Fiókom

Új Keetec parkoló érzékelők kínálatunkban

Sokszor megszokta, hogy autós hangszórókat, szigetelőanyagokat vagy minőségi autókozmetikumokat vásároljon nálunk, de évek óta kínálunk parkolóérzékelőket is, amelyekre májusban odafigyeltünk és jelentősen bővítettük kínálatunkat. Kínálatunkban több új parkolóérzékelővel bővült a népszerű Keetec márka, amelyek többsége már raktáron van. Továbbra is nagy számban vannak olyan autók, amelyekre nincs gyárilag beszerelve szenzor, a kényelmes és különösen biztonságos parkolás érdekében ezeket célszerű befejezni. Változatos típusú parkolószenzorokat talál nálunk, természetesen van elöl vagy hátul vagy mindkét változat egyszerre, valamint süllyesztett parkolóérzékelők, klasszikus szenzorok vagy színesre - fehérre, feketére vagy ezüstre - festett szenzorok. Örülünk, ha üzletünkben parkolóérzékelőket vásárol. Elégedett lesz mind a szállítással, mind a parkolóérzékelők minőségével.

Minta hírek Keetec parkoló érzékelők

A Keetec a parkolásérzékelők 2 fő változatát dobta piacra, amelyek különböző funkciókkal és jellemzőkkel rendelkeznek. Az első modell az alap BS 420 modellcsalád, mely a hátsó és az első lökhárítóba is elhelyezhető.
  • Parkolóasszisztens Keetec BS 420 - alapvető, funkcionális, egyszerű és megfizethető parkolási asszisztens hangjelzéssel és 4 fekete matt érzékelővel. Ez lesz a legkelendőbb modell, akárcsak elődje, a Keetec BS 400.
  • Parkolóasszisztens Keetec BS 420 Shiny - ugyanaz a modell, mint a BS 420, de az érzékelők feketére, fényesre festettek.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 W - ez ugyanaz a modell, mint az alap BS 420, csak az érzékelők fehérek.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 S - ez ugyanaz a modell, mint az alap BS 420, csak az érzékelők ezüst színűek. S terminál EZÜST színben.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 IB - parkolási érzékelők 16 mm-es érzékelőkkel, amelyek azonban süllyesztettek, a lökhárítóval egy időben. A BS 420 mellett horoggátló funkcióval is rendelkeznek - a hibás érzékelő automatikus azonosítása. IB = fekete, matt érzékelők.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 IS - parkolási érzékelők 16 mm-es érzékelőkkel, amelyek azonban süllyesztettek, a lökhárítóval egy időben. A BS 420 mellett horoggátló funkcióval is rendelkeznek - a hibás érzékelő automatikus azonosítása. IS = ezüst, matt érzékelők.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 IW - parkolási érzékelők 16 mm-es érzékelőkkel, amelyek azonban süllyesztettek, egyidejűleg a lökhárítóval. A BS 420 mellett horoggátló funkcióval is rendelkeznek - a hibás érzékelő automatikus azonosítása. IW = fehér, matt érzékelők.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 420 OEM - az OEM modellnek a lehető legközelebb kell állnia az eredeti érzékelőkhöz, és ismét van horoggátló funkciója, és az érzékelők fekete színűek.
Drágább parkolószenzorok, ahol az akusztikus jelzésen kívül egy kis LCD kijelzőt is találunk, amin látható a partíciótól való távolság. Ez a BS 810 modell, amely első és hátsó érzékelőket is tartalmaz.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD - parkolási asszisztens 8 érzékelővel, egy vezérlőegységgel, amelyet a jármű első és hátsó lökhárítójába szereltek, és egy LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez . Érzékelő színe - fekete.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD S - parkolási asszisztens 8 érzékelővel, egy vezérlőegységgel, amelyet a jármű első és hátsó lökhárítójába szereltek, és egy LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. akadály. Érzékelő színe - ezüst.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD W - parkolási asszisztens 8 érzékelővel, egy vezérlőegységgel, amelyet a jármű első és hátsó lökhárítójába szereltek, és egy LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. akadály. Érzékelő színe - fehér.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD MB - parkolási asszisztens Keetec 8 érzékelővel és egy vezérlőegységgel a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető. LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. A vezérlőegység lehetővé teszi az intelligens tanulási funkció, az érzékenység két fokozatban és az Antihook (20 cm-es szkennelési eltolás) beállítását.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD IB - parkolási asszisztens 8 db, 16 mm-es fekete, süllyesztett érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezve, LCD kijelzővel kiegészítve számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez az akadálytól. az érzékelők színe fekete.
