Fiókom

Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild (500 ml) bőrtisztító készítmény

gynegéd bőrtisztító, 500 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild (500 ml) bőrtisztító készítmény
-10 %

Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild bőrtisztító készítmény

A Q²M LeatherCleaner Mild egy kíméletes, viszont hatékony bőrtisztító készítmény. A Gyeon Q² LeatherShield elsőosztályú termékkel együtt volt kifejlesztve. A LeatherCleaner Mild tökéletes termék a bőr előkészítésére a védelem felvitele előtt. Eltávolítja a könnyű szennyeződéseket, az olajos maradványokat és még az elszíneződéseket is. A legtöbb bőrtisztítószertől eltérően a LeatherCleaner Mild formulája nem tartalmaz lágyítószereket vagy tartósítószereket, így a felület a tisztítás után azonnal készen áll a sealant vagy kerámiavédő felvitelére.

Fő tulajdonságok

 • Gyengéd bőrtisztító.
 • Matt bőrfelületet hagy maga után.
 • Lágyítószerektől és tartósítószerektől mentes.
 • Normál fogyasztás: 100 ml járművenként.
 • pH-érték: 7.

A használata

 • Javasoljuk, hogy vegyszerálló kesztyűt használjon.
 • Tisztítás előtt mindig először porszívózza ki a bőrt, és távolítsa el a durva szennyeződéseket.
 • Használja a Q²M LeatherCleaner Mildot vízzel együtt, hogy habot képezzen.
 • Ez segít abban, hogy a Q²M LeatherCleaner Mild jobban elterüljön a tisztítandó felületen.
 • A tisztításhoz használja a Q²M LeatherBrush kefét.
 • A szennyeződéseket mindig egy irányban törölje le a ruhával.
 • Használjon legalább 3 kendőt: az elsőt a tisztításhoz, a másodikat nedvesre a hab eltávolításához, a harmadikat pedig a felület szárításához.

A márkáról

A Gyeon (ejtsd: "dzsion") márka Dél-Koreából származik, ahol számos, kiváló minőségű és innovatív autókozmetikumokkal foglalkozó globális márka jött létre. A dél-koreaiak köztudottan nagyon precízek és szorgalmasak, és ezek a tulajdonságok tökéletesen tükröződnek a márka termékeiben. Már a termékeik dizájnját elnézve is nyilvánvaló, hogy nagy gondossággal dolgoztak. De a szép csomagolás nem minden. Ezek az autóápolási termékek fejlett technológiát kínálnak versenyképes áron. A Gyeon szinte minden terméket saját dél-koreai laboratóriumában és üzemében fejleszt és gyárt, az autóápolási ipar legjobb tudósainak és szakértőinek segítségével. Ezt a folyamatot alapos kutatás, intenzív tesztelés és a megszállott vágy támogatja, hogy mindent, amit gyártanak, tökéletesítsenek. Ez a megközelítés a minőség, a tartósság és a könnyű használat szempontjából kivételes termékeket eredményez. A Gyeon mindig is egyedülálló volt, és folyamatosan arra törekszik, hogy egy lépéssel előrébb járjon, és a vállalkozásuk minden területén győzni akar. A szenvedély és a tapasztalat tartja őket ezen az úton, és soha nem kötnek kompromisszumot. Európában ezt az autókozmetikát nagy tisztelet övezi. Ma a Gyeont 6 kontinensen és több mint 100 országban árulják világszerte.
Katalógus számG27993
MárkaGyeon
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
93 %
3 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - M nitril kesztyű (narancssárga)Brela Pro Care CDC Grip Nitril - M vegyszerálló nitril kesztyű (narancssárga)TippGyors előnézetvegyszerálló kesztyű grippel, M méret, narancssárga színű, 1 db ára170 FtÁtmenetileg nem elérhetőBrela Pro Care - M nitril kesztyűBrela Pro Care - M vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (4 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret M fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronValetPRO Leather BrushValetPRO Leather Brush kefe a bőrre és belső részre-39 %KedvezményGyors előnézet (9 értékelés)tökéletes kefe a bőrre és belső részre4.150 Ft6.820 FtRaktáronPurestar Speed Polish Multi Towel Gray 40 x 60 cmPurestar Speed Polish Multi Towel Gray 40 x 60 cm mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (17 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 40 x 60 cm, súly 320 gsm, szürke színű1.510 Ft2.150 FtRaktáronGyeon Q2M LeatherBrushGyeon Q2M LeatherBrush kefe a bőrre-10 %TippGyors előnézet (56 értékelés)valódi lószőrből készült kis kefe bőrfelületekhez1.940 Ft2.150 FtRaktáronPurestar Speed Polish Multi Towel WhitePurestar Speed Polish Multi Towel White mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (6 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 42 x 35 cm, súly 320 gsm, fehér színű920 Ft1.320 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Leather Cleaner (500 ml)Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner bőrtisztító (500 ml)TippGyors előnézet (106 értékelés)kiváló bőrtisztító, 500 ml5.480 FtRaktáronCarbon Collective szett a bőrreCarbon Collective szett a bőr tisztításához és impregnálásához-24 %Gyors előnézet (16 értékelés)praktikus készlet a bőr tisztításához és impregnálásához11.650 Ft15.280 Ft1 héten belül raktározzuk felCarbon Collective Revive Foaming Leather Cleaner (200 ml)Carbon Collective Revive Foaming Leather Cleaner (200 ml) - bőrtisztító és impregnálóTippGyors előnézet (31 értékelés)bőr és vinil tisztító és impregnáló , 200 ml7.320 FtRaktáronPurestar Speed Polish Multi Towel GrayPurestar Speed Polish Multi Towel Gray mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (66 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 42 x 35 cm, súlya 320 gsm, szürke színű920 Ft1.320 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.