Fiókom

Bilt Hamber Hydrate-80 (1 l) védőbevonat a korrózió ellen

védőbevonat a korrózió ellen, az oxidálódott acél felületeken, 1 l
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Bilt Hamber Hydrate-80 (1 l) védőbevonat a korrózió ellen

Bilt Hamber Hydrate 80 védőbevonat a korrózió ellen

A korrózió ellen használt hagyományos bevonatok általában rövid távú hatást biztosítanak, mivel csak elrejtik a mögöttes és folyamatban lévő korróziót - a meghibásodás először a bevonat hólyagosodásában és az azt követő gyors rozsdásodásban mutatkozik meg. A Hydrate 80 erős védelmet nyújt a rozsdásodott acélfelületek számára, elektrokémiai funkciója stabilizálja a meglévő korróziót azáltal, hogy a vas-oxidokat védő fémkomplexszé alakítja. Ezenkívül a felületi nedvességgel és oxigénnel együttműködve megfosztja a korróziós folyamatot a szükséges körülményektől. A Hydrate 80-zal kezelt felületekre felvitt festékek és bevonatok hosszú távú teljesítménye hihetetlenül javul. A Hydrate 80 kiváló stabil gátat képez, amely megakadályozza a további rozsdatámadást. Az erősítő polimer úgy van kialakítva, hogy erős, nem meszes gátat képezzen, amely szilárdan tartja a fémfelületet, és ideális alapot biztosít más bevonatok, festékek vagy rozsdagátló viaszok számára. A Hydrate 80 hosszú távú védelme szempontjából fontos, hogy nem tartalmaz klórt, amelyről ismert, hogy maró sósavvá alakul. A Hydrate 80 hosszú távú teljesítménye a német TÜV által a VDA 621-415 feltételek mellett (6 ciklus vagy 1008 óra) elvégzett független tesztek szerint jelentősen növeli a festék élettartamát, amely magában foglalta a forró sós permetnek, a 100%-os relatív páratartalomnak és a légköri szárításnak való kitettséget, minden egyes ciklus 168 órán át tartott. A Hydrate 80 a "Practical Classics" magazin "Best Buy" és "Recommended Product" díjat kapott egy hosszú távú vizsgálat után, amelyben 12 másik termékkel együtt tesztelték.

Fő tulajdonságai

  • Bizonyítottan hosszú távú korrózióvédelem a részlegesen kezelt felületeken - masszívan megnöveli a részlegesen tisztított acélra felvitt festék élettartamát.
  • Növeli a fúvócsővel tisztított vagy más módon tisztított acélra felvitt bevonatok korrózióvédelmét.
  • Könnyen alkalmazható ecsettel vagy spray-vel.
  • Biztonságos, vízbázisú és nem gyúlékony.
  • Előkészíti a felületet a festéshez.
  • Szuperkemény, gumírozás nélküli, maratott gátat hoz létre.
  • Az alacsony viszkozitás kiküszöböli a korróziót.
  • Független TÜV autóipari festékteszteken tesztelve.

A Bilt Hamber Hydrate 80 helyes használata

Úgy mint minden bevonatnál fontos az előkészület
A laza korróziót távolítsa el kefével vagy csiszolópapír segítségével. A Hydrate 80 aktív összetevőjének az acél oxidált felületre kell jutnia. A felületet alaposan zsírtalanítsa és mossa le vízzel, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződéseket. Ha nem zsírtalítsa eléggé a felületet, akkor zsírfoltok képződhetnek. 

1. lépés
Alaposan rázza fel, és öntse a megfelelő mennyiséget egy nem fémből készült edénybe. Két rétegben, 30 perc különbséggel, takarékosan vigye fel. Az első réteget a felhasadt részekbe kell bedolgozni, majd ecsettel egy irányba elsimítani. Kerülni kell a túlzott alkalmazást. A második réteget az első réteghez képest 90°-os szögben kell felvinni. A legjobb eredményt 24 óra elteltével érheti el, ezután lehet egy befejező réteget felvinni.

2. lépés
Ahol gyors munkafolyamatra van szükség, a Hydrate 80 általában 3 óra elteltével a teljesítmény csökkenése nélkül bevonható. A Hydrate 80 ecsettel vagy permetezéssel alkalmazható. A permetezéses felhordást úgy kell végezni, hogy először egy könnyű ködöt kell felvinni, amelyet rajta kell hagyni (5-10 percig), majd egy teljes réteget kell felhordani. A Hydrate 80 alkalmazása 10 °C alatt lassú reakcióidőt eredményez.

3. lépés
Mivel a Hydrate 80-at tiszta acélra alkalmazzák, az érintett területet láthatóan korrodált felületig kell megtisztítani, ami biztosítja a teljes kezelést. Mossa ki a felszerelést vízzel. 

4. lépés
A Hydrate 80 kiváló alapanyag a felületkezelő rendszerek széles skálájához. Kívánatos, de nem szükséges jó minőségű alapozót használni a fedőrétegek felhordása előtt. A bevonatok és a kikeményedési folyamatok sokféle formája miatt a termék kompatibilitásának kisléptékű vizsgálata szükséges a felhasználás előtt.

Figyelem!
Érintkezés után alaposan mosson kezet szappannal és vízzel, a szemét alaposan öblítse ki bő folyóvízzel, és szemsérülés esetén forduljon orvoshoz!

A márkáról

A Bilt Hamber egy angol márka, amely talán nem rendelkezik érzelmi marketinggel, de olyan termékeket kínál, amelyek egyediek, és gyakran a lehető legjobb minőségűek az adott árkategóriában. A márka kínálatában megtalálható a legkelendőbb Bilt Hamber Korrosol polírozó rozsdaeltávolító és a kiváló Doubble Speed Wax, egy kemény hibrid viasz, amely akár egy évig is kitart. A Bilt Hamber szorosan specializálódott a járművek futóműveinek rozsdaeltávolítására és korrózióvédelmére, valamint a csúcskategóriás autókozmetikára. Ezen a területen az abszolút világelsők közé tartozik. A Bilt Hamber Laboratories nevéhez fűződik a kutatás, az innovatív kémia és a szigorú tesztelés, mint a legjobb teljesítményű termékek előállításának módja. Minden terméket alaposan tesztelnek és összehasonlítanak a versenytársakkal, mielőtt forgalomba kerül.
Katalógus számBH-0046
MárkaBilt Hamber
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
2 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.