Fiókom

Bilt Hamber Cleanser-Fluid nem abrazív festéktisztító (500 ml)

festéktisztító a viasz vagy más védelem felvitele előtt, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Cleanser-Fluid nem abrazív festéktisztító (500 ml)

Bilt Hamber Cleanser-Fluid nem abrazív festéktisztító

A Bilt Hamber Cleanser-Fluid mélyen megtisztítja a fényezést az út mocskától, a régi viasztól, az aszfalttól, és előkészíti a festékfelületet az új viasz felvitelére. Minden felületet meg kell tisztítani a viasz felvitele előtt. A Bilt Hamber Cleanser-Fluid a Bilt Hamber Laboratories által gyártott exkluzív termék. A festékfelület legmélyebb, nem koptató hatású tisztítását biztosítja a viasz vagy sealant felvitele előtt. Az IPA (izopropil-alkohol) helyettesítésére is használják. A Cleanser-Fluid eltávolítja az olajalapú szennyeződéseket, a polírozás maradványait vagy a régi viaszt. A Cleanser-Fluid az agyagozás után használható a felület tökéletes előkészítéséhez és a korábban felhordott viaszok hatékonyságának meghosszabbításához. Egy puha Bilt Hamber mikroszálas kendőt is tartalmaz.

Fő tulajdonságok

 • Kiváló minőségű festéktisztító.
 • Eltávolítja a régi viaszokat, aszfaltot, olajokat, fényezőpasztákat vagy a közönséges szennyeződéseket.
 • Az IPU-t helyettesítő, lényegesen hatékonyabb és kíméletesebb a fényezéshez.
 • Kiválóan alkalmas a következő lépésként az agyagozás után.
 • Mikroszálas kendőt is tartalmaz.

A Bilt Hamber Cleanser-Fluid használata

 • A terméket mindig árnyékban használja.
 • Munka közben viseljen gumi védőkesztyűt.
 • Habos applikátorral vigye fel.
 • A terméket a felületre is permetezheti és letörölheti, de a jobb eredmény érdekében használja az applikátort.
 • Utána törölje le mikroszálas ruhával.
 • Fényesre polírozza.
 • A polírozás után a felület készen áll a védőbevonat vagy viasz, illetve tömítőanyag felvitelére.

A márkáról

A Bilt Hamber egy angol márka, amely talán nem rendelkezik érzelmi marketinggel, de olyan termékeket kínál, amelyek egyediek, és gyakran a lehető legjobb minőségűek az adott árkategóriában. A márka kínálatában megtalálható a legkelendőbb Bilt Hamber Korrosol polírozó rozsdaeltávolító és a kiváló Doubble Speed Wax, egy kemény hibrid viasz, amely akár egy évig is kitart. A Bilt Hamber szorosan specializálódott a járművek futóműveinek rozsdaeltávolítására és korrózióvédelmére, valamint a csúcskategóriás autókozmetikára. Ezen a területen az abszolút világelsők közé tartozik. A Bilt Hamber Laboratories nevéhez fűződik a kutatás, az innovatív kémia és a szigorú tesztelés, mint a legjobb teljesítményű termékek előállításának módja. Minden terméket alaposan tesztelnek és összehasonlítanak a versenytársakkal, mielőtt forgalomba kerül.
Katalógus számBH-0019
MárkaBilt Hamber
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
8 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (7 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság L, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care - L nitril kesztyűBrela Pro Care - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (11 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret L fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronPurestar Plush Edgeless Magnet Buffing TowelPurestar Plush Edgeless Magnet Buffing Towel mikroszálas kendőTippGyors előnézet (4 értékelés)mikroszálas kendő mágnesekkel, 40 x 40 cm, súly 800 gsm, zöld színű3.980 FtRaktáronFlexipads Soft Edge Black ApplicatorFlexipads Soft Edge Black ApplicatorTippGyors előnézet (99 értékelés)finom hab applikátor, fekete színű, átmérő 105 mm, 1 darab980 FtRaktáronFlexipads Soft Edge Red ApplicatorFlexipads Soft Edge Red Applicator - applikátorTippGyors előnézet (81 értékelés)finom hab applikátor, piros színű, átmérő 105 mm, 1 darab980 FtRaktáronDodo Juice Blue Roo - ApplicatorDodo Juice Blue Roo - Applicator mikroszálas applikátorTippFrissítveGyors előnézet (111 értékelés)nagy mikroszálas applikátor2.820 FtRaktáronPurestar Plush Light Buffing Towel YellowPurestar Plush Light Buffing Towel Yellow mikroszálas törölközőTippGyors előnézet (46 értékelés)mikroszálas törölköző, 32 x 32 cm, súly 380 gsm, sárga színű1.650 FtRaktáronPurestar Premium Buffing Towel GrayPurestar Premium Buffing Towel Gray mikroszálas törölközőTippGyors előnézet (106 értékelés)prémium mikroszálas törölköző, 40 x 40 cm, súly 1200 gsm, szürke színű 4.480 FtRaktáronPurestar Grass Buffing TowelPurestar Grass Buffing Towel mikroszálas kendőTippGyors előnézet (32 értékelés)mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, súly 800 gsm, zöld színű3.650 FtRaktáronPurestar Premium Buffing Towel BluePurestar Premium Buffing Towel Blue mikroszálas kendőTippGyors előnézet (60 értékelés)prémium mikroszálas kendő, 40 x 40 cm, 1200 gsm, kék szinű4.480 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.