Fiókom

Foen Adventure beltéri illatosító (500 ml)

parfüm nem csak az autóba, ylang-ylang virág + cédrusfa + alma, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Foen Adventure beltéri illatosító (500 ml)
Tipp

A Foen Adventure parfüm

Érezze az igazi kalandok leheletét, fedezzen fel új helyeket és nézzen kíváncsian az ismeretlenbe. A Foen Adventure beltéri illat azoknak a felfedezőknek szól, akik szeretnék felfedezni az összetevők harmonikus kombinációját, köztük az Ylang-Ylang illatát. Az illat nyugtató tónusa eltölti a vágyat, hogy meghódítsa a világot, és erőt ad a cselekvéshez!

A Foen Adventure illat összetétele

Ylang - Ylang virágok
Az Ylang-Ylang keleti növény az összes Ázsiából származó virág virága, amelyet az aromaterápiában használnak a negatív érzelmek csillapítására és a stressz csökkentésére. Az Ylang-Ylang balzsamos illat csábító, virágzó jázminra vagy nárciszra emlékeztető aromát áraszt a belső térben.

Cédrusfa
A cédrusfa egy frissítő illat, amelyet nagy intenzitás és tartósság jellemez. A desztillált fa, fűrészpor és forgács hatása balzsamos, növényi és enyhén édeskés aromát eredményezett. Fogadj a benned rejlő természet erejére.

Alma
Az Adventure illat összetétele az Ylang-Ylang illatával nyit és egy lédús alma koronázza meg, mely illatával még az ínyenceket is meglepheti. Az alma és a cédrusfa tartós illatok, amelyek többdimenziósnak mondhatók. Sétáljon egyet a napfényes, termésekben gazdag gyümölcsösben.

A Foen parfüm felhasználása

A Foen parfümök az autó belseje mellett sikeresen felfrissítik az otthon helyiségeit is. Pozitív hatással vannak a vendégek és a háztartás tagjai kényelmére és jólétére. Tartós illatot kölcsönöznek, elrejtik a kellemetlen szagokat, és teljessé teszik a napi autó- és helyiségápolást. Az Ylang-Ylang, az alma és a cédrusfa egyedi illatok. Gondoskodjon a kellemes légkörről a belső térben. Hadd érezze magát benne mindenki különlegesnek!

A Foen illatosító használata

  • Használat előtt enyhén rázza fel.
  • Az illatosítót a felületre kell felvinni, ne permetezze a levegőbe.
  • A helyiség méretétől vagy az autó belső terétől függően 6 - 7 alkalommal permetezze több felületre.
  • A hosszan tartó hatás elérése érdekében az illatanyagot naponta ismételten fel kell használni körülbelül 2 héten keresztül.
  • Ezt követően már csak hetente egyszer kell alkalmazni.
Katalógus számFOEN-ADVENTURE 500
MárkaFoen
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.