Fiókom

Új Keetec parkoló érzékelők kínálatunkban

Sokszor megszokta, hogy autós hangszórókat, lengéscsillapítókat vagy minőségi autókozmetikumokat vásároljon nálunk, de évek óta kínálunk parkolóérzékelőket is, amelyekre májusban odafigyeltünk és jelentősen bővítettük kínálatunkat. Kínálatunkban több új parkolóérzékelővel bővült a népszerű Keetec márka, amelyek többsége már raktáron van. Továbbra is nagy számban vannak olyan autók, amelyekre nincs gyárilag beszerelve szenzor, a kényelmes és különösen biztonságos parkolás érdekében ezeket célszerű befejezni. Változatos típusú parkolószenzorokat talál nálunk, természetesen van elöl vagy hátul vagy mindkét változat egyszerre, valamint süllyesztett parkolóérzékelők, klasszikus szenzorok vagy színesre - fehérre, feketére vagy ezüstre - festett szenzorok. Örülünk, ha üzletünkben parkolóérzékelőket vásárol. Elégedett lesz mind a szállítással, mind a parkolóérzékelők minőségével.

Minta hírek Keetec parkoló érzékelők

A Keetec a parkolásérzékelők 2 fő változatát dobta piacra, amelyek különböző funkciókkal és jellemzőkkel rendelkeznek. Az első modell az alap BS 420 modellcsalád, mely a hátsó és az első lökhárítóba is elhelyezhető.
 • Parkolóasszisztens Keetec BS 420 - alapvető, funkcionális, egyszerű és megfizethető parkolási asszisztens hangjelzéssel és 4 fekete matt érzékelővel. Ez lesz a legkelendőbb modell, akárcsak elődje, a Keetec BS 400.
 • Parkolóasszisztens Keetec BS 420 Shiny - ugyanaz a modell, mint a BS 420, de az érzékelők feketére, fényesre festettek.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 W - ez ugyanaz a modell, mint az alap BS 420, csak az érzékelők fehérek.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 S - ez ugyanaz a modell, mint az alap BS 420, csak az érzékelők ezüst színűek. S terminál EZÜST színben.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 IB - parkolási érzékelők 16 mm-es érzékelőkkel, amelyek azonban süllyesztettek, a lökhárítóval egy időben. A BS 420 mellett horoggátló funkcióval is rendelkeznek - a hibás érzékelő automatikus azonosítása. IB = fekete, matt érzékelők.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 IS - parkolási érzékelők 16 mm-es érzékelőkkel, amelyek azonban süllyesztettek, a lökhárítóval egy időben. A BS 420 mellett horoggátló funkcióval is rendelkeznek - a hibás érzékelő automatikus azonosítása. IS = ezüst, matt érzékelők.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 IW - parkolási érzékelők 16 mm-es érzékelőkkel, amelyek azonban süllyesztettek, egyidejűleg a lökhárítóval. A BS 420 mellett horoggátló funkcióval is rendelkeznek - a hibás érzékelő automatikus azonosítása. IW = fehér, matt érzékelők.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 OEM - az OEM modellnek a lehető legközelebb kell állnia az eredeti érzékelőkhöz, és ismét van horoggátló funkciója, és az érzékelők fekete színűek.
Drágább parkolószenzorok, ahol az akusztikus jelzésen kívül egy kis LCD kijelzőt is találunk, amin látható a partíciótól való távolság. Ez a BS 810 modell, amely első és hátsó érzékelőket is tartalmaz.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD - parkolási asszisztens 8 érzékelővel, egy vezérlőegységgel, amelyet a jármű első és hátsó lökhárítójába szereltek, és egy LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez . Érzékelő színe - fekete.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD S - parkolási asszisztens 8 érzékelővel, egy vezérlőegységgel, amelyet a jármű első és hátsó lökhárítójába szereltek, és egy LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. akadály. Érzékelő színe - ezüst.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD W - parkolási asszisztens 8 érzékelővel, egy vezérlőegységgel, amelyet a jármű első és hátsó lökhárítójába szereltek, és egy LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. akadály. Érzékelő színe - fehér.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD MB - parkolási asszisztens Keetec 8 érzékelővel és egy vezérlőegységgel a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető. LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. A vezérlőegység lehetővé teszi az intelligens tanulási funkció, az érzékenység két fokozatban és az Antihook (20 cm-es szkennelési eltolás) beállítását.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD IB - parkolási asszisztens 8 db, 16 mm-es fekete, süllyesztett érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezve, LCD kijelzővel kiegészítve számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez az akadálytól. az érzékelők színe fekete.
