Fiókom

Comfortmat S1 rezgéscsillapító anyag

rezgéscsillapító anyag, 700 x 500 mm, vastagság 1,5 mm, MLF 0,22
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Comfortmat S1 rezgéscsillapító anyag

Comfortmat S1 rezgéscsillapító anyag

A Comfortmat Standard sorozat alapvető rezgéscsillapító anyaga, amely 2021-ben teljes innováción esett át. Első pillantásra feltűnik az új anyagnyomat, amely most már megfelel a Comfortmat termékek jelenlegi dizájnjának. A fejlesztések azonban nem csak a formatervezésben történtek, és az újítások az anyagösszetételben is megtalálhatók, nevezetesen a kissé nagyobb hatékonyság és a tapadás terén. A Comfortmat S1 öntapadó butilgumi rétegből és egy téglalap alakú préselt szerkezetű alumíniumfóliából áll. A Standard termékcsalád a Comfortmat laboratóriumaiban végzett többéves fejlesztés után került piacra egy egyedi S-formulával, amely a bemeneti anyagokat egyedülálló tulajdonságokkal ruházza fel, amelyeket gyakran csak a konkurens gyártók prémium kategóriás anyagai kínálnak. A Comfortmat S1 a célszerűen módosított elasztomer használatának köszönhetően magas akusztikai veszteségtényezővel, kiváló tapadással rendelkezik a fémekhez, ellenáll a víznek, a nedvességnek, az olajnak és a szélsőséges hőmérsékleteknek, korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, és télen-nyáron ugyanazokat a tulajdonságokat őrzi meg.

Egyedülálló Standard sorozatú technológia

A Comfortmat S1 egy speciális fóliával rendelkezik, amelynek gyártási folyamata a HotAL kettős hőkezelési technológiát alkalmazza. Ez garantálja a megnövelt fóliamerevséget, miközben a működés kiváló rugalmassága megmarad. Az új inFliz technológia a butilvegyület egyszerű felvitelére az alumíniumfólián lehetővé teszi a levegő teljes hiányát a rétegek között, és a teljes felületen való egyenletesebb eloszlásnak köszönhetően jelentősen javítja az anyag tulajdonságait. A fólián lévő rácsos új kialakítás segít az anyag vágásakor, megkönnyíti a telepítést, és védi a Comfortmat termékeket a hamisítványoktól. Az anyag 1,5 mm, 2 mm és 3 mm vastagságban kapható.

A Comfortmat S1 rezgéscsillapító anyag fő tulajdonságai

 • 1,5 mm vastagságú rezgésgátló anyag az alapmodell Standard sorozatból.
 • Nagyfokú tapadás a fémekhez, vízzel, nedvességgel, olajokkal szembeni ellenállás és korróziógátló tulajdonságok.
 • Ellenáll az időjárás viszontagságainak és a szélsőséges hőmérsékleteknek - télen és nyáron is megőrzi ugyanazokat a tulajdonságokat.
 • HotAL technológia az alumíniumfólia merevségének növelésére szolgál, miközben az alkalmazás során nagy rugalmasságot biztosít. 
 • Könnyen felszerelhető mindenféle felületen, fűtés nélkül.
 • Az új inFliz technológia lehetővé teszi, hogy a butil és az alumíniumfólia rétegek között ne legyen levegő.

A Comfortmat S1 anyag műszaki paraméterei

 • Vastagság: 1,5 mm
 • Méretek: 700 x 500 mm
 • Súly: 944 g
 • Sűrűség: 2,7 kg / m² 
 • Akusztikai veszteségtényező (MLF): 0,22
 • Tapadás: 6 - 8 N/ cm
 • Dombornyomás: Ingot-M 6x 12 mm
 • Szín: ezüst-fekete.
 • Ár: 1 darab.

A Comfortmat Standard S1 rezgéscsillapító anyag alkalmazása

A Comfortmat S1 rezgéscsillapító anyag szinte bárhol alkalmazható, ahol csökkenteni kell a rezgést. Az 1,5 mm-es vastagsággal és szabványos akusztikai veszteségtényezővel az anyag különösen alkalmas az alacsonyabb rezgésterhelésű területeken. Ezek például inkább műanyag belső részek, esetleg ajtók és egyéb területek. A "Mire szolgál, és hogy válasszuk ki a legmegfelelőbb rezgéscsillapító anyagot?" című cikkünkben minden további információt megtalál a rezgésgátló anyagokról, használatukról és a helyes választásról.
A Comfortmat S1 szigetelő anyag leggyakoribb felhasználási területe:
 • Műanyag ajtóbélés
 • Műanyag sárvédő bélés
 • Egyéb műanyagok a belső térben
 • Külső ajtó fémlemez
 • Belső ajtó fémlemez
 • Ötödik ajtó (csomagtérfedél)
 • Műanyag kerékjárati ívek
 • Motorháztető
 • Tető

A Comfortmat szigetelő anyagokról

A Comformat már több mint 10 éve van jelen a piacon, és gyorsan a világ vezető rezgéscsillapító és szigetelő anyaggyártójaként vált ismertté. Különösen Oroszországban, a járműhangszigetelés származási országában, a Comfortmat™ szigetelőanyagok kiváló teljesítményüknek köszönhetően jelenleg a legszélesebb körben használják a professzionális járműhangszigetelésben. A Comfortmat új technológiákat hozott az autóipar számára, amelyek maximális hatékonyságot, kisebb anyagtömeget, állandó hatékonyságot még szélsőséges hőmérsékleten is, és nem utolsósorban nagyon egyszerű alkalmazást tesznek lehetővé. Mindez csak a Comfortmat laboratóriumaiban végzett sokéves kutatás, a gyártás minden szakaszában végzett szigorú minőségellenőrzés, a gyártógépek korszerűsítése a gyártósorok automatizálásának világelső szakértőinek bevonásával, valamint egy korszerű berendezésekkel felszerelt kutatóközpont létrehozása tette lehetővé. A Comfortmat magasan képzett szakértői széleskörű tudományos és gyártási tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen elvégzik a szükséges fizikai és mechanikai vizsgálatokat, és szakértelemmel rendelkeznek az autók vibrációs-akusztikai tulajdonságai terén. Ez lehetővé teszi, hogy a Comfortmat™ termékek megfeleljenek a mai autóipari piac legigényesebb követelményeinek.
Katalógus szám:COM S1
MárkaComfortmat
Anyag típusaAntivibrační
Vastagság1,5 mm
Méret700 x 500 mm
1 darab tömege944 g
Területi tömeg2,7 Kg / m²
Akusztikai veszteségtényező (MLF)Az akusztikai veszteségtényező (mechanikai veszteségtényező) kifejezi az anyag azon képességét, hogy elnyelje a terjedő hangot, és a hang által keltett rezgések energiáját hőenergiává alakítsa. Az elméleti maximális veszteségtényező 1, ami azt jelenti, hogy nincs rezgés. Például egy 1 mm vastag, nem tükröződő acélnak 200 Hz-en körülbelül 0,001-es veszteségtényezője van. Ezért minél magasabb a veszteségtényező, annál jobb. A szigetelő anyagok kombinálásával a veszteségtényező jelentősen növelhető, és megközelítheti az 1-et. 0,22
Tapadás6 až 8 N / cm
Alumínium fóliákHotAl 60 μm
VízállóAno
SzínStříbrná s černým potiskem
Ár1 kus
Rétegek sorrendje1. vrstva

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
97 %
23 a vásárlók értékelték
20×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.