Fiókom

Gyeon Q2M QuickDetailer detailer (400 ml)

Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Gyeon Q2M QuickDetailer detailer (400 ml)
-10 %

Gyeon Q2M QuickDetailer detailer

Egy nagyszerű, pH-semleges részletezőszer, amely alkalmas és biztonságos a kerámiavédők, valamint a hagyományos viaszok vagy tömítőanyagok használatára. A Gyeon Q²M QuickDetailer egyértelmű válasz minden olyan részletező igényeire, aki sokoldalú terméket keres a mindennapi gyors járműkarbantartáshoz. A részletező fokozza a fényességet, könnyen eltávolítja a mosásnyomokat, foltokat, zsírmaradványokat és ujjlenyomatokat. Csak fújja fel és törölje le. A Q²M QuickDetailer eltávolítja a foltokat és maszatokat, és fényes, sima felületet hagy maga után. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy rövid idő alatt javítsa autója megjelenését. A Q²M QuickDetailer a nedves jármű szárításának segédeszközeként is használható. A folyamat könnyebb lesz, a felület simább lesz, és a csillogás több hétig megmarad. A Q²M QuickDetailer a maga nemében a legegyszerűbb termék. Könnyen letörölhető, még akkor is, ha a felületre szárad. Száraz és nedves felületeken egyaránt használható. Ami a felület simaságát illeti, autója fényezése olyan lesz, mint az üveg. Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy minden külső felületen használható legyen.

Fő tulajdonságok

 • Fogyasztás: 40-50 ml 1 autóban.
 • Végső finis: 5/5
 • Összetevők: pH semleges.
 • Biztonságos minden már felhordott fényezéshez.
 • Szárítás közben is használható - nedves karosszériára.

A használata

 • Minden használat előtt rázza fel a terméket.
 • Nedvesen vagy szárazon használható.
 • A nedves használat azt jelenti, hogy a terméket mosás után a még nedves autóra fújja (szárítás előtt). A permetezés után törölközővel szárítsa meg az autót.
 • Szárazon, a száraz autóra alkalmazza, és mikroszálas kendővel törölje át, a kendőre egy könnyű rétegben (kb. 20 cm távolságból) felhordva a részletezőt. Vigye fel a karosszéria egy részére, majd egyenes mozdulatokkal csiszolja le.
 • Ne egyszerre járja be az egész járművet, hanem szakaszosan haladjon.

A márkáról

A Gyeon (ejtsd: "dzsion") márka Dél-Koreából származik, ahol számos, kiváló minőségű és innovatív autókozmetikumokkal foglalkozó globális márka jött létre. A dél-koreaiak köztudottan nagyon precízek és szorgalmasak, és ezek a tulajdonságok tökéletesen tükröződnek a márka termékeiben. Már a termékeik dizájnját elnézve is nyilvánvaló, hogy nagy gondossággal dolgoztak. De a szép csomagolás nem minden. Ezek az autóápolási termékek fejlett technológiát kínálnak versenyképes áron. A Gyeon szinte minden terméket saját dél-koreai laboratóriumában és üzemében fejleszt és gyárt, az autóápolási ipar legjobb tudósainak és szakértőinek segítségével. Ezt a folyamatot alapos kutatás, intenzív tesztelés és a megszállott vágy támogatja, hogy mindent, amit gyártanak, tökéletesítsenek. Ez a megközelítés a minőség, a tartósság és a könnyű használat szempontjából kivételes termékeket eredményez. A Gyeon mindig is egyedülálló volt, és folyamatosan arra törekszik, hogy egy lépéssel előrébb járjon, és a vállalkozásuk minden területén győzni akar. A szenvedély és a tapasztalat tartja őket ezen az úton, és soha nem kötnek kompromisszumot. Európában ezt az autókozmetikát nagy tisztelet övezi. Ma a Gyeont 6 kontinensen és több mint 100 országban árulják világszerte.
Katalógus számG32421
MárkaGyeon
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
100 %
15 a vásárlók értékelték
15×
Értékelje a terméket:
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.