Fiókom

Új termékek a CarPro márkától 2022/2023

Éppen időben a tavaszi szezon kezdetére, elhoztuk Önnek a CarPro néhány új termékét. Az autókozmetikumok területén a termékek folyamatosan megújulnak és a gyártók újakat fejlesztenek ki. Érdekes látni, hogy a különböző gyártók mivel rukkolnak elő, és hogy van-e érdeklődés az új termékek és technológiák iránt. Csak az autókozmetikai termékcsaládban több mint 4000 termékünk van, és a CarPro márka évről évre több mint 30%-kal növekszik, ami azt jelenti, hogy a vásárlóink kedvelik őket, és szeretik használni a termékeiket. Most szeretnénk bemutatni néhány új terméket, amelyet a CarPro márka a 2022/2023-as szezonra készített ügyfelei számára. Sajnos a termékek még nem állnak rendelkezésre, de úgy gondoljuk, hogy egy-két hónapon belül raktáron lesznek.

A CarPro márka legújabb termékei a 2022/2023-as évben

  • CarPro Descale autósampon - új sampon, amelyet úgy terveztek, hogy maximálisan hatékony legyen az erős szennyeződésekkel, kemény vízzel és egyéb gyakori szennyeződéssel szemben. Képes szétbontani a felgyülemlett szennyeződéseket, amelyek eltömítik a festék felületét és csökkentik annak fényességét. Eltávolíthatja a régi viaszokat, sealantokat, előkészítheti a lakkot polírozáshoz, zsírtalanításhoz, valamint a jármű festett és nem festett részein az útfoltok és az ásványi anyagok eltávolításához is alkalmas. Kínálatunkban 50 ml, 500 ml, 1000 ml és 4 literes kiszerelésben is megvásárolhatja a sampont.
  • CarPro InnerQD Quick detailer - gyors detailer a belső részre, amely antisztatikus és antimikrobiális - spray a belső tér részleteire. Használható minden belső felületen az enyhe szennyeződések, ujjlenyomatok, por eltávolítására, valamint a porszemcsék elektrosztatikus tapadásának és a patogén mikroorganizmusok szaporodásának kiküszöbölésére. Az InnerQD összetétele úgy lett megalkotva, hogy száraz, szaténos és antisztatikus réteget hagyjon a felületen csíkok nélkül, amely megakadályozza a por felgyülemlését. 50 ml, 500 ml, 1000 ml és 4 literes kiszerelésben kapható.
  • CarPro Spotless 2.0 vízfolt eltávolító - olyan termék, amely erősebb savakat tartalmazó, továbbfejlesztett kémiai összetételt használ a felületen lévő ásványi lerakódások eltávolítására, mielőtt azok a védőbevonatot (pl. sealantot vagy kerámia bevonatot) marnák, kiküszöbölve az időigényes gépi polírozás szükségességét, és így meghosszabbítva a védőbevonat élettartamát. A Spotless 2.0 biztonságosan semlegesíti a kemény vizes foltokat  műanyagokon, emblémákon, üvegeken, festékeken és modern, átlátszó bevonattal ellátott kerekeken. A Spotless 2.0 egy alapkészítmény a matt festék védőbevonathoz vagy karbantartáshoz való előkészítéséhez. A gondosan kiegyensúlyozott savak szabadalmaztatott keveréke biztonságosan lebontja az ásványi lerakódásokat a legtöbb kemény anyagon, és még a CQUARTZ bevonatokon is használható, így segítve Önt abban, hogy járműve makulátlan maradjon. A termék 50 ml, 500 ml, 1000 ml és 4 literes kiszerelésben kapható.
  • CarPro CarPro ReTyre keréktiszítót - speciálisan megtervezett tisztíószer a gumi anyagok tisztítására a felgyülemlett szennyeződésektől, régi fényezőktől, kerékvédőktől és antioxidásoktól, amelyektől bebarnul a felület. Habos hatású, magas pH értékkel, amely kefe használatával "kihúzza" a szennyeződéseket a gumi pórusaiból. A ReTyre terméket használhatja a moder festék nélküli kerekek tisztítására is. A termék 50 ml, 500 ml, 1000 ml és 4 literes kiszerelésben kapható. 
  • CarPro Waffle Drying Towel 60 x 82 cm szárító törölköző - árilag megvásárolható, waffle szerkezetű szárító törölköző, amely alkalmas minden típusú autó, motorkerékpár és hajó használatára.
  • CarPro Measure mérőedény - új és könyebb módszer a koncentrátumok pontos mérésére a higításokhoz. Egyszerűen csavarja fel a 28 mm menettel rendelkező flakonra és nyomja meg, míg a termék el nem éri a kívánt mennyiséget. Majd öntse át a higításra előkészített edénybe. A Measure megakadályozza, hogy a flakonból kifollyon további folyadék.
  • CarPro Wheels Mitt mosókesztyű a kerekekre - speciális mosókesztyű a kerekek, gumiabroncsok és külső műanyagok tisztítására. Az egyik oldalán vastagabb anyagú az erősebb mosáshoz, míg a mási oldal puha mikroszálakból készül finomabb tisztításhoz és a szennyeződések megemeléséhez. Nagyon sokoldalú tisztító eszköz főleg a jármű alsó részeinek tisztításához.
  • CarPro Glass Mitt mosókesztyű az ablakokra - egy speciális mikroszálas keverék, amely lehetővé teszi az összes szennyeződés kíméletes eltávolítását (csíkok nélkül), amelyek általában zsíros réteget képeznek a belső üvegen, csökkentve a látási viszonyokat és fokozva a ködképződést. A GlassMitt segítségével könnyedén eltávolítható az emberi lehelet, a légkondicionáló füstje és a párásodás minden nyoma, tökéletesen tiszta és csíkmentes üvegfelületet hagyva maga után, különösen az első és hátsó ablakok nehezen hozzáférhető területein.
  • CarPro DABDAB mosókesztyű - új, szuperpuha mosókesztyű, amely speciális hosszú és rövid szálak keverékéből áll, lehetővé teszi a szennyeződések biztosnágos eltávolítását a mosás során a védett és nem védett járműveken egyaránt. A CarPro merevebb maggal tervezte, amely követi a karosszéria körvonalait, hogy maximalizálja az érintkezési felületet és javítsa a szennyeződés eltávolítási tulajdonságokat. A megfordítható kialakítás lehetővé teszi, hogy több víz és sampon kerüljön a vödörből a járműbe a nagyobb tisztítóerő és az összességében biztonságosabb mosás érdekében.
  • CarPro Detailing Brush XL nagy ecset a detailingre - tökéletes ecset minden részlet tisztításhoz nagyobb felületeken. A hosszabb és merevebb nejlonszálak tartósabbak, és könnyen bírják a nehéz munkát a motortérben, kerekeken stb. A z ecset ellenáll a vegyi anyagoknak/alkoholnak/oldószereknek, és károsodás nélkül bírja az ismételt nehéz használatot.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hasonló termékek

