Fiókom

Foen Black beltéri illat (500 ml)

parfüm nem csak az autóba, rózsaszín bors, kardamom és szerecsendió + kumquat + bőr és szantálfa, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Foen Black beltéri illat (500 ml)
Tipp

A Foen Black parfüm

Tapasztalja meg a versenyzés izgalmát, amely egyenesen a rajtvonalhoz viszi. A Foen Black parfüm egy kiváló autóillatosító, amely kiválóan alkalmas az autó és az otthoni felületek mindennapi illatosítására. A fűszerek, gyümölcsök és növények kombinációja kiegyensúlyozott eredményt hoznak létre, amely a tér minden szögletét betölti.

A Foen Black illat összetétele

Rózsaszín bors, kardamom és szerecsendió
Az autó kellemes illatáról a rózsaszín bors gondoskodik, ami egy csipetnyi fűszert ad a parfümhöz. Bár a neve egzotikus, a növény meglehetősen népszerű szerte a világon. A kardamom enyhén égető aromája a keserű szerecsendióval kombinálva teszi teljessé az elrendezést. Hagyja magát elragadtatni a fűszerek aromás jegyeivel.

Kumquats
Kevesen kóstolhatták meg a kumquatot. A gyümölcsök kis narancshoz hasonlítanak. Illatát tekintve tipikus citrus illata van - egy enyhén savanykás, trópusi összhang tökéletesen megkülönbözteti a parfüm többi összetevőjétől, és érdekes kontrasztot teremt. A Kumquat egy édes illat trópusi frissességgel kombinálva.

Bőr és szantálfa
A bőr illat a száraz, nehéz jegyek közé tartozik a nők és a férfiak számára. Karaktere a női kesztyűk illatára emlékeztet. A fa, a dohány, sőt a virágok illatához való hasonlósága jellemzi. A szantálfa viszont egy balzsamos akkordok, nagy ellenállással és egzotikus karakterrel. Afrodiziákumként működik.

A Foen parfüm felhasználása

A Foen parfümök az autó belseje mellett sikeresen felfrissítik az otthon helyiségeit is. Kedvezően hatnak a vendégek és a háztartás tagjainak kényelmére és közérzetére. Tartós illatot kölcsönöznek, elrejtik a kellemetlen szagokat, és teljessé teszik a napi autó- és helyiségápolást. Gondoskodjon a kellemes légkörről a belső térben. Hadd érezze magát benne mindenki különlegesnek!

A Foen illatosító használata

  • Használat előtt enyhén rázza fel.
  • Az illatosítót a felületre kell felvinni, ne permetezze a levegőbe.
  • A helyiség méretétől vagy az autó belső terétől függően 6 - 7 alkalommal permetezze több felületre.
  • A hosszan tartó hatás elérése érdekében az illatanyagot naponta ismételten fel kell használni körülbelül 2 héten keresztül.
  • Ezt követően már csak hetente egyszer kell alkalmazni.
Katalógus számFOEN-BLACK 500
MárkaFoen
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
90 %
2 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.