Fiókom

Fekete rendszámtartó Plexiclick V1 Black (110 mm)

fekete minimalista keret nélküli tartó két rendszámhoz, rendszám magassága 110-111 mm
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Fekete rendszámtartó Plexiclick V1 Black (110 mm)
Tipp

Fekete rendszámtartó Plexiclick V1 Black (110 mm)

Zavarja a hatalmas rendszámtáblatartó az autóján? Van egy forradalmi megoldásunk az Ön számára a rendszámtábla rögzítésére szolgáló kicsi, stabil és mindenekelőtt szinte láthatatlan műanyag tartók formájában! A rendszámtáblák alatti széles, csúnya és fekete keretek és a nem kívánt reklámok ideje lejárt. A cseh piacon végre megvásárolhatja a legjobb német keret nélküli Plexiclick rendszámtáblatartókat, amelyek a legjobb és legminőségibb választásnak számítanak. A patentált Plexiclick klipszrendszer lehetővé teszi a rendszámtábla gyors és sérülésmentes cseréjét. Ez a keret nélküli rendszámtáblatartó rendszer valóban egyedülálló. A rendszámtábla rendkívül szilárdan rögzül a tartóban, miután a táblát bekattintották. Egy jellegzetes kattanó hang jelzi, hogy a rendszámtábla szilárdan és biztonságosan rögzítve van. A rendszámtábla bármikor eltávolítható. A mellékelt összeszerelési útmutatóban minden információt gyorsan és világosan megtalál. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt mérje meg a rendszámtábla magasságát, és ennek megfelelően válassza ki a megfelelő Plexiclicket! Két verzió van, Plexiclick V1 Black (110 mm) a Plexiclick V2 Black (113 mm).

Plexiclick V1 rendszámtáblatartó fő tulajdonságai

 • 110-től 111 mm magasságú rendszámtáblákhoz (cseh rendszámtáblák, szlovák rendszámtáblák).
 • Keret nélküli kialakítás - extra keskeny optika átlátszó műanyaggal kombinálva.
 • Szilárd rögzítés - a rugós műanyag kialakításának köszönhetően a rendszámtábla szilárdan rögzül.
 • Nagy teljesítményű fekete műanyag - rendkívül tartós és törésálló termék.
 • Időjárásálló - minden időjárási körülménynek ellenáll anélkül, hogy mechanikai tulajdonságait elveszítené, és ellenáll a vegyi anyagoknak, az UV sugárzásnak és a sónak.
 • Dinamikus klipsz - rugalmas tartó, amely megkönnyíti a rendszámtábla felszerelését és maga a rendszámtábla rögzítését.
 • Tisztaság a rendszámtábla mögött is - a rendszámtáblát le lehet pattintani, és a mögötte lévő területet meg lehet tisztítani.
 • Fejlesztve, tesztelve és gyártva Németországban.

Hogyan szereljül fel a Plexiclicket

1. lépes

Óvatosan szerelje le az öreg rendszámtáblatartót és magát a rendszámtáblát. Javasoljuk, hogy tisztítsa meg a rendszámtábla mögötti, újonnan feltárt területet. Ezután csavarja fel az új Plexiclick-tartót egyenesen és szimmetrikusan az eredeti tartó helyére. A Plexiclick-tartót rögzítheti középen egyetlen csavarral vagy a széleken kéttővel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a mellékelt csavarok nem alkalmasak menetes betétekhez (szükség esetén használja az eredeti menetes csavarokat). A (mellékelt) menetvágó csavarok segítségével a Plexiclick új helyekre fúrható (csak műanyag pufferhez alkalmas). Húzza meg a csavarokat úgy, hogy a Plexiclick szilárdan tartson, de ne repedjen meg. A tartó sokat kibír, de javasoljuk, hogy ne húzza túl.

2. lépés

A rendszámtáblát egyszerre helyezze a két alsó klippszbe és igazítsa középre. Javasoljuk, hogy legyen kéznél egy mérőszalag, hogy a rendszámtáblát pontosan a középre helyezhesse. Ezután enyhe nyomással nyomja le a rendszámtáblát, a Plexiclick tartó kissé kiegyenesedik, és ezután bepattinthatja a rendszámtáblát a felső klipszbe. Pattintsa be a rendszámtáblát a helyére, egy jellegzetes hangnak kellene jeleznie a bepasszintást.

3. lépés

Miután bepattintotta a rendszámtáblát a felső klipszekbe, ellenőrizze, hogy minden illeszkedik-e és a Plexiclick-tartó széle mögött van-e. Ha szükséges, ellenőrizze, hogy nem-e kell még felrögzíteni a szilikon alátéteteket, amelyek csillapítják a rezgéseket és képesek a szilikon alátéteket még mindig fel kell-e erősíteni, mivel ezek csillapítják a rezgést, és képesek feszesebbé tenni a táblát. Az állami rendszámtábla gyártási toleranciái miatt a tábla általában az alátétek nélkül is biztonságosan és szilárdan tart. Kész is van...

A Plexiclick V1 Black csomagolás tartalma

 • 4x fekete tartó PlexiClick® V1 az első és hatsó rendszámtáblához.
 • 8x csavar.
 • 4x szilikon alátét a rezgések csillapítására.
 • Részletes szerelési útmutató cseh, szlovák és magyar nyelven.
Katalógus számPLEXICLICK V1 BLACK
MárkaPlexiclick
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
94 %
7 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.