CarPro ReTyre (1 l)CarPro ReTyre gumiabroncs tisztító (1 l)Gyors előnézet (2 értékelés)gumi tisztító, 1000 ml6.650 FtRaktáronCarPro ReTyre (4 l)CarPro ReTyre gumiabroncs tisztító (4 l)Gyors előnézetgumi tisztító, 4000 ml16.650 FtRaktáronCarPro ReTyre (50 ml)CarPro ReTyre gumiabroncs tisztító (50 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)gumi tisztító, 50 ml1.650 FtRaktáronCarPro ReTyre (500 ml)CarPro ReTyre gumiabroncs tisztító (500 ml)Gyors előnézet (5 értékelés)gumi tisztító, 500 ml4.980 FtRaktáronCarPro Waffle Drying Towel 60 x 82 cmCarPro Waffle Drying Towel szárító törölköző 60 x 82 cmUtolsó darabokGyors előnézetszárító törölköző, 60 x 82 cm5.650 FtRaktáronCarPro InnerQD (1 l)CarPro InnerQD Quick detailer (1 l)Gyors előnézet (5 értékelés)quick detailer, 1000 ml6.650 FtRaktáronCarPro InnerQD (4 l)CarPro InnerQD Quick detailer (4 l)Gyors előnézet (1 értékelés)quick detailer, 4000 ml16.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarPro InnerQD (50 ml)CarPro InnerQD gyors detailer (50 ml)Gyors előnézetquick detailer, 50 ml1.650 FtRaktáronCarPro InnerQD (500 ml)CarPro InnerQD gyors detailer (500 ml)Gyors előnézet (4 értékelés)quick detailer, 500 ml4.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarPro Spotless 2.0 (1 l)CarPro Spotless 2.0 folteltávolító (1 l)Gyors előnézettermék a kemény víz után maradt foltok eltávolítására - alkalmas a kerámia bevonattal kezelt autókra is, 1000 ml7.820 FtRaktáronCarPro Spotless 2.0 (50 ml)CarPro Spotless 2.0 folteltávolító (50 ml)Gyors előnézettermék a kemény víz után maradt foltok eltávolítására - alkalmas a kerámia bevonattal kezelt autókra is, 50 ml1.650 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarPro Spotless 2.0 (500 ml)CarPro Spotless 2.0 folteltávolító (500 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)termék a kemény víz után maradt foltok eltávolítására - alkalmas a kerámia bevonattal kezelt autókra is, 500 ml5.150 FtÁtmenetileg nem elérhetőCarPro MeasureCarPro Measure mérőedényGyors előnézetmérőedény a higításra5.980 FtRaktáronCarPro WheelsMittCarPro WheelsMitt mosókesztyű a kerekekreGyors előnézet (1 értékelés)mikroszálas mosókesztyű az alumíniuk kerekek és az autó alsó részének tisztítására6.820 FtRaktáronCarPro GlassMittCarPro GlassMitt mosókesztyű az ablakokraGyors előnézetmosókesztyű az ablakokra6.650 FtRaktáronCarPro Descale (1 l)CarPro Descale (1 l)Gyors előnézetextra erős autósampon, higítás 1:100 - 10:10, 1000 ml14.320 FtRaktáronCarPro Descale (4 l) Ingyenes kiszállításCarPro Descale (4 l)Gyors előnézetextra erős autósampon, higítás 1:100 - 10:10, 4000 ml44.150 FtRaktáronCarPro Descale (50 ml)CarPro Descale autósampon (50 ml)Gyors előnézetextra erős autósampon, higítás 1:100 - 10:10, 50 ml1.650 FtRaktáronCarPro Descale (500 ml)CarPro Descale autósampon (500 ml)Gyors előnézet (1 értékelés)extra erős autósampon, higítás 1:100 - 10:10, 500 ml8.820 FtÁtmenetileg nem elérhető

Hasonló cikkek

Gyeon újdonságok a 2022-es év szezonjára
A kóreai Gyeon márka végre új generácós EVO kerámia bevonatokat és további termékeket dobott a piacra. Az árak többnyire megmaradta, vagy egy kicsit növekedtek.
Teljes cikk

Hozzászólások a cikkhez