védi a motorkerékpár festett részeit.
  • Fictech Moto Wash (1 l) motorkerékpár tisztító - egy olyan termék, amely lehetővé teszi a rovartörmelékek, az útfóliák és különböző szennyeződések eltávolítását anélkül, hogy kockáztatná a korábban felhordott védelem károsodását. Fényes vagy matt motorkerékpárokon egyaránt használható. Rendkívül hatékony, bárhol kockázat nélkül használható (fényezés, fémek, felnik, kerekek, gumik, váz, műanyag, váltó). Nem támadja meg a fényezést, véd a korrózió ellen és olyan védelmet nyújt, amely taszítja az új szennyeződések kialakulását.
  • Fictech Acidizer  dezoxidátor - koncentrált termék, amely feloldja a kalciumlerakódásokat és a fémoxidokat (oxidált felületek), a fékbetétek porát, az út porát és az alumínium felnikre tapadó szénlerakódásokat. Felújítja, fellazítja a szennyeződéseket és lehetővé teszi a megtisztított felületek tiszta megjelenésének és új fényének visszaállítását. Különösen aktív a zsírok, az út mocskai stb. ellen. A habosító jelleg lehetővé teszi a felújított felület fényes megjelenését öblítés után. Elsősorban alumínium felnik tisztítására és felújítására használják.
  • Fictech Lagoon - Boat Soft Shampoo hajósampon - többfunkciós, több felületen használható sampon hajókhoz. Semleges pH-értékű és több mint 90%-ban biológiailag lebomló. Tengeri vízzel hígítható és bakteriosztatikus hatóanyagokat tartalmaz. Csökkenti a tengervízből származó só agresszivitását.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Fictech Car Lift XPERT (100 ml) Ingyenes kiszállításFictech Car Lift XPERT (100 ml) kerámia védelem Gyors előnézetkerámia védelem akár 2 évig, 100 ml56.500 FtÁtmenetileg nem elérhetőFictech Car Lift XPERT (30 ml)Fictech Car Lift XPERT (30 ml) kerámia védelem Gyors előnézet (3 értékelés)2 évig tartó kerámia védelem, 30 ml29.830 FtRaktáronFictech Car Lift XPERT (50 ml)Fictech Car Lift XPERT (50 ml) kerámia védelem Gyors előnézet2 évig tartó kerámia védelem, 50 ml39.830 FtRaktáronFictech Car Lift XPERT Airplane (100 ml) Ingyenes kiszállításFictech Car Lift XPERT Airplane (100 ml) kerámia védelem repülőgépekhez Gyors előnézetkerámia védelem repülőgépekhez 1 év eltarthatósággal, 100 ml84.830 FtMegrendelésreFictech Car Lift XPERT Crystal (100 ml) Ingyenes kiszállításFictech Car Lift XPERT Crystal (100 ml) kerámia védelemGyors előnézet3 évig tartó kerámia védelem, 100 ml69.830 FtÁtmenetileg nem elérhetőFictech Car Lift XPERT Crystal (30 ml)Fictech Car Lift XPERT Crystal (30 ml) kerámia védelemGyors előnézet3 évig tartó kerámia védelem, 30 ml37.480 FtRaktáronFictech Car Lift XPERT Crystal (50 ml) Ingyenes kiszállításFictech Car Lift XPERT Crystal (50 ml) kerámia védelemGyors előnézet3 évig tartó kerámia védelem, 50 ml45.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőFictech Car Lift XPERT Marine (100 ml) Ingyenes kiszállításFictech Car Lift XPERT Marine (100 ml) kerámia védelemGyors előnézetkerámia védelem hajók számára, egy szezonos élettartammal, 100 ml76.500 FtRaktáronFictech Car Lift XPERT Motorbike (30 ml)Fictech Car Lift XPERT Motorbike (30 ml) kerámia védelemGyors előnézethibrid kerámia védelem motorkerékpárokhoz, akár 2 év tartóssággal, 30 ml28.170 FtÁtmenetileg nem elérhetőFictech Car Lift XPERT Regenerate (30 ml) Ingyenes kiszállításFictech Car Lift XPERT Regenerate (30 ml) kerámia javítóGyors előnézetkerámia javító, 30 ml56.500 FtMegrendelésreFictech Car Lift XPERT Restorer (30 ml)Fictech Car Lift XPERT Restorer (30 ml) kerámia védelem műanyagokhozGyors előnézet (1 értékelés)kerámia