Fiókom

Ellenőrző lámpa Unilite IL-925R

keskeny ellenőrző lámpa 925 + 475 + 150 lumen fényerővel és 180°-ban függőlegesen lehajtható fejjel
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Ellenőrző lámpa Unilite IL-925R
Tipp

Ellenőrző lámpa Unilite IL-925R

Az IL-925R egy kiváló minőségű, 180°-ban összecsukható, repülőgép-alumíniumból készült ellenőrző lámpa. Három független fénnyel és két fő COB LED-del rendelkezik. A fő COB lenyűgöző 925 lumen, a másodlagos COB LED lenyűgöző 475 lumen, a kiegészítő SMD LED pedig 150 lumen. Rendkívül kompakt kialakítással és szuper tartós IK07 alumínium és nejlon konstrukcióval rendelkezik. Az alapon egy szuper erős mágnes található, valamint hasznos akkumulátor töltöttségi szintjelzők. Újratölthető lítium akkumulátora USB-C-n keresztül könnyen, 4 óra alatt feltölthető.

Az összecsukható zseblámpa használatának lehetőségei

Ennek a lámpának az előnye a rugalmasság, amely lehetővé teszi a lámpafej függőleges felemelését. Így 180°-ban különböző pontokon elhelyezhető, sokoldalú irányított fényt biztosítva, és a lámpa legvégén egy kiegészítő lámpa lehetőségével - ideális szűk helyeken, amelyek általában elérhetetlenek. Egyetlen oldalsó fluoreszkáló gomb vezérli az összes fényfunkciót, minden egyes megnyomásával a felső fény, a fő alacsony intenzitás, a fő magas intenzitás, a hátsó fény és a kikapcsolás kapcsolható. A lámpa szuperkemény, IK07-es ütésállósággal rendelkező konstrukcióból készült, és IP20 szabvány szerinti porálló. Azonban nem rendelkezik folyadékvédelemmel, így nedves körülmények között nem használható!

Akkumlátor és töltés

A beépített 3,7 V-os, 2600 mAh kapacitású, újratölthető Li-ion akkumulátornak köszönhetően az IL-925R akár 2,5 óra üzemidővel rendelkezik a legmagasabb fokozaton. Az akkumulátor könnyen feltölthető a porvédő felemelésével és a mellékelt töltőkábel egyik végét a lámpa oldalán található USB Type-C portba, a másik végét pedig egy USB-portba vagy megfelelő USB-adapterbe dugva. A töltésjelző pirosra vált a töltés közben, és zöldre, amikor a töltés befejeződik (körülbelül 4 óra elteltével).

Az Unilite IL-925R ellenőrző lámpa fő tulajdonságai

 • Teljesítmény: 925 + 475 + 150 lumen.
 • Fényerő: 41 méter.
 • Beépített akkumulátor: 2600 mAh Li-ion.
 • Az akkumulátor élettartama: 2,5-9 óra.
 • Töltési idő: 4 óra.
 • Méretek: 162 x 40 x 29 mm.
 • Súly: 193 gramm.
 • A készüléktest színe: fekete.
 • IP54 szabvány szerinti vízállóság.

A márkáról

Az Unilite az Egyesült Királyságban piacvezető a munkalámpák és a részletező világítások területén. A vállalatot 1981-ben alapították, és ez idő alatt tökéletesre fejlesztette termékeit. Az Unilite termékek a versenytársakhoz képest rendkívül tartósak. Az Unilite zseblámpák ellenállnak a nagyon durva bánásmódnak, a különböző eséseknek, víznek, pornak stb. Különlegességük a zöld-fekete dizájn, amely nemcsak jól néz ki, hanem biztonsági szempontból is nagyon praktikus. Bárki láthatja az ordító zöld fejlámpát a fején, és most nem arra gondolunk, amikor a műhelyben vagy a garázsban keresi. Az Unilite a kézi zseblámpák, praktikus fejlámpák, nagy teljesítményű munkalámpák és hatszögletű lámpák specialistája, amelyek nem csak a részletezéshez alkalmasak. A szuper praktikus segítők közül érdemes megemlíteni új, vezeték nélkül tölthető zseblámpáikat. Leveszed a fejlámpát a fejedről, ráteszed a vezeték nélküli töltőre, és néhány óra múlva már fel is töltődik!
Katalógus számIL-925R
MárkaUnilite
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.