  • Parkolóasszisztens Keetec BS 810 LCD IW - parkolási asszisztens 8 db, 16 mm-es fekete, süllyesztett érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezve, LCD kijelzővel kiegészítve számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez az akadálytól. az érzékelők színe fehér.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD IS - parkolási asszisztens 8 db, 16 mm-es fekete, süllyesztett érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezve, LCD kijelzővel kiegészítve számkijelzővel a távolság kényelmes vizuális jelzéséhez az akadálytól. az érzékelők színe ezüst.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 - nyolc érzékelős parkolási asszisztens két hangjelzéssel, hangerő- és hangmagasság-állító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Fekete szenzorok.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 S - nyolc érzékelős parkolási asszisztens, két berregővel, hangerő- és hangmagasság-beállító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Ezüst érzékelők.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 W - nyolc érzékelős parkolási asszisztens két berregővel, hangerő- és hangmagasság-állító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Fehér érzékelők.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 MB - nyolc érzékelős parkolási asszisztens két berregővel, hangerő- és hangmagasság-állító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD OEM S - Keetec parkolási asszisztens 8 érzékelővel és egy vezérlőegységgel a jármű első és hátsó lökhárítójába történő felszerelésre készült. LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. A vezérlőegység lehetővé teszi az intelligens tanulási funkció, az érzékenység két fokozatban és az Antihook (20 cm-es szkennelési eltolás) beállítását. Parkolásérzékelők kialakítása - ezüst.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD OEM - Keetec parkolási asszisztens 8 érzékelővel és egy vezérlőegységgel a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre készült. LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez. A vezérlőegység lehetővé teszi az intelligens tanulási funkció, az érzékenység két fokozatban és az Antihook (20 cm-es szkennelési eltolás) beállítását. Parkolásérzékelők kialakítása - fekete.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 IW - nyolc érzékelős parkolóasszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangmagasság-beállító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Parkolóérzékelők kivitele - fehér.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 IS - nyolc érzékelős parkolóasszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangerőkapcsolóval. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Parkolásérzékelők kialakítása - ezüst.
  • Parkolóasszisztens Keetec BS 810 IB - nyolc érzékelős parkolóasszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangmagasság-kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását. Parkolásérzékelők kialakítása - fekete.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 OEM S - nyolc érzékelős parkolási asszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangerőkapcsolóval. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását.
  • Parkolási asszisztens Keetec BS 810 OEM - nyolc érzékelős parkolóasszisztens 16 mm-es süllyesztett érzékelőkkel, két hangerő- és hangmagasság-beállító kapcsolókkal. A rendszert a jármű első és hátsó lökhárítójába történő beépítésre tervezték. Az új vezérlőegységek lehetővé teszik az érzékelők érzékenységének, valamint az első érzékelők kikapcsolási késleltetésének két fokozatban történő beállítását.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

