Fiókom

Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild bőrtisztító készítmény (1 l)

Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild bőrtisztító készítmény (1 l)
-10 %

Gyeon Q2M LeatherCleaner Mild bőrtisztító készítmény (1000 ml)

A Q²M LeatherCleaner Mild egy kíméletes, viszont hatékony bőrtisztító készítmény. A Gyeon Q² LeatherShield elsőosztályú termékkel együtt volt kifejlesztve. A LeatherCleaner Mild tökéletes termék a bőr előkészítésére a védelem felvitele előtt. Eltávolítja a könnyű szennyeződéseket, az olajos maradványokat és még az elszíneződéseket is. A legtöbb bőrtisztítószertől eltérően a LeatherCleaner Mild formulája nem tartalmaz lágyítószereket vagy tartósítószereket, így a felület a tisztítás után azonnal készen áll a sealant vagy kerámiavédő felvitelére.

Fő tulajdonságok

 • Gyengéd bőrtisztító.
 • Matt bőrfelületet hagy maga után.
 • Lágyítószerektől és tartósítószerektől mentes.
 • Normál fogyasztás: 100 ml járművenként.
 • pH-érték: 7.

A használata

 • Javasoljuk, hogy vegyszerálló kesztyűt használjon.
 • Tisztítás előtt mindig először porszívózza ki a bőrt, és távolítsa el a durva szennyeződéseket.
 • Használja a Q²M LeatherCleaner Mildot vízzel együtt, hogy habot képezzen.
 • Ez segít abban, hogy a Q²M LeatherCleaner Mild jobban elterüljön a tisztítandó felületen.
 • A tisztításhoz használja a Q²M LeatherBrush kefét.
 • A szennyeződéseket mindig egy irányban törölje le a ruhával.
 • Használjon legalább 3 kendőt: az elsőt a tisztításhoz, a másodikat nedvesre a hab eltávolításához, a harmadikat pedig a felület szárításához.

A márkáról

A Gyeon (ejtsd: "dzsion") márka Dél-Koreából származik, ahol számos, kiváló minőségű és innovatív autókozmetikumokkal foglalkozó globális márka jött létre. A dél-koreaiak köztudottan nagyon precízek és szorgalmasak, és ezek a tulajdonságok tökéletesen tükröződnek a márka termékeiben. Már a termékeik dizájnját elnézve is nyilvánvaló, hogy nagy gondossággal dolgoztak. De a szép csomagolás nem minden. Ezek az autóápolási termékek fejlett technológiát kínálnak versenyképes áron. A Gyeon szinte minden terméket saját dél-koreai laboratóriumában és üzemében fejleszt és gyárt, az autóápolási ipar legjobb tudósainak és szakértőinek segítségével. Ezt a folyamatot alapos kutatás, intenzív tesztelés és a megszállott vágy támogatja, hogy mindent, amit gyártanak, tökéletesítsenek. Ez a megközelítés a minőség, a tartósság és a könnyű használat szempontjából kivételes termékeket eredményez. A Gyeon mindig is egyedülálló volt, és folyamatosan arra törekszik, hogy egy lépéssel előrébb járjon, és a vállalkozásuk minden területén győzni akar. A szenvedély és a tapasztalat tartja őket ezen az úton, és soha nem kötnek kompromisszumot. Európában ezt az autókozmetikát nagy tisztelet övezi. Ma a Gyeont 6 kontinensen és több mint 100 országban árulják világszerte.
Katalógus számG32411
MárkaGyeon
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
3 a vásárlók értékelték
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L nitril kesztyű (narancssárga)Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyű (narancssárga)TippGyors előnézet (1 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, L méret, narancssárga színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care - S nitril kesztyűBrela Pro Care - S vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (1 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret S fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronPurestar Speed Polish Multi Towel Gray 40 x 60 cmPurestar Speed Polish Multi Towel Gray 40 x 60 cm mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (17 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 40 x 60 cm, súly 320 gsm, szürke színű1.510 Ft2.150 FtRaktáronGyeon Q2M LeatherBrushGyeon Q2M LeatherBrush kefe a bőrre-10 %TippGyors előnézet (56 értékelés)valódi lószőrből készült kis kefe bőrfelületekhez1.940 Ft2.150 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Leather and Upholstery BrushDodo Juice Supernatural Leather and Upholstery Brush kefe a bőrre és az autó belső részéreGyors előnézet (8 értékelés)tökéletes kefe a bőrre és az autó belső részére6.480 FtÁtmenetileg nem elérhetőPurestar Speed Polish Multi Towel WhitePurestar Speed Polish Multi Towel White mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (6 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 42 x 35 cm, súly 320 gsm, fehér színű920 Ft1.320 FtRaktáronDodo Juice Supernatural Leather Cleaner (500 ml)Dodo Juice Supernatural Leather Cleaner bőrtisztító (500 ml)TippGyors előnézet (106 értékelés)kiváló bőrtisztító, 500 ml5.480 FtRaktáronCarbon Collective szett a bőrreCarbon Collective szett a bőr tisztításához és impregnálásához-24 %Gyors előnézet (16 értékelés)praktikus készlet a bőr tisztításához és impregnálásához11.650 Ft15.280 Ft1 héten belül raktározzuk felCarbon Collective Finire Leather Protectant 2.0 (250 ml)Carbon Collective Finire Leather Protectant bőrvédelem 2.0 (250 ml)TippGyors előnézet (10 értékelés)hosszú távú bőrvédelem, taszítja a folyadékokat és a szennyeződéseket, 250 ml10.480 FtRaktáronCarbon Collective Revive Foaming Leather Cleaner (200 ml)Carbon Collective Revive Foaming Leather Cleaner (200 ml) - bőrtisztító és impregnálóTippGyors előnézet (31 értékelés)bőr és vinil tisztító és impregnáló , 200 ml7.320 FtRaktáronPurestar Speed Polish Multi Towel GrayPurestar Speed Polish Multi Towel Gray mikroszálas kendő-30 %TippGyors előnézet (66 értékelés)univerzális mikroszálas kendő, 42 x 35 cm, súlya 320 gsm, szürke színű920 Ft1.320 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.