Fiókom

Comfortmat Skyline hangszigetelő anyag

hangszigetelő anyag, 500 x 350 mm, vastagság 6 mm, hangszigetelés 25 dB, súly 2,74 kg / m² 
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.

Comfortmat Skyline hangszigetelő anyag

A Comfortmat Skyline egy prémium hangszigetelő anyag a Premium termékcsaládból, amelyet kifejezetten az autók mennyezetének és motorháztetőjének hangszigetelésére terveztek. Ez egy egyedülálló háromrétegű hangszigetelő anyag, amely többrétegű szerkezetének köszönhetően a hang- és hőszigetelést is egyesíti. Egy egyedi, 1 mm vastag hangszigetelő membránból és egy 5 mm vastag hő- és hangszigetelő rétegből áll. Az anyag fontos részét képezi a 2018/2019-es szezonra kifejlesztett modern szerelőragasztó tömítőanyag legújabb generációja is, amely -50 és +150 fok közötti hőmérsékleten is garantálja ugyanazt a ragasztóhatást. Ezért garantálható, hogy a Skyline soha nem fog spontán leválni. További egyedi jellemzői közé tartozik a súly is - ez a legkönnyebb zajvédő anyag a piacon, amely hangszigetelő membránt is tartalmaz. Természetesen a Skyline teljesen vízálló, nem szívja magába a nedvességet, nem rothad és nem bomlik el. A legfontosabb, hogy a Comfortmat Skyline magas szintű hangszigetelést biztosít, és akár 25 dB-lel is csökkentheti a zajt.

A Comfortmat Skyline anyag fő tulajdonságai

 • Kiváló minőségű hang- és hőszigetelő anyag, amelyet kifejezetten az autó mennyezetének és motorháztetőjének hangszigetelésére terveztek.
 • Többrétegű szerkezet, amely hangszigetelő membránból, hang- és hőszigetelő rétegből és ragasztórétegből áll.
 • A többrétegű összetételnek köszönhetően egyszerre helyettesíti a második és a harmadik hangszigetelő réteget.
 • 100%-ban víz- és nedvességálló, nem rothad, nem szívja magába a nedvességet és nem bomlik el.
 • Rendkívül tapadó öntapadó réteg, amelynek köszönhetően az anyag még víz alatt sem válik le spontán. 
 • Ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek - azonos ragasztóhatás -50 és +150 fok közötti hőmérsékleten.
 • Magas szintű, akár 25 dB-es hangszigetelés.
 • Az anyag nagyfokú rugalmasságának köszönhetően még a nagyon ívelt és domború felületekre is kényelmesen felszerelhető. 

A Comfortmat Skyline anyag műszaki paraméterei

 • Vastagság: 6 mm
 • Méretek: 500 x 350 mm
 • Hangszigetelés: 25 dB
 • Súly: 0,48 Kg (2,74 kg / m²)
 • Tapadás: 6 - 8 N / cm
 • Ár: 1 darab.

A Comfortmat Skyline anyag alkalmazása

Könnyű súlyának és hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően a Comfortmat Skyline kifejezetten a mennyezet és a motorháztető hangszigetelésére készült. Második rétegként egy rezgéscsillapító anyag (pl. Comfortmat D2) fölé kerül, hogy megakadályozza a rezgéseket és rezonanciákat. Többrétegű összetételének köszönhetően teljes mértékben helyettesíti a második és a harmadik hangszigetelő réteget is, de extrém beépítések esetén egy harmadik (vagy negyedik) réteg is alkalmazható az erősen tapadó alumínium fedőrétegnek köszönhetően. Tipikus példa erre a tető, ahol a Comfortmat Soft Wave a Skyline-ra alkalmazható. A Comfortmat Skyline csillapítóanyag leggyakoribb felhasználási területei: 
 • Tető
 • Motorháztető

A Comfortmat szigetelő anyagokról

A Comformat már több mint 10 éve van jelen a piacon, és gyorsan a világ vezető rezgéscsillapító és szigetelő anyaggyártójaként vált ismertté. Különösen Oroszországban, a járműhangszigetelés származási országában, a Comfortmat™ szigetelőanyagok kiváló teljesítményüknek köszönhetően jelenleg a legszélesebb körben használják a professzionális járműhangszigetelésben. A Comfortmat új technológiákat hozott az autóipar számára, amelyek maximális hatékonyságot, kisebb anyagtömeget, állandó hatékonyságot még szélsőséges hőmérsékleten is, és nem utolsósorban nagyon egyszerű alkalmazást tesznek lehetővé. Mindez csak a Comfortmat laboratóriumaiban végzett sokéves kutatás, a gyártás minden szakaszában végzett szigorú minőségellenőrzés, a gyártógépek korszerűsítése a gyártósorok automatizálásának világelső szakértőinek bevonásával, valamint egy korszerű berendezésekkel felszerelt kutatóközpont létrehozása tette lehetővé. A Comfortmat magasan képzett szakértői széleskörű tudományos és gyártási tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen elvégzik a szükséges fizikai és mechanikai vizsgálatokat, és szakértelemmel rendelkeznek az autók vibrációs-akusztikai tulajdonságai terén. Ez lehetővé teszi, hogy a Comfortmat™ termékek megfeleljenek a mai autóipari piac legigényesebb követelményeinek.

Katalógus szám:COM SKYLINE
MárkaComfortmat
Anyag típusaZvukově a tepelně izolační
Vastagság6 mm
Méret500 x 350 mm
Hangszigetelés25 dB
Zajvédő megmbránAno
1 darab tömege0,48 Kg
Területi tömeg2,74 kg / m²
Tapadás6 až 8 N / cm
VízállóAno
HőszigetelésAno
SzínStříbrná s červeným potiskem
Ár1 kus
Rétegek sorrendje2. vrstva

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
98 %
42 a vásárlók értékelték
38×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.