Fiókom

Brela Pro Care - M vegyszerálló nitril kesztyű

vegyszerálló kesztyű, méret M fekete színben, 1 db ára
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Brela Pro Care - M vegyszerálló nitril kesztyű
Tipp

Brela Pro Care -  nitril kesztyű

A BRELA PRO CARE kesztyű abszolút egyedisége abban rejlik, hogy nincs negatívuma. Amikor megvásárolja, nem kompromisszumot keres az ár, a minőség, a biztonság és a rendeltetés között. A kiválasztás egyetlen kritériuma az Ön igényeinek megfelelő méret - S, M, L, XL. Sajnos általános gyakorlat, hogy a kvazi-nitril kesztyűk gyártása során különböző olcsóbb adalékanyagokat használnak. Ennek célja a gyártási költségek csökkentése és a kereskedelmi nyereség növelése. Mindez a minőség és a fogyasztó kárára. A kvazi-nitril kesztyűk vékonyabbak, amit szabályszerűen a súlyuk is tükröz. A felhúzás és a használat során gyakrabban szakadnak el, ami növeli a költségeit, és végeredményben veszélyezteti a biztonságát és az egészségét.

100% nitril

A BRELA PRO CARE kesztyűk 100% nitrilből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott adalékanyagokat, nem púderezettek és nem okoznak allergiás reakciót. Az ujjhegyeken található mintázat óriási érzékenységet kölcsönöznek a bennük végzett munkának, ami a legprecízebb szakmákban elengedhetetlen. A Brela kesztyű gördülő mandzsettája biztosítja a kezek védelmét a baktériumoktól, vírusoktól és folyadékoktól, beleértve az olajakat és zsírt is. A kesztyű súlya és minősége megbízható szilárdságot garantál, biztosítva, hogy a kesztyű nem szakad el munka közben, főleg nem azonnal a felhúzáskor. A strapabíróságuk a lassabb elhasználódásban is tükröződik.

Higiéniai színvonal a legmagasabb szinten

A BRELA PRO CARE kesztyűk a legmagasabb higiéniai szabványnak felelnek meg. Ezáltal alkalmasak az összes létező szolgáltatásban való használatra, beleértve a vendéglátást is. Lágyságuk miatt fodrászatban vagy művészeti szolgáltatásokban (festés, tetoválás stb.) is ideálisak. Erősségüknek köszönhetően olyan területeken is megvédik Önt, mint az autóipar, a részletek kidolgozása, a háztartási munkák és a karbantartás. A BRELA PRO CARE kesztyűk megfordíthatóak - azonosak a bal és a jobb kézre.

A Brela Pro Care kesztyű elérhető méretei és specifikációi

  • A Brela Pro Care kestyűket egy darabos kiszerelésben árusítjuk, négy különböző méretben: S, M, L, XL.
  • A mandzsetta vastagsága 0,07 mm, a tenyéren 0,08 mm és 0,13 mm az ujjakon.
  • S nagyság - 240 mm (hossz) x 85 mm (szélesség).
  • M nagyság - 240 mm (hossz) x 96 mm (szélesség).
  • L nagyság - 240 mm (hossz) x 107 mm (szélesség).
  • XL nagyság - 240 mm (hossz) x 118 mm (szélesség).
  • Certifikációk: EN ISO 21420:2020, EN ISO 374-1:2016+A1:2018, EN ISO 374-5:2016, EN 1186-1:2002, EN 1186-9:2002, EN 1186-14:2002, EN 13130-1:2004
  • 1 db ára !!!
Katalógus számBPC-M
MárkaBrela Pro Care

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
90 %
4 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.