védelem külső műanyagokhoz, élettartam 1 év, 30 ml25.820 FtRaktáronFictech Car Lift XPERT Rims (100 ml) Ingyenes kiszállításFictech Car Lift XPERT Rims (100 ml) kerámia védelem kerekekreGyors előnézet (1 értékelés)kerámia védelem a kerekekhez, élettartam 1 év, 100 ml49.830 FtRaktáronFictech Car Lift XPERT Rims (30 ml)Fictech Car Lift XPERT Rims (30 ml) kerámia védelem kerekekreGyors előnézetkerámia védelem a kerekekhez, élettartam 1 év, 30 ml24.830 FtRaktáronFictech Car Lift XPERT Windshield (30 ml)Fictech Car Lift XPERT Windshield (30 ml) kerámia védelem ablakokraTippGyors előnézet (1 értékelés)kerámia védelem ablakokhoz/folyékony törlőkhöz, élettartam 12 hónap, 30 ml14.150 FtRaktáronFictech Car Lift XPERT Wrap Bright (50 ml)Fictech Car Lift XPERT Wrap Bright (50 ml) kerámia védelem fényes autófóliákhozGyors előnézetkerámia védelem fényes autófóliákhoz, akár 2 év eltarthatósággal, 50 ml39.830 FtRaktáronFictech Car Lift XPERT Wrap Mat (50 ml)Fictech Car Lift XPERT Wrap Mat (50 ml) kerámia védelem matt fóliákhozGyors előnézetkerámia védelem matt matricákhoz, akár 2 év eltarthatósággal, 50 ml39.830 FtRaktáronFictech Moto Matt (500 ml)Fictech Moto Matt termék víz nélküli mosáshoz (500 ml)Gyors előnézettermék motorkerékpárok víz nélküli mosására, matt felületekre, 500 ml5.320 FtRaktáronFictech Moto Bubble (500 ml)Fictech Moto Bubble motoros sampon (500 ml)Gyors előnézetpH semleges sampon motorkerékpárokhoz, 500 ml6.320 FtRaktáronFictech Moto Coat (500 ml)Védőbevonat motorkerékpárokhoz Fictech Moto Coat (500 ml)Gyors előnézetkerámia spray motorkerékpárokhoz, 500 ml5.320 FtRaktáronFictech Moto Motor (1 l)Fictech Moto Motor motor tisztító (1 L)TippGyors előnézeterős motormotor tisztító, 1 l7.150 FtRaktáronFictech Moto Shine (500 ml)Felkészülés víz nélküli mosáshoz Fictech Moto Shine (500 ml)Gyors előnézetmosószer víz nélkül, 500 ml5.480 FtRaktáronFictech Moto Wash (1 l)Motorkerékpár tisztító Fictech Moto Wash (1 l)Gyors előnézetmotorkerékpár tisztító, 1 l5.650 FtRaktáronFictech Lagoon - Boat Soft sampon (1 l)Hajsampon Fictech Lagoon - Boat Soft sampon (1 l)Gyors előnézetpH semleges csónak sampon, 1 l9.320 FtRaktáronFictech Lagoon - Boat Soft sampon (5 l)Hajsampon Fictech Lagoon - Boat Soft sampon (5 l)Gyors előnézetpH semleges csónak sampon, 5 l36.500 FtMegrendelésreFictech Acidizer (1 l)Fictech Acidizer (1 l) oxidálószerGyors előnézetoxidálószer alumínium felnik felújításához, 1 l6.150 FtRaktáronFictech Acidizer (5 l)Fictech Acidizer (5 l) oxidálószerGyors előnézetoxidálószer alumínium felnik felújításához, 5 l21.500 FtMegrendelésre

Hasonló cikkek

Új termékek, amelyek jól jönnek a tavaszi szezonban
Michael Cipriani és az Infinity Wax márkája számos izgalmas új terméket dob piacra, amelyek már szerepelnek a kínálatunkban. Ne hagyja ki őket - ajánljuk, kattintson!
Teljes cikk
Auto Finesse új polírozópaszták és szettek
Jó hírünk van az Auto Finesse rajongóknak. Bevontuk a készletünkbe az új professzionális polírozó pasztáikat, amelyek nagy sikert arattak az Egyesült Királyságban.
Teljes cikk
Koch Chemie, Made in Germany
A Koch Chemie termékleírásait az alapoktól kezdve átalakítottuk, és minden új terméket hozzáadtunk a 2024-es évre. Az ajánlott árak változatlanok maradtak.
Teljes cikk
Érdekes újdonságok az Ewocar-tól
Pontosan egy évvel ezelőtt indítottuk el a litván Ewocar autókozmetikumok értékesítését, és most itt az ideje egy frissítésnek és a 2024-es szezon új termékeinek előzetes bemutatásának.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez