Fiókom

Gyeon Q2 Tire gumiabroncs impregnáló (400 ml)

gumiabroncs imregnáló SiO₂ tartalommal, 400 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2 Tire gumiabroncs impregnáló (400 ml)

Gyeon Q2 Tire gumiabroncs impregnáló 400 ml

Forradalmi kerámia alapú abroncskezelés, amely kiváló tartóssággal rendelkezik. A Q² Tire az első és egyetlen SiO₂-alapú gumiabroncsbevonat. Nemcsak tartósságot, hanem nagyszerű vizuális hatást is garantál. A termék rétegezhető vagy melegíthető, hogy tartósságát és élettartamát még tovább növelje. A Q² Tire szuperkoncentrált impregnálása nagyon magas szintű felület-előkészítést igényel. Ügyeljen arra, hogy a gumiabroncsot megfelelően tisztítsa meg, és hagyja megszáradni. Vigyen fel egy kis mennyiséget a termékből a felületre, és hagyja megszáradni. A Q² Tire élettartamának meghosszabbítása érdekében melegítse fel a gumiabroncs felületét hőlégfúvóval. Ez megnyitja a gumi mikropórusait, és lehetővé teszi, hogy a termék jobban beszívódjon. Az eredmény tompább felület és lényegesen hosszabb élettartam.

Hosszantartó védelem

A Q² Tire ragyogóan hatékonyan taszítja a szennyeződéseket, és olyan termék, amely több intenzív mosást is kibír. Még magasnyomású mosó használata esetén is aktív marad. A gumiszerkezetbe való behatolás képessége biztosítja, hogy hatása hosszú ideig látható marad.

Visszaállítja a gumiabroncs megjelenését

A Q² Tire nemcsak védi a gumiabroncsokat, hanem javítja a megjelenésüket is, és visszaállítja mélyfekete színüket. A hatás még azután is fennmarad, hogy a gumiabroncs hidrofób hatása megromlott.

A Gyeon Q2 Tire 400 ml további tulajdonságai

  • Ajánlott fogyasztás: 10-15 ml egy gumabroncs szettre.
  • Élettartam: hoszabb mint 5 autómosás.
  • 400 ml kiszerelés.
  • Súly: 0,5 kg.
Katalógus szám:G25998
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
11 a vásárlók értékelték
11×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.