Fiókom

Gyeon Q2 Tire gumiabroncs impregnáló (400 ml)

gumiabroncs imregnáló SiO₂ tartalommal, 400 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2 Tire gumiabroncs impregnáló (400 ml)
-10 %
Tipp

Gyeon Q2 Tire gumiabroncs impregnáló 400 ml

Forradalmi kerámia alapú abroncskezelés, amely kiváló tartóssággal rendelkezik. A Q² Tire az első és egyetlen SiO₂-alapú gumiabroncsbevonat. Nemcsak tartósságot, hanem nagyszerű vizuális hatást is garantál. A termék rétegezhető vagy melegíthető, hogy tartósságát és élettartamát még tovább növelje. A Q² Tire szuperkoncentrált impregnálása nagyon magas szintű felület-előkészítést igényel. Ügyeljen arra, hogy a gumiabroncsot megfelelően tisztítsa meg, és hagyja megszáradni. Vigyen fel egy kis mennyiséget a termékből a felületre, és hagyja megszáradni. A Q² Tire élettartamának meghosszabbítása érdekében melegítse fel a gumiabroncs felületét hőlégfúvóval. Ez megnyitja a gumi mikropórusait, és lehetővé teszi, hogy a termék jobban beszívódjon. Az eredmény tompább felület és lényegesen hosszabb élettartam. A Q² Tire ragyogóan hatékonyan taszítja a szennyeződéseket, és olyan termék, amely több intenzív mosást is kibír. A gumiszerkezetbe való behatolás képessége biztosítja, hogy hatása hosszú ideig látható marad. A Q² Tire nemcsak védi a gumiabroncsokat, hanem javítja a megjelenésüket is, és visszaállítja mélyfekete színüket. A hatás még azután is fennmarad, hogy a gumiabroncs hidrofób hatása megromlott.

Fő tulajdonságok

 • SiO2-t tartalmazó gumiabroncsok impregnációja.
 • A hosszabb élettartam érdekében rétegezhető.
 • A felhordás után taszítja a vizet és a szennyeződést.
 • Ajánlott fogyasztás: 10-15 ml gumikészletenként.
 • Tartósság: több mint öt autómosás.

A felhordása

 • Alkalmazás előtt viseljen védőkesztyűt.
 • A gumiabroncs felületének tökéletesen tisztának kell lennie.
 • Az alapos tisztítás után hagyja a gumiabroncsokat alaposan megszáradni, sehol egy csepp víz sem maradhat.
 • Ezért a Q2 Tire felvitele előtt tisztítsa meg a gumiabroncsot a Gyeon Q2M Tire Brush és a Dodo Juice Pneu Look segítségével.
 • Ha a gumiabroncs tiszta és száraz, akkor jöhet a Q2 Tire felhordása.
 • A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy melegítse fel a gumiabroncsot hőlégfúvóval, majd habszivacsos applikátorral vigye fel a terméket.
 • Néhány perc elteltével (miután a termék megszáradt), egy második réteg is felvihető.
 • A termék nem érintkezhet a tárcsával.

A márkáról

A Gyeon (ejtsd: "dzsion") márka Dél-Koreából származik, ahol számos, kiváló minőségű és innovatív autókozmetikumokkal foglalkozó globális márka jött létre. A dél-koreaiak köztudottan nagyon precízek és szorgalmasak, és ezek a tulajdonságok tökéletesen tükröződnek a márka termékeiben. Már a termékeik dizájnját elnézve is nyilvánvaló, hogy nagy gondossággal dolgoztak. De a szép csomagolás nem minden. Ezek az autóápolási termékek fejlett technológiát kínálnak versenyképes áron. A Gyeon szinte minden terméket saját dél-koreai laboratóriumában és üzemében fejleszt és gyárt, az autóápolási ipar legjobb tudósainak és szakértőinek segítségével. Ezt a folyamatot alapos kutatás, intenzív tesztelés és a megszállott vágy támogatja, hogy mindent, amit gyártanak, tökéletesítsenek. Ez a megközelítés a minőség, a tartósság és a könnyű használat szempontjából kivételes termékeket eredményez. A Gyeon mindig is egyedülálló volt, és folyamatosan arra törekszik, hogy egy lépéssel előrébb járjon, és a vállalkozásuk minden területén győzni akar. A szenvedély és a tapasztalat tartja őket ezen az úton, és soha nem kötnek kompromisszumot. Európában ezt az autókozmetikát nagy tisztelet övezi. Ma a Gyeont 6 kontinensen és több mint 100 országban árulják világszerte.
Katalógus számG25998
MárkaGyeon
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
99 %
20 a vásárlók értékelték
19×
Megerősített felhasználó
30. 7. 2022

Tartós védelem, fényes hatással.

Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.