Fiókom

Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild (500 ml) bőrtisztító készítmény

Segítünk Önnek a vásárlásban
  • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
  • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild (500 ml) bőrtisztító készítmény

Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild (500 ml) bőrtisztító készítmény

A Q²M LeatherCleaner Mild egy kíméletes, viszont hatékony bőrtisztító készítmény. A Gyeon Q² LeatherShield elsőosztályú termékkel együtt volt kifejlesztve. A LeatherCleaner Mild tökéletes termék a bőr előkészítésére a védelem felvitele előtt. Eltávolítja a könnyű szennyeződéseket, az olajos maradványokat és még az elszíneződéseket is. A legtöbb bőrtisztítószertől eltérően a LeatherCleaner Mild formulája nem tartalmaz lágyítószereket vagy tartósítószereket, így a felület a tisztítás után azonnal készen áll a tömítőanyag vagy kerámiavédő felvitelére.

Tippek a Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild használatához

Tisztítás előtt mindig először porszívózza ki a bőrt, és távolítsa el a durva szennyeződéseket. Használja a Q²M LeatherCleaner Mildot vízzel együtt, hogy habot képezzen. Így a Q²M LeatherCleaner Mild jobban eloszlik a tisztítandó felületen. A tisztításhoz használja a Q²M bőrkefét. A szennyeződéseket mindig egy irányban törölje le a mikroszálas anyaggal. Használjon legalább három rongyot: az elsőt a tisztításhoz, a másodikat nedvesre a hab eltávolításához, a harmadikat pedig a felület szárításához.

Kíméletesen tisztít minden bőrtípust

A Q²M LeatherCleaner Mild egy tökéletes megoldás a mindennapi használatra és a bőrkárpit előkészítéséhez. Nem tartlamaz semmilyen puhító adalékot és nem hagy maga után maradványokat, amelyek veszélyeztethetik a kerámiabevonatok vagy tömítőanyagok minőségét. A Q²M LeatherCleaner Mild mattos felületet hagy maga után és alkalmas minden modern bőrfelülethez. A termék használható olyan bőrfelüelteken is, amelyek védelemmel lettek leápolva. A gyengéd és pH semleges összetétele nem veszélyezteti a védelmet és kíméletesen megtisztítja a felületet. 

Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild 500 ml további tulajdonságai

  • Normál fogyasztás: 100 ml egy járműre
  • pH: 7 (semleges)
  • Kiszerelés: 500 ml
  • Súly: 0,56 kg
Katalógus szám:G27993
MárkaGyeon

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.
Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések személyre szabásához és a forgalom elemzéséhez. Az oldal használatával Ön elfogadja ezt.