 • Parkolóasszisztens Keetec BS 810 LCD IW - parkolási asszisztens 8 db, 16 mm-es fekete, süllyesztett érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezve, LCD kijelzővel kiegészítve számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez az akadálytól. az érzékelők színe fehér.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD IS - parkolási asszisztens 8 db, 16 mm-es fekete, süllyesztett érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezve, LCD kijelzővel kiegészítve számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez az akadálytól. az érzékelők színe ezüst.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 - nyolc érzékelős parkolási asszisztens két hangjelzéssel, hangerő- és hangmagasság-állító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Fekete szenzorok.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 S - nyolc érzékelős parkolási asszisztens, két berregővel, hangerő- és hangmagasság-beállító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Ezüst érzékelők.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 W - nyolc érzékelős parkolási asszisztens két berregővel, hangerő- és hangmagasság-állító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Fehér érzékelők.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 MB - nyolc érzékelős parkolási asszisztens két berregővel, hangerő- és hangmagasság-állító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD OEM S - Keetec parkolási asszisztens 8 érzékelővel és egy vezérlőegységgel a jármű első és hátsó lökhárítójába történő felszerelésre készült. LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. A vezérlőegység lehetővé teszi az intelligens tanulási funkció, az érzékenység két fokozatban és az Antihook (20 cm-es szkennelési eltolás) beállítását. Parkolásérzékelők kialakítása - ezüst.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD OEM - Keetec parkolási asszisztens 8 érzékelővel és egy vezérlőegységgel a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre készült. LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. A vezérlőegység lehetővé teszi az intelligens tanulási funkció, az érzékenység két fokozatban és az Antihook (20 cm-es szkennelési eltolás) beállítását. Parkolásérzékelők kialakítása - fekete.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 IW - nyolc érzékelős parkolóasszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangmagasság-beállító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Parkolóérzékelők kivitele - fehér.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 IS - nyolc érzékelős parkolóasszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangerőkapcsolóval. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Parkolásérzékelők kialakítása - ezüst.
 • Parkolóasszisztens Keetec BS 810 IB - nyolc érzékelős parkolóasszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangmagasság-kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Parkolásérzékelők kialakítása - fekete.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 OEM S - nyolc érzékelős parkolási asszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangerőkapcsolóval. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását.
 • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 OEM - nyolc érzékelős parkolóasszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangmagasság-beállító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Keetec BS 420Keetec BS 420 parkolóasszisztens-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 4 fekete érzékelővel és hangjelzéssel26.880 Ft29.860 Ft RaktáronKeetec BS 420 IB Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 420 IB-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 4 süllyesztett 16 mm-es érzékelővel és hangjelzéssel, hátsó vagy első lökhárítóba szerelhető30.720 Ft34.140 Ft RaktáronKeetec BS 420 IS Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 420 IS-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)parkolóasszisztens 4 süllyesztett 16 mm-es ezüst érzékelővel és hangjelzéssel, hátsó vagy első lökhárítóba szerelhető30.720 Ft34.140 Ft RaktáronKeetec BS 420 IW Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 420 IW-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 4 süllyesztett 16 mm-es fehér érzékelővel és hangjelzéssel, hátsó vagy első lökhárítóba szerelhető30.720 Ft34.140 Ft RaktáronKeetec BS 420 OEM Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 420 OEM-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 4 állítható 16 mm-es süllyesztett érzékelővel és hangjelzéssel, a jármű hátsó vagy első lökhárítójába szerelhető31.680 Ft35.200 Ft RaktáronKeetec BS 420 SParkolási asszisztens Keetec BS 420 S-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 4 ezüst érzékelővel és hangjelzéssel26.880 Ft29.860 Ft RaktáronKeetec BS 420 ShinyParkolási asszisztens Keetec BS 420 Shiny-10 %Utolsó darabokGyors előnézetparkolóasszisztens 4 fényes fekete érzékelővel és hangjelzéssel26.880 Ft29.860 Ft RaktáronKeetec BS 420 WParkolási asszisztens Keetec BS 420 W-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)parkolóasszisztens 4 fehér érzékelővel és hangjelzéssel26.880 Ft29.860 Ft RaktáronKeetec BS 810 Ingyenes kiszállításKeetec BS 810 parkolóasszisztens-10 %Gyors előnézet8 érzékelős parkolóasszisztens új vezerlőegységgel, két buzzert tartalmaz állítható hangerővel és hang magassággal. Az autó első és hátsó lökhárítójába szerelhető.50.870 Ft56.530 Ft RaktáronKeetec BS 810 IB Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 IB-10 %Gyors előnézet8 érzékelős parkolási asszisztens, amely 16 mm-es fekete érzékelőket tartalmaz, két hangerő- és hangmagasság-állítással55.190 