Fiókom

Plexiclick PRO V1 (110 mm) - minimalista rendszámtartó

minimalista műanyag rendszámtartó (2 db), rendszám magassága 110-111 mm
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Plexiclick PRO V1 (110 mm) - minimalista rendszámtartó
Tipp

Plexiclick PRO V1 (110 mm) - minimalista rendszámtartó

A vastag, csúnya, fekete rendszámtáblatartók napjainak már csaknem vége. Új terméket vezetünk be a magyar piacra - a német Plexiclick PRO rendszámtáblatartókat. Zavarja Önt az autóján lévő terjedelmes és csúnya rendszámtáblatartó keret? Ráadásul ingyen reklámot csinál valakinek. Van az Ön számára egy eredeti és minimalista megoldásunk, egy műanyag rendszámtáblakeret extra keskeny peremmel, amely pontosan illeszkedik a rendszámtábla méreteihez, miközben lekerekített sarkokkal rendelkezik. A Plexiclick PRO egy elegáns, keret nélküli rendszámtáblatartó minden autóhoz. A vékony keret biztonságosan védi a rendszámtáblát, miközben alig látható. Az autómosókban okozott károk így már a múlté. A klipszes koncepció lehetővé teszi a karcsú és keret nélküli megjelenést reklámok nélkül. A rendkívül jó minőségű és mérettartó műanyag lehetővé teszi, hogy a klipszek minimálisan vékonyak, de maximálisan stabilak legyenek. A tisztítókémia, a benzin, az UV-sugarak és bármilyen időjárási hatás sem tud kárt tenni az anyagban. A rendszámtáblát 10 rögzítőhorog tartja szilárdan a keret belsejében. 8 rugalmas elem nyomja a rendszámtáblát a rögzítőhorgokhoz, így nem keletkeznek imbolygó hangok. A Plexiclick PRO még évek múltán is megőrzi minőségét. Németországban már több mint 8 éve forgalmazzák, és bestseller. A vásárlás előtt mindig mérje meg a rendszámtábla magasságát, 2 rendszámtáblaméret létezik - Plexiclick PRO V1 (110 mm) a Plexiclick PRO V2 (113 mm).

Plexiclick PRO 110 fő tulajdonságai

 • 110-111 mm magasságú rendszámtáblára (cseh rendszámtábla, új szlovák rendszámtábla).
 • Extra keskeny optika.
 • Bestseller Németországban.
 • Nem kell ingyen reklámot csinálnia senkinek.
 • Nagy teherbírású műanyag - rendkívül rugalmas és tartós.
 • Ellenáll az időjárásnak - bármilyen időjárásnak ellenáll anélkül, hogy elveszítené mechanikai tulajdonságait.
 • Németországban fejlesztették, tervezték, gyártották és tesztelték.

Hogyan kell felszerelni

A Plexiclick PRO felszerelése nagyon könnyű és szinte bárki képes rá. Ajánljuk, hogy a rentszámtábla régi keretéből való leszerelésénél legyenek különösen óvatosak, hogy elkerüljék az alumínium rendszámtábla megsérülését. A műanyag tartó felszerelése 5 perc alatt kivitelezhető.

1. lépés - Plexiclick PRO szerelése
A műanyag keretet csavarozza fel a 4 csavarral, amelyet a csomagolásban talál. Mindig úgy próbálja felcsavarozni a keretet, hogy ne álljon el. A legtöbb autó ívelt lökhárítóval rendelkezik és nem mutat jól, amikor a sarkak elállnak. Amennyiben a keretet az ötödik ajtóra szereli, használja az eredeti csavarokat.

2. lépés - rendszámtábla beillesztése
A rendszámtáblát először a keret alsó felébe illessze, ahol 4 klippszet talál. Ez után a rendszámtáblát illessze az oldalsó klippszekbe. Legutoljára a keret felső részén található 4 klippszbe pattintsa a rendszámtáblát. Fontos, hogy fokozatosan legyen (klipsz után klippszbe) a rendszámtábla beillesztve. Az egyik kezével könnyedén emelje fel a keretet, a másikkal pedig illessze be a rendszámtáblát. Ellenőrizze le, hogy az összes klippsz helyesen van e beillesztve. Készen vagyunk.

A Plexiclick PRO csomagolás tartalma

 • 2 db PlexiClick® PRO keret az első és a hátsó rendszámtáblához.
 • 8 db rögzítő csavar a műanyagba.
 • Részletes útmutató a felszereléshez.
Katalógus számPLEXICLICK PRO V1 110
MárkaPlexiclick
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
86 %
35 a vásárlók értékelték
25×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.