Keetec BS 420Keetec BS 420 parkolóasszisztens-10 %Gyors előnézet (2 értékelés)parkolóasszisztens 4 fekete érzékelővel és hangjelzéssel31.750 Ft35.280 FtRaktáronKeetec BS 420 IBParkolási asszisztens Keetec BS 420 IB-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)parkolóasszisztens 4 süllyesztett 16 mm-es érzékelővel és hangjelzéssel, hátsó vagy első lökhárítóba szerelhető33.120 Ft36.800 FtRaktáronKeetec BS 420 ISParkolási asszisztens Keetec BS 420 IS-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)parkolóasszisztens 4 süllyesztett 16 mm-es ezüst érzékelővel és hangjelzéssel, hátsó vagy első lökhárítóba szerelhető33.120 Ft36.800 FtRaktáronKeetec BS 420 OEMParkolási asszisztens Keetec BS 420 OEM-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)parkolóasszisztens 4 állítható 16 mm-es süllyesztett érzékelővel és hangjelzéssel, a jármű hátsó vagy első lökhárítójába szerelhető34.490 Ft38.320 FtRaktáronKeetec BS 420 SParkolási asszisztens Keetec BS 420 S-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)parkolóasszisztens 4 ezüst érzékelővel és hangjelzéssel31.750 Ft35.280 FtRaktáronKeetec BS 420 WParkolási asszisztens Keetec BS 420 W-10 %Gyors előnézet (1 értékelés)parkolóasszisztens 4 fehér érzékelővel és hangjelzéssel31.750 Ft35.280 FtRaktáronKeetec BS 810 Ingyenes kiszállításKeetec BS 810 parkolóasszisztens-10 %Utolsó darabokGyors előnézet8 érzékelős parkolóasszisztens új vezerlőegységgel, két buzzert tartalmaz állítható hangerővel és hang magassággal. Az autó első és hátsó lökhárítójába szerelhető.50.020 Ft55.580 FtRaktáronKeetec BS 810 LCD MB Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD MB-10 %Utolsó darabokGyors előnézetparkolási asszisztens 8 érzékelővel, egy vezérlőegységgel, amelyet a jármű első és hátsó lökhárítójába szereltek, és egy LCD-kijelzővel egészül ki számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez54.450 Ft60.500 FtRaktáronKeetec BS 810 LCD OEM Ingyenes kiszállításParkolási asszisztens Keetec BS 810 LCD OEM-10 %Utolsó darabokGyors előnézetparkolóasszisztens 8 db állítható fekete érzékelővel, 16 mm, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető, LCD kijelzővel, számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez58.980 Ft65.530 FtRaktáronKeetec BS 810 LCD OEM S Ingyenes kiszállításKeetec BS 810 LCD OEM S parkolóasszisztens-10 %Utolsó darabokGyors előnézetparkolóasszisztens 8 db állítható 16 mm-es ezüst érzékelővel, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető, LCD kijelzővel kiegészítve számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez58.980 Ft65.530 FtRaktáronKeetec BS 810 LCD S Ingyenes kiszállításKeetec BS 810 LCD S parkolóasszisztens-10 %Utolsó darabokGyors előnézet (1 értékelés)parkolási asszisztens 8 süllyesztett ezüst érzékelővel, 16 mm, egy vezérlőegységgel, a jármű első és hátsó lökhárítójába szerelhető, LCD kijelzővel, számkijelzővel az akadálytól való távolság kényelmes vizuális jelzéséhez54.450 Ft60.500 FtRaktáronKeetec BS 810 MB Ingyenes kiszállításKeetec BS 810 MB parkolóasszisztens-10 %Utolsó darabokGyors előnézet8 érzékelős parkolóasszisztens új vezérlőegységekkel, két hangerő- és hangmagasság-szabályozású hangjelzőt tartalmaz50.020 Ft55.580 FtRaktáronKeetec BS 810 OEM S Ingyenes kiszállításKeetec BS 810 OEM S parkolóasszisztens-10 %Utolsó darabokGyors előnézet8 érzékelős KEETEC parkolási asszisztens, állítható süllyesztett 16 mm-es ezüst színű érzékelőkkel, két hangerővel és hangmagasság-állítással56.630 Ft62.920 FtRaktáronKeetec BS 810 S Ingyenes kiszállításKeetec BS 810 S parkolóasszisztens-10 %Utolsó darabokGyors előnézet8 érzékelős parkolóasszisztens új vezérlőegységekkel, amely ezüst színű érzékelőket, két hangerőt és hangmagasságot állítható hangjelzést tartalmaz50.020 Ft55.580 FtRaktáronKeetec BS 810 W Ingyenes kiszállításKeetec BS 810 W parkolóasszisztens-10 %Utolsó darabokGyors előnézetszenzoros parkolási asszisztens új vezérlőegységekkel, amely fehér szenzorokat, két hangerőt és hangmagasságot állítható hangjelzést tartalmaz50.020 Ft55.580 FtRaktáron

Hozzászólások a cikkhez