Ft61.320 Ft RaktáronKeetec BS 810 IS Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 IS-10 %Gyors előnézet8 érzékelős parkolóasszisztens, amely 16 mm-es süllyesztett ezüst érzékelőket, két hangerőt és hangmagasságot állítható hangjelzést tartalmaz55.190 Ft61.320 Ft Általában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKeetec BS 810 IW Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 IW-10 %Gyors előnézet8 érzékelős parkolóasszisztens, amely 16 mm-es, süllyesztett fehér érzékelőket, két hangerőt és hangmagasságot állítható hangjelzést tartalmaz55.190 Ft61.320 Ft RaktáronKeetec BS 810 LCD Ingyenes kiszállításKeetec BS 810 LCD parkolóasszisztens-10 %Gyors előnézet8 érzékelős parkolóasszisztens egyetlen, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető vezérlőegységgel, amely egy numerikus kijelzővel ellátott LCD-kijelzővel rendelkezik az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzésére.45.780 Ft50.860 Ft RaktáronKeetec BS 810 LCD IB Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD IB-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 8 db, 16 mm-es fekete, süllyesztett érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető, LCD kijelzővel, számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez49.840 Ft55.370 Ft Általában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKeetec BS 810 LCD IS Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD IS-10 %Gyors előnézetparkolási asszisztens 8 süllyesztett ezüst érzékelővel, 16 mm, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető, LCD kijelzővel, számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez49.840 Ft55.370 Ft Általában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKeetec BS 810 LCD IW Ingyenes kiszállításParkovací asistent Keetec BS 810 LCD IW-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 8 db, 16 mm-es, süllyesztett fehér érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető, LCD kijelzővel, számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez49.840 Ft55.370 Ft RaktáronKeetec BS 810 LCD MB Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD MB-10 %Gyors előnézetparkolási asszisztens 8 érzékelővel, egy vezérlőegységgel, amelyet a jármű első és hátsó lökhárítójába szereltek, és egy LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez45.780 Ft50.860 Ft RaktáronKeetec BS 810 LCD OEM Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD OEM-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 8 db állítható fekete érzékelővel, 16 mm, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető, LCD kijelzővel, számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez51.680 Ft57.420 Ft Általában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKeetec BS 810 LCD OEM S Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD OEM S-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 8 db állítható 16 mm-es ezüst érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető, LCD kijelzővel kiegészítve számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez51.680 Ft57.420 Ft RaktáronKeetec BS 810 LCD S Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD S-10 %Gyors előnézetparkolási asszisztens 8 süllyesztett ezüst érzékelővel, 16 mm, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető, LCD kijelzővel, számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez45.780 Ft50.860 Ft RaktáronKeetec BS 810 LCD W Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD W-10 %Gyors előnézetparkolóasszisztens 8 fehér érzékelővel, egy vezérlőegységgel, amelyet a jármű első és hátsó lökhárítójába szereltek, és egy LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez45.780 Ft50.860 Ft Általában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKeetec BS 810 MB Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 MB-10 %Gyors előnézet8 érzékelős parkolóasszisztens új vezérlőegységekkel, két hangerő- és hangmagasság-szabályozású hangjelzőt tartalmaz50.870 Ft56.530 Ft RaktáronKeetec BS 810 OEM Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 OEM-10 %Gyors előnézet8 érzékelős KEETEC parkolási asszisztens, állítható, 16 mm-es fekete, süllyesztett érzékelőkkel, két hangerővel és hangmagassággal állítható hangjelzéssel57.580 Ft63.980 Ft Általában 1-2 munkanap alatt feltöltjük a készleteinketKeetec BS 810 OEM S Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 OEM S-10 %Gyors előnézet8 érzékelős KEETEC parkolási asszisztens, állítható süllyesztett 16 mm-es ezüst színű érzékelőkkel, két hangerővel és hangmagasság-állítással57.580 Ft63.980 Ft RaktáronKeetec BS 810 S Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 S-10 %Gyors előnézet8 érzékelős parkolóasszisztens új vezérlőegységekkel, amely ezüst színű érzékelőket, két hangerőt és hangmagasságot állítható hangjelzést tartalmaz50.870 Ft56.530 Ft RaktáronKeetec BS 810 W Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 W-10 %Gyors előnézetszenzoros parkolási asszisztens új vezérlőegységekkel, amely fehér szenzorokat, két hangerőt és hangmagasságot állítható hangjelzést tartalmaz50.870 Ft56.530 Ft Raktáron

Hozzászólások a cikkhez