Fiókom

Foen Green Tea beltéri illatosító (500 ml)

parfüm nem csak az autóba, zöld tea + citrom + olajfa, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Foen Green Tea beltéri illatosító (500 ml)
Tipp

A Foen Green Tea parfüm

A zöld tea aromája nagyszerű választás nem csak ennek az italnak a rajongói számára. Ezentúl érezni fogja az aromás tea illatát a konyhában, valamint a ház minden szegletében, az autóban, a szállodában és bárhol, ahol frissíteni szeretné a környezetét. Győződjön meg róla, hogy autójának jó illata van. A zöld tea aromaterápiás tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti a relaxációs állapot elérését és megtisztítja a levegőt a méreganyagoktól.

A Foen Green Tea illat összetétele

Zöld tea
Válassz egyedi és intenzív illatot. A zöld tea elősegíti a pozitív gondolkodást, a regenerációt és oldja a stresszt. A parfüm olyan hűen tükrözi a tónust, hogy amikor körülötte van, úgy érzi, mintha egy csésze forró itallal kommunikálna.

Citrom
A frissítő citrusos akcentus megtöri az egész kompozíciót, ellazít és energiát ad, ami ellentétben áll a zöld tea illatának nyugalmával. A citrusos frissítő semlegesíti a kellemetlen szagokat és tisztítja a levegőt.

Olajfa
A növények nyugtató erejét fűszeres és tompa illatú olajfa egészíti ki. A Foen zöld tea nagyszerű megoldás a hálószobába, a nappaliba és más pihenési helyekre. A fás és balzsamos összhang megnyugtató, gyengéd és átható.

A Foen parfüm felhasználása

A Foen parfümök az autó belseje mellett sikeresen felfrissítik az otthon helyiségeit is. Kedvezően hatnak a vendégek és a háztartás tagjainak kényelmére és közérzetére. Tartós illatot kölcsönöznek, elrejtik a kellemetlen szagokat, és teljessé teszik a napi autó- és helyiségápolást. Gondoskodjon a kellemes légkörről a belső térben. Hadd érezze magát benne mindenki különlegesnek!

A Foen illatosító használata

  • Használat előtt enyhén rázza fel.
  • Az illatosítót a felületre kell felvinni, ne permetezze a levegőbe.
  • A helyiség méretétől vagy az autó belső terétől függően 6 - 7 alkalommal permetezze több felületre.
  • A hosszan tartó hatás elérése érdekében az illatanyagot naponta ismételten fel kell használni körülbelül 2 héten keresztül.
  • Ezt követően már csak hetente egyszer kell alkalmazni.
Katalógus számFOEN-GREEN TEA 500
MárkaFoen
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
6 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.