Fiókom

Hírek

Akciók, kedvezmények, új termékek, információk a márkákról, az autós kiegészítők világában történtekről és még sok másról. Büszkék vagyunk az információk folyamatos frissítésére. Legyen szó saját termékleírásokról, kategóriák rendezéséről vagy termékkínálatunk bővítéséről. És ezért szeretnénk, ha mindenről tudnátok. Tartsa nyitva a szemét a friss hírekért, és tartsa magát naprakészen.
Az infláció ellen megyünk - alacsonyabb árak és 2 új IW termékHírek

Az infláció ellen megyünk - alacsonyabb árak és 2 új IW termék

Annak köszönhetően, hogy a cseh NB erősíti a koránát, néhány márkának csökkenthessük az árát. Nem rég változtattuk a legjobb Infinity Wax autókozmetikumok árait, és 2 új termékkel bővítettük kínálatunkat.
Egész cikk
Új termékek az új Cleantle márkától

Új termékek az új Cleantle márkától

A Cleantle fokozatosan egyre ismertebbé válik, és a tavaszi szezon beköszöntével számos új terméket dob piacra, amelyeket március elejétől itt vásárolhat meg!
Egész cikk
Aqua Car Cosmetics újonnan az AhifinHírek

Aqua Car Cosmetics újonnan az Ahifin

Kínálatunk újdonsága az Aqua Car Cosmetics termékcsalád, amely különösen magas színvonalú kerámiavédelmet tartalmaz a kezdők és a profi detailerek számára. További információ a cikkben.
Egész cikk
A legérdekesebb autóhifi újdonságok a 2022-es évbőlHírek

A legérdekesebb autóhifi újdonságok a 2022-es évből

Ahogy 2022 lassan a végéhez közeledik, visszatekintettünk az autós hangzásvilág legizgalmasabb újdonságaira, amelyeket a gyártók idén mutattak be. És nem volt hiány belőlük!
Egész cikk
Kenwood és JVC autórádiók új modelljei

Kenwood és JVC autórádiók új modelljei

Több tucat új Kenwood és JVC autórádió került mostanában kínálatunkba. Végre elérhetőek az autórádiók is és az alkatrészprobléma valószínűleg a múlté!
Egész cikk
Szeretjük a rendet a garázsban

Szeretjük a rendet a garázsban

A rendben könnyebb dolgozni és kellemesebb eltőlteni az időt is. Poka Premium - kiváló minőségű fémtartók polírozókhoz és még sok máshoz! Újdonságok 2023-as évre a webáruházban!
Egész cikk