Fiókom

Infinity Wax Insect Strip (5 l) rovareltávolító

professzionális rovareltávolító, 5 l
További infirmáció a termékről
Segítünk Önnek a vásárlásban
 • Vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásunkat.
 • Az árut 14 napon belül visszaküldheti hozzánk.
Infinity Wax Insect Strip (5 l) rovareltávolító

Infinity Wax Insect Strip rovareltávolító

Az Insect Strip úgy működik, hogy lebontja a rovarmaradványok zsírsavait, így a lerakódott szennyeződések leoldódnak a fényezésről anélkül, hogy a karosszériával érintkezni kellene. Ez egy olyan termék, amely azonnal hat, és eltávolítja a veszélyes rovarmaradványokat. A permetezés után a rovariszap narancssárga vagy piros színű váladék látható. A rovarirtó szintetikus tisztítószerek fejlett kombinációját használja, amely egy könnyű oldószerrel párosulva megkönnyíti a behatolást. Ez azonnali hatást biztosít a célterületen, miközben szinte minden felületen biztonságosan használható. Az Insect Strip képes a makacs rovarmaradványok több mint 99%-át eltávolítani anélkül, hogy a festékhez hozzáérne. Sokoldalú alkalmazhatóságot és nagyon alacsony alkalmazási költséget kínál, ami miatt ez a rovareltávolító az Egyesült Királyságban a legjobban értékelt rovareltávolító az autószerelő szakemberek körében. Az Insect Strip-et a jármű előzetes mosása előtt érdemes használni. Ez időt ad neki, hogy az öblítővíz jelenléte nélkül is kifejthesse hatását a szennyeződésen. Nedves felületen is használható, ez azonban kissé megnöveli a hatóidejét.

Fő tulajdonságok

 • Az esetek 99%-ában képes lebontani a rovartörmeléket.
 • Használatakor narancssárgától a vörösig terjedő színnel reagál.
 • Szintetikus tisztítószerek fejlett kombinációját használja egy könnyű oldószerrel párosítva.
 • Nagyon gyorsan hat.
 • Az Egyesült Királyságban a legjobban értékelt rovareltávolító.

Hogyan kell használni az Infinity Wax Insect Strip rovareltávolító-t?

 • Ne használja közvetlen napfényben.
 • Használat előtt rázza fel a terméket.
 • Viseljen védő gumikesztyűt.
 • Permetezze a szennyezett területre, és hagyja rajta 1-2 percig.
 • Erős vízsugárral öblítse le.
 • Erősebb szennyeződés esetén mossa le a járművet samponnal.

A márkáról

Az Infinity Wax egy high-tech autókozmetikai márka az Egyesült Királyságból, amely először 2013-ban jelent meg. A márka koncepcióját a cég alapítója, Michael Cipriani találta ki. Cipriani képzett vegyész és szívvel-lélekkel petrolhead, aki minden Infinity Wax terméket megtervez, majd hosszasan teszteli őket, mielőtt gyártásba kerülnének. Az Infinity Wax a részletező közösségben elismert és tisztelt márka, amelynek termékei magas színvonalúak és maximálisan funkcionálisak. 2024-ben minden csomagolást újraterveztek a legújabb dizájn trendek alapján.
Katalógus számICLINS5L
MárkaInfinity Wax
HivatkozásokHivatalos weboldal

A termékkel kapcsolatos hozzászólások

Értékelés

Össz értékelés
0 %
Eddig senki nem értékelte a terméket
Értékelje a terméket:

Érdekelheti még

Brela Pro Care CDC Grip Nitril - L nitril kesztyűBrela Pro Care CDC Grip Nitril - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (7 értékelés)vegyszerálló kesztyű grippel, nagyság L, fekete színű, 1 db ára170 FtRaktáronBrela Pro Care - L nitril kesztyűBrela Pro Care - L vegyszerálló nitril kesztyűTippGyors előnézet (13 értékelés)vegyszerálló kesztyű, méret L fekete színben, 1 db ára80 FtRaktáronPoorboy's Bug Squash (946 ml)Poorboy's Bug Squash rovar- és kátrányeltávolító (946 ml)TippGyors előnézet (3 értékelés)rovar- és kátrányeltávolító, 946 ml9.980 FtRaktáronPoorboy's Mesh Bug MicrofibrePoorboy's Mesh Bug Microfibre kendő a rovarok letörléséreGyors előnézet (5 értékelés)rovartörlő kendő, 40 x 40 cm2.480 Ft1 - 4 hétPoorboy's Bug Squash (473 ml)Poorboy's Bug Squash rovar- és kátrányeltávolító (473 ml)TippGyors előnézet (12 értékelés)rovar- és kátrányeltávolító, 473 ml6.480 FtRaktáronMeguiar's Heavy Duty Bug & Tar Remover (425 g)Meguiar's Heavy Duty Bug & Tar Remover habzó rovar és aszfalteltávolító (425 g)-10 %Gyors előnézet (5 értékelés)habzó rovar és aszfalteltávolító4.930 Ft5.480 FtRaktáronValetPRO Bug Remover (500 ml)ValetPRO Bug Remover rovareltávolítíó (500 ml)Gyors előnézet (5 értékelés)kíméletes rovareltávolító, pH semleges, 500 ml3.650 FtRaktáronCarPro BugOut (500 ml)CarPro BugOut (500 ml)TippGyors előnézet (4 értékelés)tisztítószer a rovarok és a nehezen eltávolítható maradványaik eltávolítására, 500 ml5.320 FtÁtmenetileg nem elérhetőSam's Detailing Insect Remover (500 ml)Sam's Detailing Insect Remover rovar eltávolító (500 ml)Gyors előnézet (9 értékelés)rovar eltávolító, kíméletes a viaszokhoz, 500 ml6.980 FtRaktáronAuto Finesse Pro Range Mixing Bottle (1000 ml)Auto Finesse Pro Range Mixing Bottle flakon (1000 ml)-5 %Gyors előnézet (11 értékelés)flakon szórófejjel, 1 l2.990 Ft3.150 FtRaktáronBilt Hamber 1ltr Empty Spray BottleBilt Hamber 1ltr Empty Spray Bottle üres flakonTippGyors előnézet (3 értékelés)üres flakon szórófejjel, 1 literes kiszerelés2.480 FtRaktáron
Kérdezze meg tőlünk
Az Ön adatait csak arra használjuk fel, hogy választ küldjünk Önnek.