Fiókom

Újdonságok az Unilite lámpáknál

Ha valaha is dolgozott már az autóján (pl. hangszórócsere, fényezés, belső tisztítás... ahogy manapság mondják - részletezés), biztosan észrevette, hogy otthon a garázsban minden jól nézett ki, de másnap kint a napon, vagy este a benzinkútnál a lámpák fényében, például, észrevette, hogy az eredmény közel sem olyan jó, mint amilyennek a garázsban tűnt. Az olyan helyzetek elkerülése érdekében, amikor nincs más választása, mint megismételni a munkát, javasoljuk, hogy szerezzen be egy jó minőségű munkalámpát, és munka közben tartsa azt professzionálisan megvilágítva. Technikusaink elsősorban fejlámpát használnak, amikor a műhelyben dolgoznak, ami mindenképpen nagy segítség minden munkánál. Az angol Unilite cég a munka- és részletvilágítás specialistája, és 2021-re 6 új terméket vett fel a kínálatába:
  • Az Unilite HL-8R újratölthető fejlámpa maximális teljesítménye 475 lumen két SMD LED és egy nagy központi SMD LED 250 lumen fényerejű, külön is használható SMD LED.
  • Unilite IL-375R ellenőrző lámpa - összecsukható, kompakt, újratölthető lámpa, amelynek maximális teljesítménye 375 lumen a fő fehér COB LED-es fényszóróból. A fő fényszórón kívül van egy hátsó, 250 lumen kimeneti teljesítményű másodlagos fehér COB-fény és egy harmadik fény a tetején, amelynek maximális kimeneti teljesítménye 100 lumen fehér fény SMD LED-ekből.
  • Az Unilite CRI-1900 munkalámpa egy nagy teljesítményű CRI lámpa, amely képes hálózati tápellátásra vagy a beépített újratölthető akkumulátor használatára, + 2 amperes tápegységet kínál más eszközök feltöltéséhez. A 15,6 W-os COB LED fényereje maximális beállításnál 1900 lumen, és négy teljesítményszint (eco, alacsony, közepes és magas) közül választhat, valamint négy színhőmérséklet közül választhat: 2700K, 3500K, 4500K és 6500K.
  • Unilite CRI-3250 munkalámpa - minőségi CRI munkalámpa, amely az Unilite CRI újratölthető LED-es lámpáinak termékcsaládjába tartozik, és hálózati tápellátással vagy újratölthető akkumulátorral használható, + 2A powerbankot kínál. A CRI-3250 változó kimeneti teljesítményű, a legmagasabb beállításnál maximum 3250 lumen, a legalacsonyabb beállításnál minimum 200 lumen a 30 W-os COB LED-től, valamint a színhőmérséklet 2700K és 6500K között változtatható.
  • Az Unilite CRI-1650R munkalámpa - a teljesítményt és a kompakt kialakítást egyaránt magában foglalja. Ez egy megfizethető árú munkafény. Az 1650 lumenes COB LED 96+ CRI-vel rendelkező, nagy teljesítményű, 1650 lumenes COB LED kiváló fényerősséget biztosít. A 2700 K / 3500 K / 4500 K / 6500 K színhőmérséklet-tartomány kiválasztható a színhibák és a hologramok kiemelésére. Használható továbbá a munkához szükséges tökéletes fényárnyalat megtalálásához. A rendkívül tartós nejlon és alumínium szerkezet biztonságban tartja. A hátsó mágnesek és a talapzaton lévő menetes furat praktikus használatot biztosít tartás nélkül. Az 13500mAh-s USB Type-C lítium-ion akkumulátor akár 149 órán át is bírja.
  • Unilite RA-700R kézi zseblámpa - Az Unilite ferde munkalámpája, amelynek maximális teljesítménye 700 lumen a nagy teljesítményű CRI COB típusú LED-ből, 6500K színhőmérséklettel, valamint piros állandó és piros villogó kimenettel is rendelkezik. Nagyon hasznos tulajdonsága ennek a zseblámpának, hogy a fej 130°-ban elforgatható, így a fényt könnyen oda irányíthatja, ahová kívánja, így kényelmes és sokoldalúan használható. A kéz nélküli működéshez az RA-700R erős mágnessel rendelkezik az alján, amely mágneses felületre rögzíthető, és a hátoldalán egy levehető karabineres kampó is található, amely 140°-ban forgatható.
Autor: Ing. Karel Šudák
A képek vagy a szöveg másolása tilos! Minden jog fenntartva.

Hozzászólások a cikkhez