Fiókom

Bilt Hamber Ferrosol víztaszító többcélú kenőanyag (500 ml)

kiváló minőségű víztaszító kenőanyag és védelem, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Ferrosol víztaszító többcélú kenőanyag (500 ml)
-20 %

Bilt Hamber Ferrosol víztaszító kenőanyag

A Ferrosol egy kiváló minőségű kenőanyag, amelyet arra terveztek, hogy behatoljon a szűk helyekre, eltávolítsa a rozsdásodott alkatrészeket, kiszorítsa a vizet, helyreállítsa az elektromos áramköröket és korrózióvédelmet biztosítson. A Ferrosol olyan egyedi molekulákat tartalmaz, amelyek súrlódás hatására a fémfelületekhez kötődnek, ezek hatékony kopásgátat képeznek. Független laboratóriumi vizsgálatok igazolják a Ferrosol képességeit, és bizonyítják, hogy a Ferrosol jobb, mint a konkurens termékek.

A Bilt Hamber Ferrosol használata

A Bilt Hamber Ferrosol ideális fúrás, vágás vagy csiszolás esetén. A Ferrosol használata meghosszabbítja a szerszám élettartamát. A Bilt Hamber Ferrosol kenőanyag felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul ott, ahol extrém nyomási képessége és alacsony felületi feszültsége lehetővé teszi a behatolást és a kenést a gépkocsi egyébként nehezen hozzáférhető mozgó részeibe. Ezen kívül a Bilt Hamber Ferrosol kiváló kopás- és korrózióvédelmet biztosít az autók és más járművek több száz mozgó alkatrészének. Nehézipari gépek, csörlők, láncok, hordozócsapok és tengelykapcsolók kenésére is alkalmas. A Ferrosol, más kenőanyagokkal ellentétben, továbbra is ken, ahol más termékek már nem működnek. Ez egy kiváló minőségű kenőanyag - csak ajánlani tudjuk - mi magunk is használjuk, például ajtópántoknál.

Hogyan kell használni a Bilt Hamber Ferrosol-t?

Védelemként
A Ferrosolt minden olyan helyre kell permetezni, ahol már bekövetkezett a vízszennyezés. Vékony Ferrosol réteg használható korrózióvédelemként. A Ferrosol szükség esetén enyhe oldószerrel lemosható. A kezelés előtt kapcsolja ki az elektromos berendezéseket vagy alkatrészeket. Ezenkívül a Ferrosol számos felületről gumit, viaszt és kátrányt tisztíthat. Vigye fel a terméket, és hagyja rajta 10-20 másodpercig, majd törölje le egy ruhával.

Kenőanyagként
Fémmegmunkáló kenőanyagként való használatra, lazán kenje fel, és hagyja behatolni oda, ahol kenésre van szükség, ne törölje le. A gépek és berendezések kenésekor mindig kövesse a gyártó kenési utasításait.
Katalógus szám:BH-0037
MárkaBilt Hamber

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
60 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.