Fiókom

Foen Jack beltéri illatosító (500 ml)

parfüm nem csak az autóba, szantálfa + vanília + kardamom + borsmenta, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Foen Jack beltéri illatosító (500 ml)
Tipp

A Foen Jack parfüm

A férfias erő kitárulkozása aromás formában egy olyan ajánlat, amelyet magabiztos, határozott és ügyes férfiaknak terveztek. A Foen Jack megalkotásakor az intenzitásra helyezték a hangsúlyt, ami tökéletesen kiemeli a karizmát és az erőt. Ismerkedjen meg az illattal, amely ellazít, jótékony hatással van a közérzetre és megnyugtatja az egész testet.

A Foen Jack illat összetétele

Szantálfa
A természetes fás jegy domináns, kifejező és virágos. Érezze a balzsamos, éteri illatot, amelyben lágyságot és felüdülést találhat. Különlegessége a nagy ellenállás, aminek köszönhetően az illat sokáig a levegőben marad.

Vanília
Ha klasszikus édes illatot szeretne érezni, akkor a vanília erre készült. Afrodiziákumként hat, elcsábítja az érzékeket és eufóriát vált ki. Tökéletesen stimulál és energiát ad az intenzitás megőrzése mellett.

Kardamom
A kardamom olyan illat, amely édes és fűszeres jegyekkel egészíti ki a parfümöt. Néha az alapvető keleti konyhához hasonlítják. Enyhén égő akkordja tökéletesen illeszkedik az egész kompozícióba. Ismerje meg a kardamomot – egy energizáló és fűszeres illat.

Borsmenta
A kardamomhoz hasonlóan a menta illata csípős, de frissítő és gyógynövényes is. A menta ellazítja a simaizomzatot, és megkönnyíti az emésztést is.

A Foen parfüm felhasználása

A Foen parfümök az autó belseje mellett sikeresen felfrissítik az otthon helyiségeit is. Kedvezően hatnak a vendégek és a háztartás tagjainak kényelmére és közérzetére. Tartós illatot kölcsönöznek, elrejtik a kellemetlen szagokat, és teljessé teszik a napi autó- és helyiségápolást. Gondoskodjon a kellemes légkörről a belső térben. Hadd érezze magát benne mindenki különlegesnek!

A Foen illatosító használata

  • Használat előtt enyhén rázza fel.
  • Az illatosítót a felületre kell felvinni, ne permetezze a levegőbe.
  • A helyiség méretétől vagy az autó belső terétől függően 6 - 7 alkalommal permetezze több felületre.
  • A hosszan tartó hatás elérése érdekében az illatanyagot naponta ismételten fel kell használni körülbelül 2 héten keresztül.
  • Ezt követően már csak hetente egyszer kell alkalmazni.
Katalógus számFOEN-JACK 500
MárkaFoen
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
1 a vásárló értékelte
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.