Fiókom

Infinity Wax Diamond Vision Glass Sealant (250 ml) sealant az üvegre

folyékony ablaktörlő, sealant az üvegre SiO2 tartalommal, 250 ml
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Infinity Wax Diamond Vision Glass Sealant (250 ml) sealant az üvegre
Tipp

Infinity Wax Diamond Vision Glass Sealant sealant az üvegre

A Diamond Vision egy Si02-alapú üvegtömítő, amely hihetetlenül egyszerű felhordási folyamatot, kiváló vízelvezetést és jelentős biztonságnövekedést biztosít esőben és éjszaka történő vezetéskor. Ez az oldószer alapú tömítőanyag hihetetlenül erős polimereket használ, amelyek Németországból származnak, és úgy tervezték, hogy negatív töltésűek legyenek, ellentétben a festéktömítő anyagokkal, amelyek jellemzően pozitív töltésűek. Ez lehetővé teszi a Diamond Vision számára, hogy a jármű üvegének pozitív statikus töltéséhez kapcsolódjon. A Diamond Vision alapgondolata az, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye az üvegek védelmét anélkül, hogy a hidrofóbia és a tartósság terén kompromisszumot kötne. Az Infinity Waxnál végzett kutatás során azt találták, hogy a konkurens termékeknél gyakran előfordul, hogy kénsavat használnak a formulájukban. Ez enyhén marja az üveget és kötést képez. Mivel a Diamond Vision negatív kémiai töltéseket használ a kötés létrehozásához, így nincs szükség savakra, és azok nem jelentenek kockázatot az ablakok körüli gumitömítésekre, és természetesen a bőrre és a szemre, amikor alkalmazzák. A Diamond Visiont mindig tiszta és előkészített üvegen kell használni, ez teszi lehetővé a termék hatékony működését.

Fő tulajdonságok

 • Akár 1 évig is eltarthat.
 • SiO2 tartalmú üvegtömítő.
 • Könnyű felhordás.
 • Erősen víztaszító.
 • 250 ml több mint 8 autóra elegendő (az összes ablakra).

Kétfajta lehetőség hogyan lehet az Infinity Wax Diamond Vision Glass Sealant-et applikálni

1. lehetőség:

 • Vigye fel a Diamond Vision üvegtömítő anyagot egy szórófejes flakon segítségével a tiszta, száraz ablakra.
 • Hagyja hatni körülbelül 30 másodpercig, majd erős vízsugárral öblítse le.
 • Ez a módszer ideális a gyors felhordáshoz, de nem lesz olyan hatékony.

2. lehetőség:

 • Oldalablakonként körülbelül 3-5 permetet, szélvédőnként 10-15 ml-t vigyen fel tiszta, száraz és zsírtalanított ablakra.
 • Soha ne alkalmazza forró üvegre!
 • A munka során viseljen gumi védőkesztyűt.
 • Az applikátorral keresztezett mozdulatokkal vigye fel az ablakra.
 • Hagyja száradni kb. 1 percig.
 • Polírozza ki egy ablakokhoz tervezett mikroszálas kendővel, mi a Purestar High Density Glass Towel-t ajánljuk.

A márkáról

Az Infinity Wax egy high-tech autókozmetikai márka az Egyesült Királyságból, amely először 2013-ban jelent meg. A márka koncepcióját a cég alapítója, Michael Cipriani találta ki. Cipriani képzett vegyész és szívvel-lélekkel petrolhead, aki minden Infinity Wax terméket megtervez, majd hosszasan teszteli őket, mielőtt gyártásba kerülnének. Az Infinity Wax a részletező közösségben elismert és tisztelt márka, amelynek termékei magas színvonalúak és maximálisan funkcionálisak. 2024-ben minden csomagolást újraterveztek a legújabb dizájn trendek alapján.

Katalógus számICLDV250
MárkaInfinity Wax
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
95 %
19 a vásárlók értékelték
17×
Mózer Tamás
10. 3. 2024

Nem szárad meg, bár lehet hogy hideg volt 13 c°. Olajos film réteg maradt a szélvédőn és utána szép fehér csíkos lett, két napja próbálom letörölni.....😭

Válasz: - AHIFI.HU, 28.03.2024 14:52
Kedves Tamás!
Amennyiben helyesen használja a terméket, ennek nem szabadna előfordulnia. Alkoholtartalmú tisztítóval le kéne jönnie, ezután megpróbálhatja újra. Esetleg felveheti a kapcsolatot velünk az info@ahifi.hu e-mail címen a használat lépéseivel kapcsolatos egyeztetés miatt, itt az esetleges problémákat akár fényképek segítségével hatékonyabban tudjuk majd megoldani.
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (7 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság L, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care - L nitril kesztyűBrela Pro Care - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (13 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret L fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronPurestar nagy sűrűségű üvegtörölköző, sötétkékMikroszálas üvegtörlő Purestar High Density Glass Towel Navy-30 %TippGyors előnézetmikroszálas üvegkendő, 40 x 50 cm, grammtömeg 260 gsm, kék szín1.390 Ft1.980 FtRaktáronPurestar Wonder Glass Towel PinkPurestar Wonder Glass Towel Pink mikroszálas kendő az üvegre-30 %TippGyors előnézet (2 értékelés)mikroszálas kendő az üvegre, 40 x 40 cm, súly 200 gsm, rózsaszín színű1.860 Ft2.650 FtRaktáronPurestar Wonder Glass Towel GrayPurestar Wonder Glass Towel Gray mikroszálas kendő az üvegre-30 %TippGyors előnézet (44 értékelés)mikroszálas kendő az üvegre, 40 x 40 cm, súly 200 gsm, szürke színű1.860 Ft2.650 FtRaktáronFlexipads Soft Edge White ApplicatorFlexipads Soft Edge White Applicator - applikátorTippGyors előnézet (100 értékelés)finom univerzális hab applikátor, fehér színű, átmérő 105 mm, 1 darab980 FtRaktáronDodo Juice Blue Roo - ApplicatorDodo Juice Blue Roo - Applicator mikroszálas applikátorTippGyors előnézet (112 értékelés)nagy mikroszálas applikátor2.820 FtÁtmenetileg nem elérhetőPurestar Edge Glass TowelPurestar Edge Glass Towel mikroszálas kendő az üvegre-30 %TippGyors előnézet (22 értékelés)mikroszálas üvegtörlő, 40 x 60 cm, súly 300 gsm, világos kék színű2.090 Ft2.980 FtRaktáronPurestar High Density Glass TowelPurestar High Density Glass Towel mikroszálas üvegtörlő-30 %TippGyors előnézet (91 értékelés)mikroszálas üvegtörlő, 40 x 50 cm, súly 260 gsm, szürke színű1.390 Ft1.980 FtRaktáronPurestar Waffle Glass TowelPurestar Waffle Glass Towel mikroszálas törölköző az üvegre-30 %TippGyors előnézet (10 értékelés)mikroszálas törölköző az üvegre, 40 x 60 cm, súly 300 gsm, barna szín1.860 Ft2.650 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.